Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@David 106s16 : naopak si myslím, že jsi mně pochopil dobře.... Fiat v.s. Ferrari.... Ale spojení Ferrari Dino jsem už určitě kdysi viděl, že by to neprodával přímo Ferrari? Jako že to vyráběl, ale nehlásil se k tomu :myslim

Odesláno (upraveno)

@Hafity oni lidi tomu říkají ferrari, protože to jednak zní líp a druhak to v podstatě opravdu Ferrari je. Ale měla to být nová značka Dino a zvenku na tom origo znaky Ferrari nebyly. Btw, za mě je tohle nejpěknější Ferrari ever. Nevybral bych si ho, pokud bych mohl mít jen jedno, ale je pro mě nejkrásnější.

Upraveno uživatelem David 106s16
Odesláno
před 4 minutami, David 106s16 napsal:

měla to být nová značka Dino

Takže v podstatě něco jako Lexus, Infinity a pod....

Odesláno
Před hodinou, David 106s16 napsal:

@Hafity hmm, možná tě špatně chápu a nevím jak to myslíš.

Tohle je baby Ferrari, které mělo být levnější a proto ho sice Ferrari vyrábělo, ale neprodávalo pod svou značkou. No a fiat Dino, ten vypadá úplně jinak a má motor vepředu.

Už jsem to tu kdysi psal, Fiat Dino měl jsem tu možnost se s tím svézt, řídit, používat chvilku slušnou. 

Odesláno (upraveno)

@David 106s16 : údajně v Brně....

To před Daytonou je FC.... :D

Mimochodem tobě se také líbí "krásné staré stroje"?

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

@Hafity jako zdalo se mi to na cortinu, ale moc se v tom nevyznam.

Jj, líbí. Ale všeobecně mám rád, nevím jak to popsat, takové to inženýrství, pěkné technické řešení a konstrukce, nějaká lidská genialita když v tom je. Takže dnešní VW prostě nepoznám jeden od druhého, to je až na pár vyjímek spotřebák, ale stará Ferrari, to je jiná.

Odesláno

@Hafity hmmm, tak nějak,  ale asi ani ty počítače bych úplně nezatracoval. Spíše asi bude tím rozdílem to, jestli jim do toho kecal nějaký účetní a nebo konstruktér či designer dělal to nejlepší co uměl bez zásadních ohledů na cenu. 

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...