sharpers Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 nechtěl by někdo udělat někde ve slezku mini sraz ? chtěl bych obkouknout nějake ty peugeotky, nejlepe vidět na živo i jinou 406ku , popř aby někdo se 406kou se třeba projel tou moji a poradil mi se spojkou atd Místo: Myslivna ve Vratimově Datum: 29.5.2010 Čas: 15:00 Mapa: http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=restaurace%20Myslivna%20Vratimov@@ [upravil dne 23/5/10 sharpers] Citovat
Cinci Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Záleží na termínu, mám dost nabitý program. Citovat
sharpers Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 termín by se pak někdy domluvil, stejně tak místo . prvně o chce vědět že o to má aspon pár lidi zájem....aby tam bylo aspon pět aut....ne jak na jednom nejmenovanem srazu z škoda klubu, kde mělo přijet 10aut, nakonec přijeli 3 z toho jedna felda(moje) , služební bavor a lada to byl sraz škodovek Citovat
dzavel Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Podle termínu. Dřív jak za měsíc nemůžu:fnuk. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 TOM: mas jeste coupe? Ta cena co jsem videl je nerealna, pro kupce, co to neoceni. Ja ty penizky mit, tak jsi bez auta a ja bez manzelky :/ Citovat
tom406 Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Původně zaslal: Scratch TOM: mas jeste coupe? Ta cena co jsem videl je nerealna, pro kupce, co to neoceni. Ja ty penizky mit, tak jsi bez auta a ja bez manzelky :/ jasně že ho mám a prodělalo spoustu změn. Na sezónu 2011 bude naprosto jedinečný projekt- počítám investicí cca150 tis. kč. Určitě tady domluvte ten sraz. Rád dojedu Citovat
tom406 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Tak kdy se slezeme tedy?? Organizátor nespi a napiš bližší info srazíku:) Citovat
ThorR Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Kde to vázne? :D :Dmusime na nej vyvolat taky trosku tlak ne? [upravil dne 6.5.2010 ThorR] Citovat
Pepito Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Kdyby jste to plánovali kolem Opavy,tak bych taky dojel.Např.barensta jsem už pěkně dlouho neviděl Citovat
volvik Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 No je nas celkem dost tak by to chtelo pomalicku domluvit termin at si to kazdy muze zaridit a ne ze kazdy potom zase rekne ze nemuze dorazit Citovat
sharpers Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: tom406 Tak kdy se slezeme tedy?? Organizátor nespi a napiš bližší info srazíku:) eh já nejsem organizátor já to jen navrhnul termín to chce hlavně aspoň trochu dopředu, at se s tím da počitat atd.... Tak nějak konec května ? Poslední výkend v květnu ? a Kde bysme to spáchali ? Jak koukám na město pod jmenem tak nejlepši by asi byla fakt ta ostrava Bude záležet jeslti chcete se jen tak nědke sejit na parkovišti, kouknout na auta, pokecat, nebo to spojit třeba s obědem nebo odpoledním kafíčkem... [upravil dne 6/5/10 sharpers] Citovat
BV406 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 tak tady dejte nejaky termin, treba dva, at se pohneme dal ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.