Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim Vas pani, mam moznost si zohnat zimne gumy ale neviem ktore si vybrat. nemate niegdo skusenosti s tymito typmi gum??? Vid obrazky. Cenovo aj jedna aj druha su na tej istej urovni.... dikez za odpovede.

sava.jpg

kormoran.jpg

[Editován dne 14/10/04 acatt]

Odesláno

toto som nasiel na nete... zatial

- Debica - des, nebrat!, na mokru vubec nefunguje!!

- Matador - do snehu dobry, jinak nic moc (nema silicu, tvrdej bok)

ale to byl ten starej model bez siliky, ten novej model neznam

- Barum - pouzitelny ale znam jen starsi model bez siliky (pred casem mi o

novem modelu v jednom obchode tvrdili ze siliku ma, v jinem ze ne... takze

jsem ho nevzal - kdyz nevi co prodavaji... oznaceni si ale nepamatuju)

- Sava - ma siliku ale srovnatelny s Barum (abych pravdu rekl tak me

zklamaly)

- Dunlop WinterSport M2 (dnes je i movejsi model) - maji kolegove a

spokojenost

- Kleber - mam na soukromym - prijemne me prekvapily za tu cenu, zhruba

srovnatelny s Dunlop (dle

mne jsou lepsi, Dunlop ma atraktivnejsi dezen)

- Michelin - tezko rict jestli lepsi nebo srovnatelny s Kleber, ale drazsi.

- dle testu je dobrej i Nokian

- na mokru je tradicne sqvelej Uniroyal (ale ta cena...)

Odesláno

TO VECTOR: cena velmi zaujimava, co je to zac ten KUMHO??? rozmer scem 165/70-R13 alebo ten 175/70-R13.... myslis ze sa mi to vojde na disk na ktorom mam teraz 165ky?

Odesláno

Ja loni koupil ty Kormorany a byli v poho hlavne jedna guma stala asi 800kc. Najezdil jsem na nich pres zimu tak 20 tisic a jsem spokojenej za ty prachy bych je koupil zas.

Odesláno

V zime jezdim sakra opatrne zvlast od doby co jsem to rozsekl na snehu :(

Mam je na 205 takze kdyz jedu max 120 ale nejsem znalec jen rikam ze me se s nima jezdilo dobre, vodu jsem nikdy neresil a poho.

Ale nemam srovnani, kvalitni gumy jsem nemel ale tyhle bych kopupil klidne zas na moje normalni jezdeni dobry.

Odesláno

ja tiez nejazdim ako pretekar... je to predsa len diesel. ja by som ich tiez kupil. tu na slovensku vychadzaju na 4500 Sk za 4ks. drahe gumy nehodlam kupovat....

Odesláno

Pokud nechces oslnovat znackou na boku pneumatiky, priklanim se ke Kormoranum, mel jsem je i na \"dospelym\" aute a maximalni spokojenost, kdyz vezmu, kolik stoji. Fabrika co je dela patri do koncernu Michelin, technologie co pouzivaji by mely byt stejne.

Odesláno

letos již čtvrtou sezonu budu obouvat na zimu SAVA Eskimo.Žádný zázrak to není,ale poměr cena/životnost je příznivý.Jezdím dost na hory a zatím jsem s těma Savama problém neměl.Upozorňuju,že nejsem žádný závodník a v zimě jezdím přiměřeně k tomu,co leží na silnici.

Odesláno

Loni jsem koupil na doporučení technika v pneuservisu Šafránek pneumatiky VREDESTEIN a můžu zodpovědně prohlásit, že jsem s nima velice spokojenej. Natočil jsem na nich cca 15 - 20000 km a na letošní zimu tam půjdou znova, protože jsou jen neznatelně sjetý. Údajně je to Continental vyráběný v Německu, má směrový dezén a neměl jsem problém ani na sněhu, ani na mokru. No a letní jsem koupil stejné značky a taky spokojenost.

Odesláno

Osobně mám druhým rokem Vredestein Snowtrac (podle ražby vyrobeno v Holandsku) a jsem spokojen. Před nimi jsem měl Fulda Gravito (Francie) a byly super. Vydrželi dokonce 4 zimy (cca 40 tis km). Chtěl jsem si je koupit opět, ale už se vyrábí s jiným názvem a i vyšší cenou.

Odesláno

A co byste rekli na sadu Uniroyal MS plus 5, 185/65R14 86T, ma nekdo zkusenost, co na to rikate??

Odesláno
Napsán autorem janhercik

Osobně mám druhým rokem Vredestein Snowtrac (podle ražby vyrobeno v Holandsku) a jsem spokojen. Před nimi jsem měl Fulda Gravito (Francie) a byly super. Vydrželi dokonce 4 zimy (cca 40 tis km). Chtěl jsem si je koupit opět, ale už se vyrábí s jiným názvem a i vyšší cenou.

Tyhle Vredesteiny mam tusim take a take si nestezuji ;)

Odesláno

Já mám Barumy Polaris - na hory jezdim taky a dá se to, nevíte někdo, s jak vysokým vzorkem je eště rozumný jezdit na zimních pneu ?

Odesláno

tak som fcera prezul... uz sa mi nesce cakat,... dojde zle pocasie a potom sa mi uz nesce nahanat s gumami. dal som tam tie KORMORANY a som celkom prekvapeny, nie su ani take hlucne a dobre sa s nimi jazdi... teda len po jazdeni fcera:)

Odesláno
Napsán autorem Kik

Já mám Barumy Polaris - na hory jezdim taky a dá se to, nevíte někdo, s jak vysokým vzorkem je eště rozumný jezdit na zimních pneu ?

Říká se že do 4 mm - ve Švýcarsku je to tuším dokonce zákonná mez pro zimní gumy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...