Kosta777 Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 To vim.. Ale mechanik rikal ze by to neresil a navic spojka s dvohmotovym setrvakem u nej vyjde na 15000 a spojka s jednohmotovym na 6000. Citovat
krtek 2 Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 niekto pise ze sa zhorsi kultivovanost chodu motora(vibracie) niekto zase ze rozdiel nepocituje volba je na tebe Citovat
Kosta777 Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 Vibraci sem se taky bal ale k jednohmotce se dava spojka s jinou spojkou ktera ma take nejakou kompenzaci otresu.... Musim si to tu procist.. Spis me zajimalo jak to snasi 1,6 oproti vyssim obsahum Citovat
poldy Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 Před hodinou, Kosta777 napsal: To vim.. Ale mechanik rikal ze by to neresil a navic spojka s dvohmotovym setrvakem u nej vyjde na 15000 a spojka s jednohmotovym na 6000. Nekupovat jednohmotu !!! Nejaky francuzsky inzinier sa trapil aby to cele navrhol pre dany motor/prevodovku a niekto to vymeni za nieco ine? Tiez som tak spravil a teraz je to jeden z dovodov preco sa auta zbavit ... Citovat
Kosta777 Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 Jenze ja mam uz bohuzel vymenenou prevodovku a je to uz ted hrozny...kdyz jedu bez plynu tak to hrozne klepe a obcas mi zajizdy vypadne petka do neutralu :-D tu puvodni stale jeste mam... Nakonec nebyl problem v ni.. Premyslim jestli ji tam nedat zpet. Kdyz uz to bude rozebrany. Mohl bych usetrit na praci? Prevodovka je u spojky ne? Citovat
krtek 2 Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 (upraveno) no ano pri vymene spojky prevodovka ide dole alebo sa aspon odsunie na bok kde ako Upraveno 1. únor 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 před 15 minutami, Kosta777 napsal: Jenze ja mam uz bohuzel vymenenou prevodovku a je to uz ted hrozny...kdyz jedu bez plynu tak to hrozne klepe a obcas mi zajizdy vypadne petka do neutralu :-D tu puvodni stale jeste mam... Nakonec nebyl problem v ni.. Premyslim jestli ji tam nedat zpet. Kdyz uz to bude rozebrany. Mohl bych usetrit na praci? Prevodovka je u spojky ne? tak dej tu starou převodovku, pokud neklepala a nevypadávaly rychlosti, u výměny spojky je ideální příležitost, za práci ale neušetříš Citovat
Peter 1983 Odesláno 9. březen 2017 Odesláno 9. březen 2017 Ahojte, nechcem zakladat dalsiu temu. Prosim o radu. Potrebujem vymenit spojku u auta Peugeot 407 sw 2.0 hdi 135, 100kw, rokvin: vf36erhrh21394974 zacala preklzavat a je pocut pri slabom zoslapnuti spojky aj zotrvacnik. Hladal som na webu nasiel som https://majoauto.sk/autodiely/peugeot/407-sw/2.0-hdi-135-100kw/spojka-prislusenstvo/spojka-sada?productId=900652 Ak by bola je to komplet sada, dvojhmota, lozisko, lamela a tanier? Ale vsade je popis len v ang a dost malo informacii o nej. Je to na dane auto? Ak nie viete ma prosim nasmerovat spravne? Dakujem Citovat
HonzaZ Odesláno 10. březen 2017 Odesláno 10. březen 2017 Ahoj, píšou tam, že to obsahuje dvouhmotový setrvačník, přítlačný talíř, spojkovou lamelu a releaser - to by mělo být ložisko a ještě dole že tam jsou šrouby pro montáž setrváku. Ovšem nikde tam nevidím odkaz na OEM čísla (origo objednací čísla). Ta jsou pro tvoje auto podle service boxu 2052N1 - spojková sada a 0532X8 - dvouhmotový setrvačník. Citovat
mmartinkovic Odesláno 11. březen 2017 Odesláno 11. březen 2017 Tak mu zavolaj, je to z Banoviec nad Bebravou, ma tam viac webov, ja som u neho kupoval výfuk. Citovat
Peter 1983 Odesláno 16. březen 2017 Odesláno 16. březen 2017 Ahojte, este by som vas chcel pekne poprosit, viete mi poradit na aky moment sa dotahuju sroby zotrvacnika a na aky sroby spojky? U mojho auta hore aj vin. Po pripade nejaky navod na vymenu priamo k tomu autu? Hladal som ale presne na moje auto som nenasiel. Dakujem este raz za pomoc. Citovat
bisto89 Odesláno 18. březen 2017 Odesláno 18. březen 2017 Chlapci chcel by som vas poprosit o radu resp odpoved. Na mojej 407 2.0hdi rhr zo dna na den zacalo pri hadzanuli rychlosti akosi strajkovat za behu radi rychlosti normalne pri stojacom aute sa stane ze pri hadzani rychlosti sa ako keby nieco zasekne a ide hodit len jednotka nic ine ani spiatocka po povoleni spojkoveho pedalu citit ako keby v pake povolenie a zrazu idu hodit normalne zase vsetky rychlosti neviete co je za problem? Citovat
Peter 1983 Odesláno 19. březen 2017 Odesláno 19. březen 2017 Ahoj niesom odbornik :-). Mozno len zopar skor otazok ktore pomozu identifikovat problem dalsim. Mas pocit, ze by sa zmenil pedal spojky tvrdost, neostava dole? Po pripade ked ho troska naslapes par krat a zatlacis tvrdne, a ide zaradit lepsie ked ho naslapes? A vies radit rychlosti normalne ked je vypnuty motor? Ked ti ide jednotka radit ked stojis a rozbiehas sa hned nato ide normalne 2, 3... Problem je, ze stojis a chces dat spiatocku? Citovat
weprzik Odesláno 19. březen 2017 Odesláno 19. březen 2017 (upraveno) V 10. 3. 2017 at 0:18, Peter 1983 napsal: Ahojte, nechcem zakladat dalsiu temu. Prosim o radu. Potrebujem vymenit spojku u auta Peugeot 407 sw 2.0 hdi 135, 100kw, rokvin: vf36erhrh21394974 zacala preklzavat a je pocut pri slabom zoslapnuti spojky aj zotrvacnik. Hladal som na webu nasiel som https://majoauto.sk/autodiely/peugeot/407-sw/2.0-hdi-135-100kw/spojka-prislusenstvo/spojka-sada?productId=900652 Ak by bola je to komplet sada, dvojhmota, lozisko, lamela a tanier? Ale vsade je popis len v ang a dost malo informacii o nej. Je to na dane auto? Ak nie viete ma prosim nasmerovat spravne? Dakujem http://www.autodily-cardo.cz/spojka/spojkova-sada-s-dvouhmotovym-setrvacnikem-luk-lk-600014000-citroen-peugeot/ Dával jsem asi před měsícem. Práce vyjde do 5000,-kč, podle mechanika. Speciální nářadí na které LUK upozorňuje netřeba. Upraveno 19. březen 2017 uživatelem weprzik Citovat
Peter 1983 Odesláno 26. březen 2017 Odesláno 26. březen 2017 Ahojte dakujem za rady. Spojka vymenena. S mechanikom vlastnorucne. No vo svojej prezieravosti som kupil zotrvak sasch a spojku valeo. Na povodny zotrvak sadla spojka super ale na sasch tam boli 3mm ktore by spojku nedovolili spravne nainstalovat. Kedze okraj noveho zotrvaku bol o 3 mm vyzsie a tak by smykala. Menil som spojku takto sam na seba 1 x. Dvovodom kupy bolo, ze tato spojka nepotrebovala to naradie na istalaciu ( zatlacenie prstencov pri instalacii ) clovek sa uci na vlastnych chybach. Podla vin veci sedeli. To specialne naradie, na instalaciu spojky, to je odrb jak koleno, mechanik za par minut zariadenie vyrobil z veci v garazi. Kedze pozicat sa da len za zalohu ( plnu cenu ) pokial jasne nemate znamost. Takze upne nova spojka mi lezi doma ak by dakdo chcel PM. Citovat
Kosta777 Odesláno 7. duben 2017 Odesláno 7. duben 2017 Tak mam konecne opraveno. Do auta sem nechal dat zpet puvodni prevodovku a bezi jak ma. Za praci sem usetril protoze kdyz delal spojku tak stejne sla prevodovka ven. zanovni spojka mi odesla protoze se posral original dvouhmotovy setrvacnik. Mam najeto asi 155000km. Ze setrvaku se dostala vazelina na spojku a spojka se casem proste obrousila a ztratila pritlak. Takze sem tam ted dal novou spojku a jen jednohmotovy setrvak kvuli cene. Nakonec me vysla oprava i s praci na 13500kc. Mechanik rikal ze me jeste ceka vymena spojkovyho valecku protoze brzdovka prosakuje a spojka spatne vystavuje... Citovat
alfi62 Odesláno 16. listopad 2017 Odesláno 16. listopad 2017 Zdravím.Nevie mi tu niekto presne povedať označenie spojkovej sady od SACHSU(dvojhmota,lamela, pritlačak,ložisko,šroby)? na-Peug.407SW,r.v.2005,100kw-135koní,2,0 HDI,motor ERHR.Od LUK-u by to malo byť LUK 600 0140 00.Ale neviem od Sachsu.Veľmi pekne ďakujem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.