Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tydle clony (vypln) oken nam doporucil pri nakupu auta prodejce spise nez ty vytahovaci, protoze vyplni cele okno. Mam je v aute porad. V kufru neni videt do kufru (ven videt pres zpetne zrcatko je) a na zadnich sedadlech je to idealni pro deti na spani. Nevyndavam to

Odesláno

Mosquito: má to tu nevýhodu, že si nemůžeš stáhnout okno. Možná, že malým dětem nestahujete, moje děti ocení roletu a možnost stáhnout si okno. Nechtěl jsem nic, co bych musel někde skladovat, když to vyndám, proto jsem volil vytahovací.

Odesláno

Tak to je fajn, že to sedí, mě by vadilo, že to musím někde ukládat, když to tam nechci mít. roletu jsem vzal jako ideál. Zatím si nikdo nestěžoval, že by nedostačovala :bacha

Odesláno (upraveno)

Nazdarek,

měl bych takový dotaz. Po původním majiteli zůstalo v kufru spousta sraček po lepících páskách, některé jsou zaschlé jiné ještě trošku lepkavé. Nemáte prosím Vás zkušenosti čím to dostat dolů?

Technický benzin to šmudlí na 75% a 6006 tak na 90% ale oboje špiní, zanechává bílé stopy a celkově to je práce na .... :blicismajlik . Zřejmě to byla nějaká lepčejší páska, jsou tam ještě kousky takové té stříbrné široké. Díky za rady, případně zkušenosti.   :myslim  J.

Upraveno uživatelem johnvice
Odesláno

Pozdravujem, som tu nový ...zaujímalo by ma ako to je s robotickou prevodovkou u 5008 - teda servis , interval vymeny oleja atd? Mate nejaké skusenosti?

Díkes... :super

Odesláno (upraveno)

johnvice: jak se píše více, WD-40, jde to i kontatolem nebo já používám detailingovej spray. Někdo mi kdysi radil Diavu (leštěnka na nábytek).

spady: robotická převodovka má podle mě stejné servisní intervaly, jako manuál. Zkušenosti P607Olda, ten už ji má vychytanou.

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

Robot: výměna oleje jako u manuálu, tedy podle mne 60 t., podle výrobce doživotní, tedy asi 250 t. km. O závádách toho moc není, moc se naštěstí nekazí. Je fakt, že když se servopohon pokazí, tak to bude pálka, ale zřejmě bude možné sehnat z vrakáče.

Odesláno

Tak to bych asi šel cíleně do Peugeotu, protože si myslím, že na webu nebo vrakáči to asi neseženeš. Leda by se někdo ve fóru ozval, že to má navíc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...