keram1979 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 a este jeden dotaz mam po vymene baterky (bola vonku celu noc) mam z auta taky pocit, akoby \"zlenivelo\" cim to moze byt? a co s tym? sorry za mozno blby dotaz ale furt sa ucim Citovat
vildapl Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Vymazali se ti data z řídicí jednotky. Az najedeš nějaké kilometry tak by se to mělo srovnat. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 nemají to jen benzínové motory?? že si řídící jednotka načte styl jízdy [upravil dne 15/6/10 ozzy56] Citovat
Chepp Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Radek 306: ano... uz to mnel i muj staroucky ForMan.... u td nevim.. ale HDi si taky zaznamenava udaje ze vstriku a podle toho koriguje kolik naftu atd... akorat je asi fakt ze diesly nemaji lambda sondu ktera by to zcekovala... tak ted sam nevim.. Citovat
Radek 306 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 a o čem to přesně je? že si to jednotka načete a co pak? Citovat
koblih69 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Postupně si přizpůsobuje hodnoty ve všech režimech. Takže když například vyměníš vzduchový filtr nebo třeba nějaké čidlo ... tak pokud nevyresetuješ ŘJ před diag. ta to můžeš udělat takhle. Chce to alespoň pár minut nechat odpojené a pak nastartovat a nechat pár minut běžet na volnoběh. Citovat
shwaara Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 No to je hustýý A jaký to má efekt pro řidiče? Je třeba automaticky nepatrně vzroste spotřeba a i výkon? Že by tohle bylo to \"zajetí\"? Když jsem koupil auto, vždy jsem měl pocit, že po čase začalo lítat auto líp... Placebo, nebo realita? Citovat
Radek 306 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 přesně, když auto opakovaně ženu tak mi přijde že jede líp, když jedu dýl v klidu a pak chci honem výkon, tak to neni takový jako když už sem to chvíli předtim hnal..takže teorie že každej motor se má prohnat občas, aby líp jel, vychází z tohohle..aha Citovat
shwaara Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Hm, mně naopak přijde, že když mu delší trasu víc nakládám a pak chci výkon, tak nic moc, ale když jedu třeba piánko a pak dám plný, že jede líp. Ale to bude asi spíš jen subjektivní pocitová záležitost. Oproti tomu na tom dlouhodobým zajíždění asi něco je. Všichni se v mý OI 1.6i 74kW ptali, jestli to je dvoulitr, nebo RS Citovat
peugeot09 Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 To máme dost podobný zážitky. Když se mnou jel kolega z Tábora (který vlastní ostrou verzi Megana Coupé ve dvoulitru), tak mi prostě nemohl uvěřit, že takhle jezdí jednačtyřka. [upravil dne 15/6/10 peugeot09] Citovat
MilanF1 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Když si tedy ŘJ sama nastaví hodnoty po znovupřipojení baterky, jak je to když jsem měnil filtry (který byly opravdu ) a baterku jsem neodpojoval. Ustálilo se to tedy samo po xxx km? Po výměně motor ztichl a táhnul hezky od spoda. Citovat
enikybeniky Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Já jsem zase kamárada nechal vyměnit čidlo teploty chladící kapaliny a baterku taky neodpojoval. Měl bych to teda udělat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.