Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

termín by se pak někdy domluvil, stejně tak místo . prvně o chce vědět že o to má aspon pár lidi zájem....aby tam bylo aspon pět aut....ne jak na jednom nejmenovanem srazu z škoda klubu, kde mělo přijet 10aut, nakonec přijeli 3 z toho jedna felda(moje) , služební bavor a lada :D to byl sraz škodovek :D

Odesláno

TOM: mas jeste coupe? Ta cena co jsem videl je nerealna, pro kupce, co to neoceni. Ja ty penizky mit, tak jsi bez auta :D a ja bez manzelky :/

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

TOM: mas jeste coupe? Ta cena co jsem videl je nerealna, pro kupce, co to neoceni. Ja ty penizky mit, tak jsi bez auta :D a ja bez manzelky :/

jasně že ho mám a prodělalo spoustu změn. Na sezónu 2011 bude naprosto jedinečný projekt- počítám investicí cca150 tis. kč.

Určitě tady domluvte ten sraz. Rád dojedu

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Tak kdy se slezeme tedy?? Organizátor nespi a napiš bližší info srazíku:)

eh já nejsem organizátor :D já to jen navrhnul :D termín to chce hlavně aspoň trochu dopředu, at se s tím da počitat atd....

Tak nějak konec května ? Poslední výkend v květnu ?

a Kde bysme to spáchali ? Jak koukám na město pod jmenem tak nejlepši by asi byla fakt ta ostrava :D Bude záležet jeslti chcete se jen tak nědke sejit na parkovišti, kouknout na auta, pokecat, nebo to spojit třeba s obědem nebo odpoledním kafíčkem...

[upravil dne 6/5/10 sharpers]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...