Přejít na obsah

mochno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

Vše od uživatele mochno

  1. mochno

    308 GTI (2018) zkusenost?

    Tok to je supr! Ja zvolil 5008 GT a "2.0HDi" - taky 80tis najezd. Motor je dost "hlucny", nemam pocit ze by tak vrcel na 508 co jsem mel predtim (nekolik). A ted se trapim s EAT 6. Uvidime co servis.
  2. mochno

    Reklamace

    Jo - po uklidneni situace ohladne COVIDu - planuji zkusit reklamovat prevodovku EAT6. Dost to cuka pri razeni dolu. Citelne trhne cele auto. 70tis KM najeto. Blbe je - ze bydlim 30min od servisu jizda..vzdy musim pujcovat auto. Ted tam jet znamena ze se na to podivaji pak zase objednaji kdy clovek muze dojet atd. Porad jezdeni sem a tam.
  3. mochno

    Reklamace

    ja reklamoval vypln operky lokte...5008 GT. Ulne stratila tu vypln. Bylo mi receno - ze to neni operka (mam 80kg, nevalim se po tom, jenom tam ma polozenou ruku treba) ale ze to je "kryt" prehradky. Neuznano. Jsem z toho smutnej. Auto nove - 1 100 000 CZK, plus priplacene 5 let Garance a 100tis km za 30+ tisic.
  4. to je slusne. Akorat ja mam ten "carbon" provedeni. Pry jsou tam 2 typy a ani v servisu nevedeli kterej to bude a ze to musi rozebrat. Ale dobre tip. Dekuji. Ted jsem se bavil v jednom neofiko servisu pry je nejaky preparat co "zalepi' a zatuhne a dokaze to opravit (cena pripravku cca 400 czk). Tak zkusim to a pak se uvidi. Dekuji!
  5. Zatim jsem rozhodnuty jit do toho "pantu". Svarecku na plasty nemam a nech bych se s tim naucil a pod. Ani neznam nikoho kdo by to udelal. Rozebrat se to bojim - nejsem dobrej pres ruce. Bohuzel. Nebude to hezke ale jak jsem psal - 15tis v origo servisu nedam proste za ulomenou operku. Vrakace odepisuji ze to nemaji (zajimave, jakoby bylo malo techto 508).
  6. No jenom jak se to ulomilo nemam ty polamane dilecky uz. (ano, vsechno moje chyba ) Na FB skupine nekdo poradil takove "panty" jako na dvere, mensi dat do plastu. Jako mezi nama. Auto ma hodnotu 170 -190tis a kupovat tam tunel s operkou za 13 tis + prace. Je dost.
  7. Ahoj. Jsem nesika. Ulomil jsem celou loketni operku. V Pug service rikaji - ze se to meni celej tunel a 1 den to musi rozebrat, pak podivat se presne kterej to je model a pak objedna a slozit. Dil stoji kolem 7 900 CZK a pak narocna prace Nenapada nekoho neco? Vrakace obesilam - ale nejak nedoufam.
  8. mochno

    308 GTI (2018) zkusenost?

    Tak jsem to cele precetl od @MilanF1 . Hezke vlakno plne fotek z vyletu. Je to teda jeden majitel, vic se zatim "nepochlubilo". Vrzani v naprave - za nova, nebo plasty v aute - to je katastrofa. Ale nastesti opraveno. Ja se staram o auto prikladne. V servisu na mne koukaji jako na blazna. Menil jsem na novem aute olej 300 km, 10 000km (vsechny filtry) 20 000 km a tak dale. Snazim se co 10 - max 15 tis KM. Zadnej "long".
  9. mochno

    308 GTI (2018) zkusenost?

    MJsytic - to byl jako sakrazmus nebo? Nevim kto by rval 3jku pri 200 (snad to synchro ani nepusti).
  10. Zdar. Snazim se sehnat nejake nazory a zkusenosti na novou GTI. Zatim mam spise negativni, pry se tam porad meni motor protoze to nedava, pisty jsou na nic a pod. Ma to nekdo a dokazete rict co ten motor znese? Nehodlam s tim zavodit - ale taky nebudu jezdit do 2tis otacek a pod. Diky
  11. Ahoj. Tohle jsem resil i na Facebook starce a skupine. Taky se s tim trapim. Porad tam je chlad. Zatim jsem tam proste dal rucnik dovnitr. Jinak pry jak se meni pylovej filtr je klapka - tunel co odpojis a uz to nebude. Ale nevim. Zadna odpoved. Neptal si se u prodejce?
  12. Ahoj. Moc se omlouvam, nenasel jsem tohle tema ve vyhledavani. Zapojoval nekdo kameru do nove 5008? Chtel bych to nejak pres pojistky zase, nebo z cidla na sterace? Nevim jestli to mam dovezt do servisu s kamerou a udelaji to. Dekuji! NAVITEL R600 Quad HD se mi libi.
  13. Uz je to zodpovezene a ten navod nahore poslal kolega. Dekuji. Slozite to neni - ale srani fest.
  14. Ahoj. Takova otazecka, asi znam odpoved. Ale nenapada nekoho - jestli by bylo mozne (nebo bude mozne) na nove 5008 s adaptivnim tempomatem pridat k funkci adaptivniho tempomatu - GO moznost? Jako auto ve meste pekne jede v kolone a popojizi - ale nemuze se zastavit. Pak clovek musi znova rozjet. Ja tak nejak (naivne) si rikam - ze to auto urcite zvladne, nebo? Radar tam je, auto dokaze i zastavit, pridat (i super male rychlosti). Jenom pri uplnem zastaveni se uz nerozjede. Nova 508 to ma, co vim Toz tak!
  15. Ale uz se odklonujeme od prispevku :)
  16. Proskleny servis at je videt a jeto. Zase cekat tam 2 hodiny. Chtel buch mit proste 100% jistotu a duveru
  17. No to je moje nocni mura vzdy. Jestli to parchanti meni nebo si reknou “to nepozna”. Ale i s olejem. Na dilnu do servisu nevidim.
  18. Vzduchac vymeneny. Ale uprimne, je to peklo. Je mi lito vsech mechaniku co tohle musi delat. Pristup nulovej. Snad fakt jenom shodit celej suplik. Zabralo to asi hodinu, nez jsem to cele vymenil a pochopil.
  19. Mam dva. Ale uz ted se mi dela spatne To jako vazne vymena na pul dne (alespon pro mne. Jeste jsem to nedelal. Doufal jsem v neco jako na 508 kterou mame jako druhe auto).
  20. jdu kouknout. To auto na obrazku je divne
  21. Ahoj. Nema nekdo navod jak a kde je pylovy filtr na nove 5008? Chtel bych ho vymenit. (nejak jsem nenasel sekci pro 5008, omlouvam se) Dekuji.
  22. mochno

    ako ziskat mapy rt3

    Zdravim. Mam Phedru 2004, nemcina cela...ale aspon mapy by som rad. Da sa poslat link na tie CD? Diky.
  23. mochno

    provozní náplně (množství)

    tech vlaken je vice ja vim. Co je original, G33 nebo Tecnic? Jako vsechno precist to je bolehlav nekdy.
  24. mochno

    provozní náplně (množství)

    a aky antifreeze? G33 ? Diky.
  25. mochno

    Ake stierace

    tak tie Bosch si necham povedat..za par tu 1000 +- dam..
×
×
  • Vytvořit...