Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pekny vecer vsem :super

Tak jsem byl ve ctvrtek na me prvni servisni meziprohlidce u dealera...

No,musim priznat ze jsem ponekud zklamany..

Za prve me ,,osulili,, uz s cenou prohlidky,na netu deklarovali cenu 19,- euro,ovsem po prohlidce mi predlozili fakturu na 70,- a to vlastne provedli jen diagnostiku a zmerili dezen pneumatik (alespon jak jsem to tak pochopil).

Nastesti resultat byl celkem mirny az na to ze budu muset vymenit rozvodovy remen na coz mi nabidli ,,akcni,, cenu 600,- euro (nevite kolik by me to vyslo v Cechach?),dale pry za cas odejde spojka (dalsi akcni cena 890,- e).

nejhorsi vsak je ze mi cca hodinu po tom co jsem odjel zacala divne smrdet ventilace,a blikajici kontrolka airbagu je pry taky v poradku (zadnou zavadu neshledali).

Docetl jsem se tu nejake rady,takze jsem dnes koupil airco cleaner spray a zitra jdu cistit klimatizaci a pohrat si s kontakty pod sedadlem :cool:

Chtel bych se zeptat jestli je mozne nejak nadobro odpojit ten airbag?Pokud se totiz cisteni onech kontaktu neshleda s uspechem netroufam si rozebirat celou pristrojovku abych vyndaval zarovicku a to blikani me vazne dost otravuje..:nevim

[upravil dne 22/5/10 Hanks81]

Odesláno

Jen skoukni ty kontakty,prestrikni je nejakym sajrajtem na cisteni elektro spoju a vse bude ok mne to delalo taky jezdil jsem s blikajici kontrolkou rok a az jsem spravoval topeni sedacek tak jsem ani nevim jak spravil i kontrolku :D :D

Odesláno

Pekne,pekne...:bacha

Mozna se mi ta cesta 900 km preci jen vyplati (alespon navstivim rodinku :D)

Pises o cenach u dealera peugeot?A nevite jeste kolik by cca. vysla ta spojka?Zatim je v pohode,ale pry uz dlouho nebude,tak bych to vzal jednim vrzem..

A jak je to vlastne s tou vodni pumpou?rekli mi ze ji budou mozna muset menit taky (prekvapive jen 150,- e ),ale ze to zjisti az sundaji ten rozvodak.

:myslim

Odesláno

Pumpa se měnit nemusí, ale každej slušnej servisák ti řekne, že když už se to dělá tak jí máš udělat taky. Ceny jsou z intenetových e-shopů nakupované sólo. Spojka se dá koupit cca za 4000,- pokud bude v háji 2-hmotový setrvačník tak se dá sehnat cca za 8000,- obojí LUK. V Peugeotu neservisuju, neboť v nejbližším servisujeme firemní 607mičku a to mi stačí k tomu abych věděl, že je lepší tam auto nedávat.

[upravil dne 22/5/10 koblih69]

Odesláno

Takze pratele,dokonano jest !:D

Klimu jsem vystrikal onim pripravkem presne dle prilozeneho navodu,bohuzel vysledek neni nikterak bajecny,je to sice o neco lepsi,ale porad to smrdi :bojim

S tim airbagem jsem byl uspesnejsi,sice jsem vlastne nic neudelal,jen jsem vsechny ty dratky pod sedadlem jen tak trochu potahal,ale kupodivu kontrolka zhasla !:roker:potlesk

Udelal jsem fotku,mam pod tou sedacku nejaky volny konektor,nevite nekdo k cemu to je?Jde o ten cerveny (na spodu fotky)

[upravil dne 23/5/10 Hanks81]

Odesláno

No jo,myslim ze je to normalni,existuje neco jako planovane servisni kontroly dle poctu najetych kilometru,ja mam ted 317 000 a byl jsem jen na ,,mezikontrole,,(doslovny preklad) abych vedel v jakem je auto stavu(mam ho teprve kratce),pri 320 000 bych mel jit na hlavni kontrolu,kde meni i filtry,olej atd..,po nynejsich zkusenostech se vsak spise sverim do rukou nejakeho ,,tureckeho mistra,, ci radeji zajedu do nejake solidni garaze u nas v CR.:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...