Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

díkk rodi a to je ktorý spínač....resp. snímač...ten pod brzdovým pedálom? to by som bol rád, lebo snímač tlaku je taký neurčitý názov...

Odesláno

Ahojte. Mne ukázalo chybu na dia ľavý zadný snímač. Snímač je ale nový a v poriadku, mechanik mi povedal, že pravdepodobne to bude niekde prerušený kábel od snímača k jednotke ABS. Neviete náhodou, kadiaľ prechádza, prípadne schému, či si to viem pozrieť aj sám - amatér, alebo treba do servisu?Ďakujem

• O 4 týdny později...
Guest treassure844
Odesláno

Ahoj :papa, nebyl by tady někdo s diagnostikou s okolí olomouce, po nastartování mi to hlásí chybu abs, esp...

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak možno mám po probléme s esp/asr, po naštartovaní mi vyhadzovalo hlášku, dia ukázala poruchu snímača tlaku-napájanie, nahradil som starý akumulátor novým, a od vtedy cca 20-30 naštartovaní bez hlášky

Odesláno

mne uz to hlasi asi 3/4 roka..bol som v servise na dia (u bratranca) vypisuje prave senzor... ale ten je v poriadku a potom sme spravili taky pokus, ze sme zdvihli auto a koleso som z celej sily potocil, a dia ukazovala ze som ho potocil rychlostou takmer 90 km/h ...co je nereálne..takze u mna bude asi problem s centralnou jednotkou na snimace

• O 1 měsíc později...
Guest Malinkej88
Odesláno

A nevíte co je příčinou tohodle?

Senzory měření otáček normálně při jízdě ukazují všechny čtyři...

post-28170-14109628163414_thumb.jpg

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahoj pánové, tak mě to zlobilo před nějakou dobou, pak byl docela klid (nějak byl napnutý kabel a nějaké rez či co), ale teď si mi to zase vrátilo. Když přejedu nějakou nerovnost a auto se zhoupne, napíše to chyba ESP/ABS a je to do té doby než vypnu motor. Dělají to hupsy a teď už i malé a čím více jsem narvaný, tím hůře. Takže čidlo levé zadní kolo, že? Našel jsem třeba tady, mají tedy dva rozměry, ikdyž jsem dal přesně můj model, díky.

http://www.automedik.cz/autodily.html?path[]=1357089&path[]=1357132&path[]=1357711&path[]=1362968&path[]=1390003

[Edited on 28/6/13 12:29 by jarda007]

[Edited on 28/6/13 12:29 by jarda007]

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Honzo, děkuji za vyčerpávající odpověď. Vyměněno, jak jsi psal. Obě byla za 9 let shnilá až na kost a jsem rád, že jsem to nemusel měnit já. Po chvíli proklínání jsem to vzdal. Ten pán, co to nakonec měnil mě ještě asi dodnes proklíná a pamatuje si mě, právě kvůli té plné nádrži, co musel růčo dát dolů... :)

Omlouvám se za opožděnou odpověď.

Brzdový spínač origo obj. č. 453467 cena 871,20 Kč, pokud míníš snímačem otáček snímač ABS na zadní kola, tak obj. č. je 4545G7 a cena 1385,70 Kč. Doporučuji, pokud budeš měnit PZ snímač ABS, tak vyměň i LZ. Ušetříš si další výdaj za opětnou výměnu čidla. Je to dost pracné, musí se povolit nádrž. Už jsem se setkal s tím, že si majitel nechal vyměnit jedno zadní čidlo a po půl roce ke mně přijel na dia a je potřeba měnit druhé zadní čidlo. Jinak oba díly se nechají sehnat v druhovýrobě, např v Auto Kelly.

[upravil dne 9/8/12 10:27 od HonzaZ]

• O 3 týdny později...
Odesláno

No ja som tiež asi 2 týždne mal problem s ABS chybou, mrknul som na konektory nad nádržou, boli na pohlad ok...ale pre istotu som ich prestreknul s WDčkom..... Mám doma kabel aj diagnostiku a hlasilo mi trvalú závadu na pravom zadnom kolese: KOHERENCIA. Tak pravdepodobne mám problem s magnet.krúžkom na kolese - ale zrazu to prestalo samo od seba a chyba bola zrazu len sporadická...asi budem musieť to cele prečistiť a prípadne feromagneticke nečistoty odstrániť..:myslim:myslim

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...