Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Přema kouká,jako já .Tak asi snad je každému jasné, že kdyby na to dupnul,tak mi s tím supem ujede,ale on ten motor 2,5TDi není bůhví jaké dělo.Pokud to není 132kW

Odesláno
Původně zaslal: hudy

Palubaky jsou pekne ulhany!! ja mel posledni jizdu dle PP 4,7 a nakonec vypocet 5,54.

Záleží jak moc během jízdy poskakuješ v kolonách, pak to PP dopočítává a taky trochu odhaduje ;) Já jel dneska z Prahy do Bratislavy rovných 666km a dle PP jsem to měl za 7l a real byl 6,84l/100km. Což tedy je docela dost na to že jsem celou cestu jel na tempomat 130 -140km/h. Vidím to jednoznačně Fapoff a budu mít klid i nižší spotřebu:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes som zobral rodinku do ZOO v Bojniciach, cesta tam a späť cca. 265 km a priemer podľa PP bol 5,0 l. Celú cestu som mal zapnutú klímu, k tomu dedinka za dedinkou a PP vyhodnotil priemernú rýchlosť 51 km/h. tak tá spotreba sa mi zdá biť dosť slušná na tak ťažké auto, keď predtým som mal takú spotrebu na Felde 1.9 D čo bolo menšie a ľahšie auto.

Odesláno

Ahoj pánové byl jsem na dovolené v chorvatsku, najel jsem 1950km průměrnou rychlostí 95km/h a spotřeba 5,2l v pěti lidech a plný narvaný kufr! Tankoval jsem u nás Benzina Verva a na zpáteční cestě v Maďarsku Omf.

Odesláno

To jsou spotřeby....

Pod 7.5 se nedostanu. Palubák mě ukazuje o 1 l míň.

Můj best off je na PP 6.2 (výpočet 7.5) , Hodonín -Přerov, ruční řazení, bez dálnice.

[upravil dne 4/8/10 Milhaus65]

Odesláno

Mě PP ukazuje tak nějak stejně jak výpočet a to jezdím přesně k jedné čerpačce a ke stejnému stojanu...a pod 10 se nedostanu :D a to je jenom cca 10km město a 20km státovka...

[upravil dne 4.8.2010 John_Ice]

Odesláno

Nic moc, mně ukazoval na 6000km průměr 0km/h a spotřebu taky 0 :)

Jinak podle palubního počítadla udělám bez problému třeba na 400km 5.5l

Odesláno
:super:super mate fajnovou spotrebu a ty desetinky vubec nereste, kdybyste meli jako ja spotrebu mezi 11-13 litru, tak vam nejaka desetina nevadi:roll:roll
Odesláno
Původně zaslal: Ringit

:super:super mate fajnovou spotrebu a ty desetinky vubec nereste, kdybyste meli jako ja spotrebu mezi 11-13 litru, tak vam nejaka desetina nevadi:roll:roll

to oni rádi :aut, my jim můžem ,,závidět,, , ale je to zas jiné ježdění...nenechal jsem nikdy dopustit na diesel, ale teď...hold luxus se vždy platí:grr

Odesláno

tiez mi ukazovalo nejake blbe cisla v spotrebe.....resetol som a prave dorazil po 2000km ceste. spotreba 6,1 a to

plne plne auto. myslim ze v celku v poho.

• O 2 týdny později...
Guest jkovaal
Odesláno

Zdravím, můj dlouhodobej průměr cca 5,7l/100km. Nejnižší dosažená spotřeba na delší trase 4,2l/100km. Toeretický dojezd 1580km....:myslim

Guest jkovaal
Odesláno

jj, r.v. 2005. Bohužel začal tmavnout až po záruce a vyměna je docela drahá...:fnuk

Guest jkovaal
Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Dnes už je trochu levnější stojí cca 5400Kč. Také jsem měnil ale už dávno.

Zkoušel jsem to přes Peugeot Kly, ale bohužel je to nedostatkové zboží a jsou na ně pořadníky.. :( Trošku pomohlo invertovat barvy na displeji, ale pořád to není \"ono\"

Guest jkovaal
Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Jj, pp205 je má levnější než v Peugeotu, ale jeho zdroje asi nejsou nevyčerpatelné.

přesně tak. Nedá se nic dělat, budu to muset přežít..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...