Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prohledaval sem forum ale moc sem toho nenašel....

budu dělat první servis a zajimalo by mě jake byste doporučili značky jednotlivých dílů...

jde mi teda jaké použít přední kotouče, rozměr někde zjistim ale jaka značka je tak na 406ku nej ? nechcu šetřit, chcu kvalitu ale zase ne zbytečně vyhozene penize za šileně drahe dily....

dale třeba jakou značku brzd destiček ?

jake svíčky ? jakou značku rozvodů ? koukal sem na netu a je jich od každeho dost značek tak nevim :(

Odesláno

ATE je myslim velmi dobra volba z pohledu kvalita/cena. svicky NGK treba.

rozvody bych mozna koupil primo v peugeotu. co jsem zjistoval cenu sady pro svou karu, tak nejsou nijak vyrazne drazsi nez druhovyroba.

Odesláno

brzdy ATE, Ferodo

rozvody, taky bych se poptal, kolik stoji origo, na starsi vozy maji zajimave pausalni ceny na tyhle prace i s materialem (aspon napr. v Peugeotu v Humpolci, v podstate se nevyplatilo shanet nekde druhovyrobu), kdyz uz druhovyrobu, tak bud komplet sadu SKF, nebo kdyz po dilech, tak kladky SKF, remen Gates, rozhodne vymenit i vodni pumpu taky treba od SKF

svicky, bud NGK, nebo klidne taky origo peugeot, nevyjdou zas tak draz ( treba na 1.8 16V 81KW jsou v origo krabicce peugeot svicky Bosch FR7DE)

Guest frenky64253
Odesláno

tak tiez budem zhanat kotuce na zadne brzdy . tie moje su dost ryhovane. tak ze hodila by sa nejaka dobra rada co sa tyka znacky.. a samo ze aj ceny...

Odesláno

Ja osobne nedoporucujem znacku QH bo som kupil tycka stabil x2, gul. cap riadeniax2, spodny cap x2 a mam to necely rok a gumove manzetky su vsetky popraskane niektore roztrhane. tolko moja skusenost.

Odesláno

vm ojem okolí, 2x autokelly, 1x elmont , nikde nemají ani nemůžou obědnat svíčky NGK, bosh FR8ME ani championy..že prej prázdné sklady....tak se ptám...co sem komu udělal :myslim

asi to obědnám někde z netu, neznáte dobré stránky ? já znám pouze http://www.e-cat.cz/ myslím že ceny mají dobré, kdybych už obědnával přes net svíčky, asi rovnou přiberu kotouče, destičky, drážkový řemen, zadní stabilizátory...

Odesláno

myslim že TOM406 nakupoval NGK za super ceny někde v angli, asi přes e-bay. Byly za super cenu. Možná bys tam sehnal i ostatní a poštovné nebylo nijak dratické. Každopádně to vyšlo mnohem levněji než stejné díly kupované tady.

Odesláno

brzdy daj napr. ATE, BREMBO, TEXTAR, FEBI, FERODO

pri rozvodoch si zisti cenu za sadu napr. SKF - myslim ze ty jediny maju v sade aj vodnu pumpu, prip. FEBI a potom si skus poskladat tie rozvody z nejakych kvalytnejsich znaciek ako napr. SKF, FEBI, LEMFÖRDER, DAYCO -väcsinou to vyde lacnejsie a nemas tam niake lunty :super

Odesláno

Dnes jsem brouzdal po netu a našel jsem (si myslím)levný shop s dílama sortiment jako v autokelly ale ceny o 20% a více levnější,shaním těd pár věcí tak porovnávám...nemáte někdo zkušenost s tímto e-shopem?mrkněte a porovnejte..WWW.levneautodily.cz

[upravil dne 9/5/10 Charlie 1]

Odesláno
Původně zaslal: Charlie 1

Dnes jsem brouzdal po netu a našel jsem (si myslím)levný shop s dílama sortiment jako v autokelly ale ceny o 20% a více levnější,shaním těd pár věcí tak porovnávám...nemáte někdo zkušenost s tímto e-shopem?mrkněte a porovnejte..

odkaz?

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Ahoj všem,

našel jsem toto trošku starší vlákno, ale nevadí. Potřebuju poradit ohledně značky dílů na výměnu rozvodů. V ideálním případě bych si to představoval tak, že v Kelly koupim za klubovou slevu celou sadu komplet i s pumpou (např. Gates). A nebo je lepší si celou sadu poskládat z dílů různých značek? A jakých? V případě rozvodů si i připlatim trošku víc za kvalitní značku.

Děkuju za tipy! :papa

Odesláno

dneska už pomalu nejde koupit celou sadu jedné značky, co kus,to jiná značka...

řemen Gates,Good Year, kladky Timken,SKF,Ruville,SNR,Dayco

[upravil dne 5/4/11 14:03 ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...