Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Skôr sa mi zdá 5,1 vysoká na 2,0 :ticho

Podľa tvojej teórie by som s motorom 500cm3 mal mať spotrebu 1,5l/100 :roll

Prečo podľa mojej teórie, tak sa asi konštruktéri a technici pomýlili (viď obr.), 1.6 HDI má menšiu spotrebu ako 2.0 HDI.

Zabudol som dodať že diaľnice nechodím takže 6-ty rýchlostný stupeň nepoužívam.

post-27076-14109619088088_thumb.jpg

Odesláno

No dobre, máš bod. Ale bude to tým, že 1,6 je ľahší. U mňa ale ide o kombinovanú spotrebu, ktorá by podľa tabuľka mala byť 5,5.

[upravil dne 5.8.2011 od AnotherOne]

Odesláno

takze po absolvovani trasi bratislava chorvatsko dlzka trasi 1470 km sa spotreba ustalina na 5.8l co cca aj sedelo po preratani pritom auto bolo plne nalozene plus 4 dospely ludia s priemernou vahou 85 kg, dialnica cca 60 percent a 30 percent okrsok a 10 jazdenie po ostrove kade tade na 2.0 diesel slusna spotreba si myslim aj ked uz 100kW bolo ciit ze je malo :D

Odesláno

Tohle auto není o spotřebě,tohle auto je o parádním svezení a nádherným designu.A jestli žere někdy víc ,tak je to daň za krásu a luxus.Když chci takové auto musím ho umět uživit.Jinak spotřeba ,město 10-12 litrů podle toho jak mám těžkou nohu ale nijak mi to nevadí.:roker:roker:roker

Odesláno
takze po absolvovani trasi bratislava chorvatsko dlzka trasi 1470 km sa spotreba ustalina na 5.8l co cca aj sedelo po preratani pritom auto bolo plne nalozene plus 4 dospely ludia s priemernou vahou 85 kg, dialnica cca 60 percent a 30 percent okrsok a 10 jazdenie po ostrove kade tade na 2.0 diesel slusna spotreba si myslim aj ked uz 100kW bolo ciit ze je malo :D

...hmmm chcelo by to nejaky dokaz, trebars fotku, nieze by som neveril , ale ako sa vravi dvoveruj ale preveru....:)

Odesláno

Dnes som si urobil s rodinkou výlet do Oceanária a Tropicária v Budepešti, trasa cca 180 km tam a späť priemernú mi vyhodil PP 5,7. Smerom tam ešte pred poludním (11.00 hod.), sa dá povedať celkom plynulá premávka a späť cca 17.00 hod to už boli zápchy a každú chvíľu s stálo. Takže už sa nečudujem keď niektorý z Vás čo väčšinou jazdia vo veľkých preplnených mestách máte podstatne vyššiu spotrebu.

Prikladám foto PP.

post-27076-14109619193238_thumb.jpg

Odesláno

dopln si obidve malinovky.... uz minule som ti to vravel :D

pripajam svoju spotrebu... podla priemernej rychlosti je jasne ze je to dialnica...

[upravil dne 10/8/11 od Marcel00]

post-31067-14109619193999_thumb.jpg

Odesláno

Dovolenka Taliansko - Ancona, prevažne diaľnica 130 km/h + nejaké motanice po mestách, 5 dospelí + natlačený kufor s batožinou, 2500 km, spotreba 6,3 L. Aj keď tí traja vzadu si moc pohodlia neužili, nabudúce max. štyria.

Odesláno

uz som to tu v naakom vlakne pisal....na 1.6tku pri dvoch stokilacoch mi vychadzala priemerka 4,5-4,9....teraz hacame 4ja cca stovkovy, uz sa to splha na 5,3-5,5....podotykam, ze jazdim denno denne DS-BA a spak..a verte ze tomu aj sem tam poradno osolim........preto nechapem, ako niekomu sa splha spotrebe nad 6tku...:mrk

do pisule, uz pisem ako madar:myslim

[upravil dne 11/8/11 od strick]

Odesláno

Možno preto, že tí nad 6 L nejazdia na 1273 ot/min.:D

Zásadne nejazdím pod 1800 ot/min.:aut

Kam na tie malé spotreby chodíte. Sa mi tak zdá, že niektorým asi tie motory začnú naftu vyrábať.

[upravil dne 11/8/11 od Thomashko]

Odesláno

Ludia na 407sw 2.0L som urobil Slovensko-Malta na necelych 2 nadrziach a to je zhruba 2400km... priemerna spotreba okolo 4.6 a to sme boli 4ks ludi a plne navaleny kufor... ale tu na Malte si to cucne asi raz tolko :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...