Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás.mám takový dotaz.Máte někdo zkušenosti s pneu Cormoran?Jde o to,že mi cosi hučí na zadku od rychlosti cca 50km/h.Byl jsem za kamarádem automechanikem a ten říkal,že at je vyhodím,že to na 99% přestane.Že kdyby to bylo ložisko,tak to hučí i při 20tce.Pneu má docela pěknej vzorek.Tak nevím.:myslim

Odesláno

Zaměň zadní gumu za přední a uvidíš. Pneu DEBICA po sjetí dělají hluk jakoby špatné ložisko. Ale jel jsem s nima 180 a ony jsou do 190, že by to bylo ono?:D

Odesláno

Hučet můžou jakékoli gumy. Nějak se špatně sjedou a hučí, i ty lepší značky. Buď to vydrž, anebo je vyhoď. Samozřejmě nejprve se ujisti, že je to pneumatikami (zkus namontovat zimní, nebo si půjč kola).

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Zaměň zadní gumu za přední a uvidíš. Pneu DEBICA po sjetí dělají hluk jakoby špatné ložisko. Ale jel jsem s nima 180 a ony jsou do 190, že by to bylo ono?:D

Jako zimní gumy naprosto doporučuji tuto značku. Levné a výkon jako na drahých pneumatikách

Odesláno

neviem otom zeby bolo pocut lozisko aj pri 20km rychlosti!! ja mam vadne lozisko a pri 20 je urcite ticho!! huci az od cca 50-60km rychlost.ak mas pochybnosti o pneu tak jednoducho prehod z predu do zadu a vyskusaj a aj tak ti bude hucat zadok.

Odesláno

letní kormorany sem kupoval a jezděj bezproblému, bez hučení, srovnal bych to kvalitou s barum brilantis a podobnými, cena velmi zajímavá... , zvednou auto, skusit kolama zatočit jestli to hučí, může hučet zadek ( nepřibržduje lehce zadní buben, máš li bubny ? )

Odesláno

Taky mám hlučné pneumatiky, ale nehučí pořád se stejnou intenzitou. Jakoby v určité frekvenci, jakoby nebyli \"kulaté\". Nevim jak to líp popsat. V pneuservisu mi řekli, že jsou \"vyskákané\" a už šli blbě vyvážit, padlo na to dost závaží. Jsou to letní gumy, na kterých jsem to koupil, takže buď nějakej ****, kterýho se chtěl bývalý majitel zbavit nebo mám v řiti tlumiče. Ale byl jsem před necelým měsícem na STK a tam neříkali nic. Na zimních pak bylo vše OK. Na podzim půjdou pryč. Hlučné začínají být kolem té padesátky v hodině.

Odesláno

Přesně,jak říká Cune:Taky tak mezi 50-70km/h.A taky jsem to koupil na nich.Přední už jsem dal firestone,kormorány na zadku a odtamtud to hučí.Zkusím teď o víkendu a dám vědět..

[upravil dne 25/6/10 sefi79]

Odesláno

Zdravím vás.Takže to vypadá opravdu na pravé zadní ložisko.Ucho laika:myslimNo a poradí někdo kolik si mám připravit?Jak je náročná oprava,atd.Peněz před dovolenkou není nadbytek:(Četl jsem někde,že nejde vylisovat jen ložisko,ale musí se dát celý náboj.Navíc nějaký počet zubů??:rollMám new model r.v.99,2.0Hdi,ABS.Tak nevím.Značek je víc i levnější.

Odesláno

Cena Fag cca 3600,- SKF cca 3800,- v elitu, v A.K. je to podobné, nejlevnější je asi RUVILLE v Autobenex za 3090,-, ale já osobně bych volil SKF.

[upravil dne 28/6/10 koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...