Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek fšichni,

tak se dívám, že práglisti se chystají na svůj další minisrázek, tak to bychom se neměli nechat zahanbit. Co vy na to? Napište Vaše názory a ev. termín.

:papa

[Editován dne 23/10/04 Trundik]

Odesláno

Já sem taky pro, páč posledně mě to nevyšlo. Taky bych to viděl někdy přes týden. A? nahodíme konečně ňáké datum co takhle úterý 2.11 nebo čtvrtek 4.11?

Odesláno

Jasne ze se nenechame zahanbit!

ut + ct by slo,

po+st podobne jak Ladis se morim, tam tedy ne.

Jinak, nechaval jsem si u jednoho servisu v Brne, ktery se specializuje na Peugeoty a Citroeny menit rozvody a zvednout zadek. Mam to dnes cerstve, uvidime co to udela dal.

-mArA-

Odesláno

Tak tento čtvrtek mám zrovna labiny do 19:00 (jsou jednou za 14 dní):mad::mad::mad:

No ale i kdybych tam měl dorazit ve 20:30 a posedět s váma by? jen 15 minut, tak tam přijedu. Tuhle společnost si nemůžu nechat ujít. :papa

Odesláno

4.11. by mohlo vyhovovat, ale máme tu mít nějakou firmu na zkoumání firemní kultury a nevím na kolik se to může protáhnout.

Budu se snažit přijet na pátou na Prigl, alespoň vám ukážu nové bebí co má můj Mazlík.

Nějaký idiot do mě couvl na parkovišti a pochroumal mi dveře...:mad:

Odesláno

Přijel jsem, viděl jsem, dobře jsem se nadlábnul i pobavil, prostě docela príma večer (díky za něj, Brňáci - co žijete v zatáčce mezi Prahou a Vídní ). :D;):D;):P;):D

I cesta po D1 jako zázrakem bez karambolů, takže ve 22,45už jsem byl doma.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...