martinecondrej Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 Jasně dá se to. Ve značce. Měl jsem to tak od nového auta a nechal udělat na předek denní a zadek zhasnuto Citovat
Pacho69 Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 Já si myslím, že na STK nebude žádný problém. Když ti svítí přední denní, tak zadní nikoho nezajímají, když svítíš potkávačkama, tak ti svítí i zadní. Takže klidně může být přední denní svícení a zadní obrysovka. Na STK to určitě projde bez povšimnutí. Když denní svícení úplně vypneš a řekneš, že svítíš potkávačkama, nikdo nemůže říct ani popel. Nemám sice osovní zkušenost, ale myslím, že u denního svícení se na STK musí řešit jen to, jestli umístění a svítivost odpovídá předpisu a případně jestli se rozsvítí s nastartováním (i když to nevím, jestli je to zákonem/vyhláškou specifikované)... Citovat
Mojo2 Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 tusite nekdo, k cemu jsou plastova "lizatka" pred prednim kolem? Ted se mi jedno ulomilo a druhy bude nejspise nasledovat. Diky Citovat
martinecondrej Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 myslím že na odletující vodu od kol směrem dopředu. Ulámal jsem to kdysi u Renaulta, ale nic spatně jsem nepoznal Citovat
Pacho69 Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 Já si myslím, že je to tam proto, aby voda odkapávala z hrany a nezůstávala na krytech. Hlavně asi sůl. Citovat
Lukino200 Odesláno 21. srpen 2022 Odesláno 21. srpen 2022 (upraveno) Ahoj všem, vlastním Octavii 3 Combi 1.4 tsi. Uvažuji nad přechodem do Peugeota 5008. Je tu někdo takový jako nyní já a má po Octavii Peugeota 5008 prosím? Rád bych znal pocity z auta a na co si dát třeba pozor. Je pravda že u 1.6 hdi je FAP filtr nastavený na životnost 180 000 km a přesto nejede vlak? Budu rád za vaše zkušenosti...moc vám děkuji všem... Upraveno 21. srpen 2022 uživatelem Lukino200 Citovat
pavelu96 Odesláno 21. srpen 2022 Odesláno 21. srpen 2022 Ahoj @Lukino200 vítám Tě na Peugeot clubu Chápu, že hodinu po registraci jsi asi nestihl pročíst toto 296 stránkové vlakno, ale dej si čas a aspoň zběžně ho projeť, najdeš tam spoustu informací o 5008. Na pocity z auta je nejlepší zajet do nějakého bazaru a auto si vyzkoušet. Co se týká FAP filtru, tak záleží na stylu provozu auta. Třeba já prodával 5008 s 240tkm a původním FAPem Lukino200 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Lukino200 Odesláno 21. srpen 2022 Odesláno 21. srpen 2022 Moc děkuji, jak bude čas tak se na to hned chystám Citovat
Pacho69 Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 Mám na FAPu 220 tisíc, zatím ok. Servisák mi říkal, že ho nemám měnit, nechat vyčistit, případně vyměnit čidla, a jezdit dál. S informací o potřebě výměny FAP z palubního počítače mi říkal, že ses tím klidně dá jezdit až do okamžiku, kdy auto začně vyhrožovat nouzákem, pak tedy je potřeba do cca 2tkm s tím něco udělat (vyčistit, vyměnit). Těch 180 tisíc buď bude nějaký fejk zapřísáhlých přiznivců koncernu nebo si někdo popletl dolití EOLYS pro FAP, které je cca při 160tkm. Citovat
janatik Odesláno 25. srpen 2022 Odesláno 25. srpen 2022 Ahoj umíte mi někdo poradit jak aktualizovat mapy auto r.v. 2015. Díky Citovat
ChouLu Odesláno 25. srpen 2022 Odesláno 25. srpen 2022 Koupením licence u Peugeotu za cca 3500Kč nebo přímo na stránkách navtequ za cca 90€ Citovat
afilip Odesláno 30. srpen 2022 Odesláno 30. srpen 2022 V 23. 8. 2022 at 14:02, Pacho69 napsal: Těch 180 tisíc buď bude nějaký fejk zapřísáhlých přiznivců koncernu nebo si někdo popletl dolití EOLYS pro FAP, které je cca při 160tkm. Já jsem nechával čistit FAP minulý týden. Mám 1.6HDi, a při cca 176000km mi začala diagnostika hlásit, že je FAP po životnosti. Najezdil jsem ještě asi 4kKm, a jezdilo to normálně, jenom ta diagnostika hlásila chybu. Když FAP vymontovali, a upnuli do mašiny, tak technik říkal, že je zaplněný asi na 50%. Vyčistili ho, a dolili eloys, kterého tam bylo ještě 2dcl. Vzhledem k tomu, že se při natankování plné nádrže vstřikuje toho sajrajtu 4ml, tak bych na to asi býval ještě najezdil cca 40kKm, ale když už jsem tam byl, tak jsem to nechal dolít. Citovat
Mojo2 Odesláno 18. červenec 2023 Odesláno 18. červenec 2023 jaké máte zkušenosti s foukáním klimatizace/topení. Manželka si opakovaně stěžuje, že ji mrznou na straně spolujezdce nohy. A to jak v létě (fouká to tam prý hodně studený vzduch) tak v zimě (také to tam fouká dost studený vzduch. Nastavení mám většinou na plnou automatiku. Co trochu pomůže, je přepnutí na vnitřní cirkulaci či puštění pouze na okno (šipka směrem nahoru, ne ofuk okna). diky Citovat
radim.1008 Odesláno 18. červenec 2023 Odesláno 18. červenec 2023 Nemáš vypadlé táhlo? Už jsem ho jednou při výměně kabinového filtru nacvakával. Citovat
Mojo2 Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 jen pro jistotu, to je to bile "S" na tom obrazku? Co vse musi pryc, abych se k tomu dostal? Vim, ze se vymena filtru dela pres kaslik. Diky Citovat
P607Olda Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 V 18. 7. 2023 at 15:13, Mojo2 napsal: jaké máte zkušenosti s foukáním klimatizace/topení. Manželka si opakovaně stěžuje, že ji mrznou na straně spolujezdce nohy. A to jak v létě (fouká to tam prý hodně studený vzduch) tak v zimě (také to tam fouká dost studený vzduch. Nastavení mám většinou na plnou automatiku. Co trochu pomůže, je přepnutí na vnitřní cirkulaci či puštění pouze na okno (šipka směrem nahoru, ne ofuk okna). diky Odpovím zkušenost z 5008 SUV, ale možná se tě to týká: Nově použité chladivo krystalizuje v radiátoru topení, na pravé straně, a tím pravou stranu zašpuntuje. Citovat
Mojo2 Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 ahoj, netusite kde by se dal sehnat gumovej koberec pouze pred sedadlo ridice? Uz je v jednom miste dira skrz. Nechce se mi kupovat celou sadu, ostatni koberce jsou ok. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 co vím, tak na autoburzách prodávají jednotlivé kusy, v nejhorším univerzalní Citovat
radim.1008 Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 Nebo zkusit vrakoviště nebo obchodníky, co rozprodávají auta. Citovat
Pacho69 Odesláno 3. leden 2024 Odesláno 3. leden 2024 (upraveno) já tedy samostatně nikde neviděl. vždy minimálně oba přední, zadní nebo všechny. Ale zkusit třeba výrobce v Zubří. Ale těžko říct, jestli ti dodají jen jeden... Spíš to zkusit někde v Polsku. Třebas Allegro.... nebo takto, C4 Picasso je prý kompatibilní. Upraveno 3. leden 2024 uživatelem Pacho69 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.