Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
po prikladnem zalehnuti pod traktor (Pro Kobliha: sedlo prezilo bez ujmy :D), jsem se rozhodl jit do choppera, chtel bych idealne neco takoveho, ale chybi mi jeste dost chechtaku :D

http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/kawasaki/kawasaki-vn-900-classic/kawasaki-vn-900-classic-689142.html

Si nemuzu pomoci, ale snad se nekdo neurazi, me to Virago prijde jako kinder chopper, nevim, neni to ani chopper, ani nahac, s moji velikosti bych se na tom stydel sedet....

[upravil dne 10/9/2014 15:42 od Scratch]

Tie Kawasaki sa mi nikdy moc nepáčili ...

Keď ta, taký pekný intruder :)

http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/suzuki/suzuki-m-800-intruder/suzuki-m-800-intruder-koup.-v-cr-690157.html

Odesláno

Ja som inak na hľadanie nejakej väčšej cestovnej motorky za rozumné peniaze rezignoval a cez zimu budem hladať Hondu XL 1000 Varadero niečo po roku 2003 ...

S najväčšou pravdepodobnosťou pre to pôjdem do ČR (auto + vozík aj s lyžinami pre 2 motorky mám), lebo tu nevedia čo si od dobroty za to pýtať ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jawu jsem prodal a místo ní jsem si koupil yamahu tdm 850 1998. což je cestovní enduro. Je hodně pohodlná, měkká, sedí se na ní vzpřímeně a jede snad v jakýchkoliv otáčkách. Akorát je teda strašně těžká, je to znát na místě, za jízdy už ne.

• O 10 let později...
Odesláno

Už to chrastí !!! :mrk

Jsem se v posledních týdnech dopracoval k dilematu....

Breva sudumpade, nebo Versys šestpade :myslim

Odesláno

Na to, co najedu, je to zbytečně mladý a drahý....  Už jsem se byl podívat i na jednoho veterána, ale to opakování atestace.... A jednoho veterána jsem vlastně prodal.... Chtěl bych nějakej "hodnej" motor se vstřikem a něco lehčího, než byl ten 650 Nighthawk 85.... Vzhledem k předpokládanému využití je mi jedno kolik to žere, jestli to dobře svítí a kolik kufrů se na to dá navěsit....

Odesláno

No už jsem uvažoval  i o občasném půjčení v motopůjčovně, ale tady je to bída.... :roker  Koupit moto za 150 a svézt se párkrát za rok po Krušnejch  mi nepřijde zrovna ideální.... Za 50 už to není takový nepoměr, i když tam je zase jiný úskalí.... Další varianta je se na tu jednu stopu vybodnout už definitívo, ale když já bych si chtěl ještě párkrát dát kochačku :mrk

Ale můj původní nástin dilematu zněl poněkud jinak.... 

• O 2 týdny později...
Odesláno

@BubakGS : to se mi líbí, ale při předpokladu, že s tím vyjedu zabublat po horách tak cca 12x za rok je to zbytečně drahý.... Proto jsem zmínil i to půjčení, ale tady v okolí je to bída....

Odesláno

No zatím jsem seděl na CB 450N a na Versysu 650. Ta CB byla s veteránskejma číslama.... Ale co si budem, ten prodanej Nighthawk byl 1985.... U té CB bych potřeboval řidítka víc nahoru a dozadu. To ten Versys byl v tomhle v pohodě, akorát jsem měl představu o nižším posezu.... Na Brevě jsem ještě neseděl.... Příští týden asi sednu na CBF....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem byl dnes "na kukačku" v místním zastoupení Yamahy pozeptat se co obnáší zapůjčení a co je v nabídce.... Mezi Teneré 700 a Tracer 9GT+ stála MT-07 Y-AMT.... Měřím 178 a 9 i Teneré už jsou pro mně nepříjemně velké.... Ale ta 7 v AUTu by mi asi vyhovovala.... I když na naháče jsem si představoval více pokrčené nohy v kolenou.... U obou větších to bylo nepříjemně "jak baletka" na špičkách s výhledem na křeč v lýtkách.... Co se týče nastavených půjčovních tarifů, tak se s nimi dá neoficoš individuálně hýbat po domluvě.... To když jsem naznačil, že 1,5 hodiny je dost málo, ale celý den je moc.... Tak uvidíme.... :mrk

Odesláno

Na ,,stará kolena"  jsem si splnil  ,,sen" (i když pozdě k věku) a pořídil jsem si po vzoru člena Roky Kawasaki Versys 1000 S r.v. 2020 najeto přes 29 500km + bohatou výbavu. Zatím se seznamujeme spolu;). Ale svezení je velmi pohodlné a kultivované. Posez velmi příjemný , ale to  ,,kochání z jízdy:super.  Jelikož měřím 186 cm, tak bych na Versysu 650 byl jako  ,,vosa na bonbonu". Po létě uvidíme. 
@Hafity u Versysu se dá vyměnit sedadlo pro  ,,menší" postavy (nižší posez).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...