oddie Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Volat k něčemu takovému policii je kardinální blbost, co si asi tak myslíte že vám ti policajti řeknou jinýho, než že se vám budou snažit vylepit pokutu??? Nafotit auto, nafotit díru a okolí, zajistit si svědky, pokud máte dostatek zkušeností s právními tahanicemi, vyrukovat na správu silnic sami (v případě, že situace nebyla označena a díra je ojedinělá, jinak smůla), pokud zkušenosti a znalosti nemáte, svěřit to společnosti, co to vyřídí za vás (takoví ti vyřizovači bouraček). Tečka. Z místa této nehody bych se navíc nechal takovou společností odtáhnout odtahovkou, s příslušnou dokumentací, jak bylo potenciálně nebezpečné pokračovat v jízdě. Pokud si na toto netroufáte, protože není 100%, že to vyhrajete, dejte tam rezervu, sbalte se a nefrfnějte... Citovat
Czedisonek Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Fusion: To nevylučuji, ale Oddie to vyjádřil naprosto přesně. Citovat
dobrmik Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 no policii asi nemá cenu volat...v dnešní době to je na .....spousta času,peněz a šance malá... tak dnes v pneuservisu:disk ok. guma na cestě.. Citovat
Cyklon Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Původně zaslal: Czedisonek Fusion: To nevylučuji, ale Oddie to vyjádřil naprosto přesně. Oddie to vyjádřil přesně? To jako, že vletět do díry jako lavór je chyba řidiče - měl se jí vyhnout? Kde to jsme? Možná je to \"správný\" postup podle zkušeností, ale jinak to určitě správné není. Když se lidé budou chovat jako ovce, tak se můžeme také smířit s tankodromy nejen na silnicích druhé a třetí třídy. Lidé, kteří řádně platí daně prostě mají nárok na kvalitní služby. To, že se tu tuneluje o 106 a staví se nekvalitní silnice není problém nás řidičů. Co když na popisovaném místě pojede v noci cyklista nebo motocyklista a těžce se zraní? To bude také nepřizpůsobení rychlosti ... bla bla? To je přece blbost a šílený alibismus Citovat
dobrmik Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 má někdo zkušenosti s pneunet.cz?? Citovat
BV406 Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 ja jsem od nich letnaky, cena v poho, pro gumy jsem si dojel osobne, mam to za rohem ... v pneuservisu, jak to vyvazovali, tak pry to je nejaka druha jakost ne ? ... zavazi tri rite .... ale to s tim asi nesouvisi Citovat
Fusion Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Zklopit uši a utýct umí každej. Je potřeba ty vohnouty občas kousnout do prdele. Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 V Praze to po zime v urcity chvili opravili ale zase jen zaplatama, ty takzvane \"vytluky\" se brzo zase vytlucou a tak porad dokola. Nechtel bych zazit tu ranu kdy prejedes prednim kolem nekvalitne zazaplatovanou diru ten asfalt nebo co to je za **** z toho vyletne a ohobluje Ti spodek ... A nejvetsi ale mazec jsou propadle kanaly - z poslednich cest mi vytanul na mysli treba jeden co je v Letnanech nedaleko najezdu na Libereckou ulici ve smeru do Holesovic :blicismajlik Citovat
Cyklon Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Už se nedivím, proč jdou tak na odbyt Offroady Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Cyklon : ..nj ale i na offroadu muzes o velkou diru neco zrakvit Citovat
dobrmik Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 tak kolo na místě.....ted už jen geo a zase se bude jezdit.. sice o něco chudčí ale co se dá dělat... Citovat
bara Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: Cyklon Původně zaslal: Czedisonek Fusion: To nevylučuji, ale Oddie to vyjádřil naprosto přesně. Oddie to vyjádřil přesně? To jako, že vletět do díry jako lavór je chyba řidiče - měl se jí vyhnout? Kde to jsme? Možná je to \"správný\" postup podle zkušeností, ale jinak to určitě správné není. Když se lidé budou chovat jako ovce, tak se můžeme také smířit s tankodromy nejen na silnicích druhé a třetí třídy. Lidé, kteří řádně platí daně prostě mají nárok na kvalitní služby. To, že se tu tuneluje o 106 a staví se nekvalitní silnice není problém nás řidičů. Co když na popisovaném místě pojede v noci cyklista nebo motocyklista a těžce se zraní? To bude také nepřizpůsobení rychlosti ... bla bla? To je přece blbost a šílený alibismus Jo vyjádřil to Oddie přesně,to je tzv.česká realita.A na co si vlastně Cyklone stěžuješ?Na lidský nezájem o cokoliv?A problém tebe jako řidiče je to taky,taky máš volební hlas,takže zvedni prdel ke konci května a zvol někoho jiného co tam není 20 let a co s tím něco udělá.K volbám chodí málo lidí a pak si stěžují.Mě to sere taky,ale nevím jak zařídit aby se lidem rozsvítilo a šli k volbám tak z 80%.Vypadalo by to tu ůplně jinak,protože by volila většina nespokojených,odrbáváných obyč.lidí a né grázli a lumpi co si chtějí jen zajistit beztrestnost,aby mohli dál krást a jsou jim u prdele opravené silnice. Citovat
Cyklon Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 To Bara: stěžuji si na lidskou apatii ve smyslu - co se stalo mému sousedovi mě nezajímá až do chvíle, kdy se to přímo začne týkat i mě. S volbami nemám problém, zatím jsem se voleb vždy zúčastnil. Ale obávám se, že volby trochu přeceňuješ, protože vše je opět o pěnězích a velké strany se za 20 let silně zakořenily a získaly velký vliv, takže nebude tak snadné je vypakovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.