acatt Odesláno 14. říjen 2004 Odesláno 14. říjen 2004 zdravim Vas pani, mam moznost si zohnat zimne gumy ale neviem ktore si vybrat. nemate niegdo skusenosti s tymito typmi gum??? Vid obrazky. Cenovo aj jedna aj druha su na tej istej urovni.... dikez za odpovede. [Editován dne 14/10/04 acatt] Citovat
acatt Odesláno 14. říjen 2004 Autor Odesláno 14. říjen 2004 toto som nasiel na nete... zatial - Debica - des, nebrat!, na mokru vubec nefunguje!! - Matador - do snehu dobry, jinak nic moc (nema silicu, tvrdej bok) ale to byl ten starej model bez siliky, ten novej model neznam - Barum - pouzitelny ale znam jen starsi model bez siliky (pred casem mi o novem modelu v jednom obchode tvrdili ze siliku ma, v jinem ze ne... takze jsem ho nevzal - kdyz nevi co prodavaji... oznaceni si ale nepamatuju) - Sava - ma siliku ale srovnatelny s Barum (abych pravdu rekl tak me zklamaly) - Dunlop WinterSport M2 (dnes je i movejsi model) - maji kolegove a spokojenost - Kleber - mam na soukromym - prijemne me prekvapily za tu cenu, zhruba srovnatelny s Dunlop (dle mne jsou lepsi, Dunlop ma atraktivnejsi dezen) - Michelin - tezko rict jestli lepsi nebo srovnatelny s Kleber, ale drazsi. - dle testu je dobrej i Nokian - na mokru je tradicne sqvelej Uniroyal (ale ta cena...) Citovat
vector Odesláno 14. říjen 2004 Odesláno 14. říjen 2004 A jakej chceš rozměr ? Jeden z rozměrů sem ti zkusil najít http://www.e-pneu.cz/hledej_pneu.php?s=175&sr=70&r=13&ry=&v=kumho&tp=o&se=z&id=ku_7400&ce=&u= co ty na to i cenově? Citovat
acatt Odesláno 14. říjen 2004 Autor Odesláno 14. říjen 2004 TO VECTOR: cena velmi zaujimava, co je to zac ten KUMHO??? rozmer scem 165/70-R13 alebo ten 175/70-R13.... myslis ze sa mi to vojde na disk na ktorom mam teraz 165ky? Citovat
Emiš Odesláno 14. říjen 2004 Odesláno 14. říjen 2004 Ja loni koupil ty Kormorany a byli v poho hlavne jedna guma stala asi 800kc. Najezdil jsem na nich pres zimu tak 20 tisic a jsem spokojenej za ty prachy bych je koupil zas. Citovat
acatt Odesláno 14. říjen 2004 Autor Odesláno 14. říjen 2004 takze tie Kormorany su v pohode??? aj na snehu aj na vode??? ja ich ccem tiez len kvoli zaujimavej cene. Citovat
Emiš Odesláno 14. říjen 2004 Odesláno 14. říjen 2004 V zime jezdim sakra opatrne zvlast od doby co jsem to rozsekl na snehu Mam je na 205 takze kdyz jedu max 120 ale nejsem znalec jen rikam ze me se s nima jezdilo dobre, vodu jsem nikdy neresil a poho. Ale nemam srovnani, kvalitni gumy jsem nemel ale tyhle bych kopupil klidne zas na moje normalni jezdeni dobry. Citovat
acatt Odesláno 14. říjen 2004 Autor Odesláno 14. říjen 2004 ja tiez nejazdim ako pretekar... je to predsa len diesel. ja by som ich tiez kupil. tu na slovensku vychadzaju na 4500 Sk za 4ks. drahe gumy nehodlam kupovat.... Citovat
snowboy Odesláno 14. říjen 2004 Odesláno 14. říjen 2004 Pokud nechces oslnovat znackou na boku pneumatiky, priklanim se ke Kormoranum, mel jsem je i na \"dospelym\" aute a maximalni spokojenost, kdyz vezmu, kolik stoji. Fabrika co je dela patri do koncernu Michelin, technologie co pouzivaji by mely byt stejne. Citovat
Butch Odesláno 16. říjen 2004 Odesláno 16. říjen 2004 Já má na zimu Snowwolf od Barumu taky za malý peníz. Citovat
Jardaned Odesláno 16. říjen 2004 Odesláno 16. říjen 2004 letos již čtvrtou sezonu budu obouvat na zimu SAVA Eskimo.Žádný zázrak to není,ale poměr cena/životnost je příznivý.Jezdím dost na hory a zatím jsem s těma Savama problém neměl.Upozorňuju,že nejsem žádný závodník a v zimě jezdím přiměřeně k tomu,co leží na silnici. Citovat
Medvěd Odesláno 17. říjen 2004 Odesláno 17. říjen 2004 Loni jsem koupil na doporučení technika v pneuservisu Šafránek pneumatiky VREDESTEIN a můžu zodpovědně prohlásit, že jsem s nima velice spokojenej. Natočil jsem na nich cca 15 - 20000 km a na letošní zimu tam půjdou znova, protože jsou jen neznatelně sjetý. Údajně je to Continental vyráběný v Německu, má směrový dezén a neměl jsem problém ani na sněhu, ani na mokru. No a letní jsem koupil stejné značky a taky spokojenost. Citovat
Matthew Odesláno 18. říjen 2004 Odesláno 18. říjen 2004 tak nevím, jestli se tam ta příloha objeví, jestli ne, tak sorry :papa Citovat
janhercik Odesláno 20. říjen 2004 Odesláno 20. říjen 2004 Osobně mám druhým rokem Vredestein Snowtrac (podle ražby vyrobeno v Holandsku) a jsem spokojen. Před nimi jsem měl Fulda Gravito (Francie) a byly super. Vydrželi dokonce 4 zimy (cca 40 tis km). Chtěl jsem si je koupit opět, ale už se vyrábí s jiným názvem a i vyšší cenou. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 A co byste rekli na sadu Uniroyal MS plus 5, 185/65R14 86T, ma nekdo zkusenost, co na to rikate?? Citovat
AKCZ Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Napsán autorem janhercik Osobně mám druhým rokem Vredestein Snowtrac (podle ražby vyrobeno v Holandsku) a jsem spokojen. Před nimi jsem měl Fulda Gravito (Francie) a byly super. Vydrželi dokonce 4 zimy (cca 40 tis km). Chtěl jsem si je koupit opět, ale už se vyrábí s jiným názvem a i vyšší cenou. Tyhle Vredesteiny mam tusim take a take si nestezuji Citovat
Kik Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Já mám Barumy Polaris - na hory jezdim taky a dá se to, nevíte někdo, s jak vysokým vzorkem je eště rozumný jezdit na zimních pneu ? Citovat
acatt Odesláno 28. říjen 2004 Autor Odesláno 28. říjen 2004 tak som fcera prezul... uz sa mi nesce cakat,... dojde zle pocasie a potom sa mi uz nesce nahanat s gumami. dal som tam tie KORMORANY a som celkom prekvapeny, nie su ani take hlucne a dobre sa s nimi jazdi... teda len po jazdeni fcera:) Citovat
Garfield Odesláno 2. listopad 2004 Odesláno 2. listopad 2004 Napsán autorem Kik Já mám Barumy Polaris - na hory jezdim taky a dá se to, nevíte někdo, s jak vysokým vzorkem je eště rozumný jezdit na zimních pneu ? Říká se že do 4 mm - ve Švýcarsku je to tuším dokonce zákonná mez pro zimní gumy. Citovat
Kamda Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Mám Nokian Hakkappelita, 185-65 R14, cena + - 2100 Kč. Jezdím celou zimu po horách a lepší lepidla neznám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.