misacekk Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 co děláte s vyjetým olejem nebo kam ho dáváte? Citovat
Qcko Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Davam ho dedovi a on si s nim natiera plot Citovat
mayo406 Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Ja som rozmýšlal,že kúpim kotol na starý olej a budem s ním kúriť v zime v garáži. Citovat
.mycTD Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 to je taky reseni, ale je lepsi o tom rozmyslat potichu Citovat
Dundee Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Leju ho do 25ti litrovýho barelu a po naplnění odvezu do práce, kde to přeliju do sudu s ropným odpadem... Citovat
Fusion Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Každý ráno panáčka na zocelení organizmu. Citovat
Haryk Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 natírám tím dřevěnou kůlnu a jináč je u nás zběr nebezpečného odpadu [upravil dne 3/5/10 Haryk] Citovat
Pinďa Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Ivan Mládek to měl v písničce, ale zaboha si nemohu vzpomenout co tam radil? Citovat
trebor Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 vemou ti ho v každém sběrném dvoře OZO Citovat
pasy Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 natirani dreva , topeni de kdyz je clovek nekde odlehlej.. aspon u nas sou takovy \"deme*ce\" ze by cloveka hned nahlasili , kdyz to je cejtit nez se kamna zahrejou a i mirne pak ... tohle je u nas blby.. ale jinak proc ne Citovat
Free-style Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 kdyz neni jina moznost tak urcite sberny dvur Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: Pinďa Ivan Mládek to měl v písničce, ale zaboha si nemohu vzpomenout co tam radil? Deset tisíc kilometrů v mogulu mám, že mi hrozí zadření vím, nový mogul, zase super, motoru dám, starý olej vypustím, ale kam s ním? Šrum, šrumi, šrumajdá, na pískoviště ho dětem dám, šrum, šrumi, šrumajdá, dobře se jim budou dělat kyblíčkama bábovičky. Šrum, šrumi, šrumajdá, do bazénu olej možno vlít, šrum, šrumi, šrumajdá, plavci budou vláčnou kůži mít. Deset tisíc kilometrů v mogulu mám, že mi hrozí zadření vím, nový mogul, zase super, motoru dám, starý olej vypustím, ale kam s ním? Šrum, šrumi, šrumajdá, před špitál ho chrstnu na chodník, šrum, šrumi, šrumajdá, pacienti na klouzačce užijí si trochu švandy. Šrum, šrumi, šrumajdá, botanikům záhon promastím, šrum, šrumi, šrumajdá, černozem vlahá vznikne tím. Dvacet stehů na nohou a na hlavě mám, moje eM Bé ve zdi trčí, nový mogul nějaký už těžko mu dám, už mi eM Bé mé nezavrčí! Šrum, šrumi, šrumajdá, olej v zákrutě co natropí, šrum, šrumi, šrumajdá, kdybych našel toho, co tam... Ouvej, zas mě vzala noha! Šrum, šrumi, šrumajdá, dejte dobrý pozor na lumpy, šrum, šrumi, šrumajdá, nevracejí olej u pumpy! Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: misacekk co děláte s vyjetým olejem nebo kam ho dáváte? Nejedeš na sraz na SEČ ...? že by šunčička byla obzvláště vypečená Citovat
oni Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 pokud to neni prehnany mnozstvi kdyz co se tyce auta nejaky ty 4 litry frknu na uhli dedoj..... Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 jak to tak čtu,tak v této zemi bude hodně dlouho trvat,než se lidi naučí trochu ekologicky myslet... jinak mám možnost vylít olej v práci do určené nádoby Citovat
misacekk Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: misacekk co děláte s vyjetým olejem nebo kam ho dáváte? Nejedeš na sraz na SEČ ...? že by šunčička byla obzvláště vypečená na sraz nejedu a jinak kdyby bylo tak ho někam natřu na nějakej dřevěnej plot ale ten nemáme tak zkusím najít zběrnu Citovat
dolly1010 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 fajnová barva domu do obýváku nebo do ložnice Citovat
Dundee Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: ozzy56 jak to tak čtu,tak v této zemi bude hodně dlouho trvat,než se lidi naučí trochu ekologicky myslet... To víš, když se v týhle zemi ekologicky nemyslelo tolik let a najednou někdo začne se zelenou energií, recyklací a ekologií jako takovou, tak to nebude ze dne na den. P.S.: Není to tak dlouho, co jsem týpka viděl umývat auto u potoka a vůbec mu nevadilo, že do toho potoka ještě hezky postaru vytejkají splašky z baráků a voda smrdí jako žumpa... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.