Fusion Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Tak co na to říkáte? English ještě nefunguje, par nedodělavek... http://fusion.wz.cz ještě mě prosím poraďte nějakej rozumnej hosting, stačí mě nějakej ten obyč balík, 10MB nebo tak... Citovat
Ladis Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Dobrý. Líbí se mi když na můj vkus předsi jenom hodně tmavý. S výběrem v menu bych ještě zvýraznil i daný text nad tím grafickým symbolem. S webwm nevím. Je tu ale víc lidí co dělají pro web, ti budou vědět rozhodně víz než já. Citovat
Operator Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Mě to pořád nefunguje, zobrazí se mi jen tmavé pole, uprostřed bílý obdélník a nahoře Webzdarma. Citovat
destiny Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 No, jediné, so mi trochu vadilo byla použitá technologie Flash, která v tomto případě nebyla vůbec nutná. Je všobecně známo, že lidé k této technologii mají odpor, ikdyž postupem času opadá. Stále je ale spousta firem a uživatelů s né moc rychlým připojením na internet a při stahování pak ocení minimální velikost souborů. Dalším nedostatkem je absence možnosti vložení informací ze stránek do schránky (známá kombinace kláves CTRL+C a následně CTRL+V) Třetím nedostatkem technologie je nutnost Pluginu pro přehrávání Flashe. (viz. kolega Operator) Sice už je nyní součástí novějších browserů, ale stejně je spousta lidí, kteří tento plugin instalovaný nemají. Není to ani měsíc, co jsme předělávali pro jednu nejmenovano firmu kompletně celý web z Flashe do HTML skoro za 500.000,- Původní web byl opravdu pěkně udělaný kompletně ve flashi, ale jakákoliv změna a zásah do stránek byl vždy jak časově tak finančně náročný a proto se firma rozhodlo to celé udělat znovu v HTML. Myslím, že technologie FLASH je použitelná pouze pro image-weby, ale ne pro dělání obchodu. Dá se takhle prezentovat nový film, nebo hudební CD, případně nějaká hra, ale na dělání seriózního obchodu je to zbytečné a v dnešní hektické době málokdo rád počká, než se mu překreslí animovaná stránka a naplují tam obrázky + \"zafejduje\" text! Už dělám weby nějaký ten pátek a vše co jsem tu napsal vychází pouze z praxe a názorů našich klientů. Destiny PS: Nevěš hlavu, mě se FLASH taky líbí, ale hodlám ho použít pouze na intro a hlavně tam dám button \"SKIP INTRO\" viz www.destiny.cz Citovat
Operator Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 ....ale já za to nemůžu že nemám plugin, či co! :( Mimochodem, co to znamená? :D Citovat
Garfield Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Z počítačového hlediska nevím, ale z mého hlediska marke?áka to vidím takhle: Hezky se na to kouká, má to decentně elegantní design (je vidět, proč sis vybral ´jako auto Peugeota, svědčí to o tvém vkusu). Co bych viděl jako problém, že se v tom ztrácejí informace - hned úvod ČESKY a ANGLICKY je napsán téměř ztraceným písmem, koukal jsem na to celé 3 vteřiny, než jsem to objevil - úvod musí zákazníka vtáhnout, ne ho naštvat, že musí něco hledat. Zákazník musí mít pocit, že k němu přišel číšník a s úklonou mu na stříbrném podnose přináší něco, o čem sice neví co to je, ale láká to, aby si na to sáhl a prohlédl si to. V menší míře ta \"ztracenost\" navigace platí i o dalších odkazech. Jo, a důležitá věc - proč je ikona REFERENCE zobrazena šipkou směřující dolů? Navozuje to jednoznačný dojem, že s firmou to jde z kopce Tak, stačí, už budu hodnej, doufám, že to nebereš osobně - ale chtěls názory Citovat
destiny Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 S tou šipkou mě to napadlo taky, ale pak jsem zapomněl to napsat Citovat
Fusion Odesláno 8. říjen 2004 Autor Odesláno 8. říjen 2004 Díky moc za názory, některý věci sem čekal. jeden z důvodů proč je to ve flashu je proto, že sem prostě chtel konečně udělat web ve flashu. Možná udělám html verzi, uvidíme... Zapoměli ste na ten hosting =) Citovat
destiny Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Hosting? no, mám dobré zkušenosti s www.ignum.cz Citovat
Fusion Odesláno 8. říjen 2004 Autor Odesláno 8. říjen 2004 už su domluvenej se Specem =) takový vnitroklubový kšefty Citovat
Petr605 Odesláno 9. říjen 2004 Odesláno 9. říjen 2004 Nejsem estét, grafický cítění nemám, když dělám weby na kšeft, tak akorát kóduju, grafiku má starosti kolega. Flash se mi taky moc nelíbí, hlavně mě vadí zvuky. V operačních systémech, které používám všechny zvuky okamžitě vypínám. Když pak musím něco dělat na cizím poči, tak poskakuju, když se každý kliknutí ozve z repráků. Můj nepodstatný názor je, že je to docela pěkný. Jenom jedna připomínka: správně česky je \"zahrnuje\", nikoli \"zahrňuje\". Rejp, rejp...:D:D Citovat
white Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 Jsem jen samouk a to jen v html. Flash moc nemusím, ale zpracování tvé stránky se mi líbí. Jen je to dost tmavé (ale to už ti řekli i jiní výše). Je to přehledný a běží to dobře. Takže známkuju \"2\". A to jen proto, aby ses příště zase snažil a nemyslel si, že už není co vylepšovat. Citovat
Luger Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 Napsán autorem destiny www.destiny.cz[/url] 2 Destiny: Mooooooooc pěkný intro - paráda! Citovat
vector Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 Napsán autorem Fusion Tak co na to říkáte? English ještě nefunguje, par nedodělavek... http://fusion.wz.cz ještě mě prosím poraďte nějakej rozumnej hosting, stačí mě nějakej ten obyč balík, 10MB nebo tak... www.pipni.cz www.superhosting.cz Citovat
Guest Ondra Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 a co takhle hosting na www.kobranet.cz? kde bezi p-c a navic pokud se kouknes do sekce Slevy, tak dostanes i slevu, staci mi zavolat nebo napsat Citovat
Emiš Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 a co takhle hosting na pipni.cz? zadarmo daj 500 MB pro web 2 GB trafik. A nebo za za 100 kc 1000 MB pro web, 20 GB trafik, dostupnost 99.5 %, tech. podpora - email denní zálohování, se SMTP serverem ja s nima mel jen dobre zkusenosti a za ty prachy neni co resit kazdopadne pokud bych delal firmu co preklada stranu za neco kolem dvou stovek tak bych si domenu com ktera stoji tusim pod petikilo na rok rozhodne zaplatil Citovat
destiny Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 díky, tohle tam mám už asi rok a půl. Podle přísloví \"Kovářovic kobyla chodí bosa\" si nejsem schopný udělat svůj web Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.