aka Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Kurte promin, ja uz se zapinat nebudu jen me ty fyzikalni zakony trosku prekvapuji no...asi to ale bude tim, ze jsem mela fyziku jen ve francouzstine Citovat
BV406 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 no, jeste, ze ty studenty mame ... rad jim studium zaplatim ze svych dani ... EDIT: takove chytroliny mam nejradsi, viz. ten otrickovany, nejspis mistni sasek, jsem moc zvedav, kolik \"studentu\" se bude smat, az vysoli prachy na skolne ... co ta holka nepochopila na tom, kdyz ji paroubek rekl, ze 80% socdemaku si nepreje navysovani poctu nasich vojaku v afghanistanu ?? misto toho hystericky podotkne, ze chteli znat jeho osobni nazor, boze, boze .... [upravil dne 13/5/10 BV406] Citovat
Fusion Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Třeba budou tito studenti jednou schopni \"mě vydělat\" na důchod, narozdíl od Paroubka a povalečů. Citovat
Vvitty Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 ted jen aby tito studenti take dorazili k volbam Citovat
ART Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Paroubka sem tam vídám, se chodí předvádět mezi běžné občany, aby ukázal že je s nimi, vždy nahodí tvář lidumil...Fusion ho popsal přesně... Trochu starší, ale s podivem, aktuální že to stále někteří nepochopili, zvlášt v této situaci, je to jednoduše a srozumitelně napsáno. Prosím hlavně od nich přečíst. Snad by pak tady ubylo těhle vláken a některých nesmyslných názorů v nich... http://volby.kategorie.cz/ Citovat
kobr Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Pokud mně, nadprůměrně vydělávajícího zaměstnance, bude někdo urážet tím, že jsem povaleč, jsem rozhodnut volit hnutí za samosprávnou demokracii hnutí za samostatnost Moravy a Slezska. To znamená odtržení od Hlavního města Prahy, nebo jak se jmenujete v pepíkově, a tím naprosté zmenšení příjmů do rozpočtu Hlavního města Prahy. Citovat
BV406 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 kobr: neboj, tebe nikdo za povalece nema ... Citovat
kobr Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Vždyť všechno zlo v tom roce 1948 vyšlo z Hlavního města Prahy. Volby stejně nejsou demokratické, proč mají větší obce při stejném počtu voličů více poslanců? Tak si prostě rozhodli páni a soudruzi poslanci. Citovat
kobr Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 A vůbec, kde tu je příspěvek pojednávající o posunuté či vytržené torzní tyči v přední nápravě při výměně pneumatik v pneuservisu. Byla to 406, to vím určitě. Poradí někdo? I kdokoliv z voličů ODS, TOP, VV. I ti mohou být. Citovat
hloze-ja Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 ctu a nemotam se, pro odreagovani od perne diskuze posilam odkaz na sice komedialni, ale zase docela realnou patku: BV406: Ta holka nepochopila na tom, ze 80% socdemaku si nepreje navysovani poctu nasich vojaku v afghanistanu jen a pouze to, ze chtela znat Paroubkum vlastni nazor. Proste se schoval za 80% (nebo 20%) socdemaku a prida s k tem, ktery budou mit lepsi ohlasy ve verejnem mineni. Dekuji, ze jsi mi zaplatil studium. Dovolim si jen oponovat, ze za tri roky dobre prace /i diky VS/ jsem privedl do statni pokladny +- stejne jako kdybych 8 let delal za mene jak polovinu... Citovat
punkac Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 jo jo, Ústí není Praha! proč místní šašek? Šašci byli v Krušnohorském divadle v TP zhruba před měsícem a půl Zazpívali si se Šlégrem a Davidem, pobavili ostatní a odešli Citovat
Fusion Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Tady jen něco k tomu nehoráznýmu chování Citovat
Fusion Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Tak líp to skoro ani dopadnout nemohlo. Konečně klid od sprostých ksichtů, Zeman zaleze zpátky do nory, nová strana VV, která třeba s klasikou zamává (sem zvědav) a snad si ostatní vezmou ponaučení. Citovat
Fusion Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Fusion Ten si představoval zahřátej zadek v křesle předsedy už když Špidla nebo Gross šli do kytek. No bylo by to milionkrát lepší než to prase, co tam sedí místo něj. Bum, prásk a je skoro u koryta chlapec Citovat
peugeot09 Odesláno 29. květen 2010 Autor Odesláno 29. květen 2010 Co jsme si, to jsme si, tak snad už bude jenom lépe pod taktovkou nových politických stran, které na objednávku podnikatele udělají jakoukoliv změnu v zákoně přímo na míru. A já prostě Paroubka volit nebudu, protože má bradavici. A nebudu a nebudu... [upravil dne 29/5/10 peugeot09] Citovat
Medvěd Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Za sebe přiznávám, že momentální situaci na scéně zapíjím - jen nevím, z čeho mám větší radost, zda z očekávaného vzniku silné vládní koalice ODS, TOP09 a VV nebo z odchodu Pablbka ze scény (možná to b) mě těší momentálně víc). Citovat
Kurt Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Původně zaslal: Fusion Konečně klid od sprostých ksichtů, Zeman zaleze zpátky do nory, nová strana VV, která třeba s klasikou zamává (sem zvědav) a snad si ostatní vezmou ponaučení. Žel, nesdílím tvůj optimismus. K tomu, co píšeš - Zeman je slušný člověk s rozhledem, zatímco VV je nečitelná strana s nejasnými řídícími mechanismy a rozdělením funkcí. Prakticky to nebude o nic větší výhra, než byla kupříkladu Strana zelených. Pro mě osobně, jako pravicového voliče, není nejlepší zprávou dne rezignace Jiřího Paroubka, ale neúspěch Ivana Langera. Jen dál, nezastavme se v půli cesty! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.