Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

od kolegu o tom pocuvam uz vyse roka :-) Slnko ma svoj cyklus v tomto a asi pred 20 rokmi ci kedy zaznamenali geodeti velke chyby pri meraniach s GPS - bolo to vysvetlene slnecnou burkou. Teraz sa to blizi zasa. Najhorsie prognozy hovoria o uplnom zniceny elektroniky a elektrickych sieti a SAMOZREJME koniec sveta :-) neviem co je na tom pravdy. Ale popravde mi ta elektronika zacina liezt na nervy.

Odesláno

Novinky zas nemají o čem psát.

Stejnak je to jedno když budem všichni mrtví už v roce 2012 takže tato zpráva může zajímat jen toho osamělýho jedince, kterej 2012 přežije, bude na celé zeměkouli sám a to mu budou kompjůtry na prd :papa

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Jééé, co budu dělat bez mobilu?

mobily by se měly zakázat. před dvaceti lety lidi žili bez mobilů a jaká byla pohoda. v pátek odešel člověk z práce a celej víkend měl klid. :aut

Původně zaslal: Fusion

tato zpráva může zajímat jen toho osamělýho jedince, kterej 2012 přežije, bude na celé zeměkouli sám a to mu budou kompjůtry na prd :papa

Chuck se potom vrátí v čase, takže mu to bude fuk :D

[upravil dne 18/6/10 Ravel]

Odesláno

Peta: takhle to není. Podívej - zatímco já vím, že na odkazy směřující na Novinky nemám klikat (a když kliknu, nemám se divit), tak zdejší čtenáři Novinek zase vědí, že nemají klikat na odkazy ode mě (a když kliknou, musí být připraveni na nejhorší). :aut

Odesláno

Čtenáři Novinek se můžou sejít třeba na nějaké horce, modlit se, svlíkat se do naha, připravovat intergalaktickej slovníček a obří transparenty. Já si dám pivko a s radostí se budu smát. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...