Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky bydlím na adrese, kde nemám trvalý pobyt, to ještě nic neznamená. Vypnutý tel. už je horší, otázka ale je, jak dlouho, když jsem někde pryč, taky jej mám klidně vypnutý.

Odesláno

Sobol: no tak to je mazec :o

Edit: proč má ban?

Mě se to nezdálo už jak se ho někdo ptal, co s těmi zesilovači bude dělat... a on se dušoval \"know how\"... :bacha

[upravil dne 15/12/2010 22:59 Pata]

Odesláno
Chtěl bych se zeptat zda někdo nezná člena peugeot09 , který nabízí zesilovače, jejich úpravy apod.. Mám totiž negativní zkušenost kdy vystupuje pod jménem Vlastimil Pazourek s adresou na Praze 4, kdy tento zde nemá trvalý pobyt... nezvedá tel- již je vypnutý a na sms, sz ani cokoliv jiného nereaguje.. 7500,- za zesilovač je na jeho Vánoce se mi zdá až moc velký dárek...

Neznáte ho někdo teda?:roll

Na jakem serveru jsi k nemu prisel?

Odesláno

k smíchu to moc není, ale tys mě vážně rozesmál. P09 byla jistou dobu taková ikonka tohohle fóra, která se někdy vyjadřovala řekněme nestandartně. Proslavil se hlavně vláknem \"šperk na krk\"

Odesláno
Sobol: no tak to je mazec :o

Edit: proč má ban?

Mě se to nezdálo už jak se ho někdo ptal, co s těmi zesilovači bude dělat... a on se dušoval \"know how\"... :bacha

[upravil dne 15/12/2010 22:59 Pata]

Kdykoliv chtěl někdo fotky jeho práce tak se kroutil že je dát nemuže, nebo nemá foťák atd. Jinak Banana ma za to že uraži ostaní členy, je sprostej a neumi dodržovat pravidla na foru.
Odesláno

No to máš pravdu, nabízel nějakej SW a já mu opakovaně ve vláknu a pak i v SZ psal o foto a nic. Možná jsem neměl dodávat, že bych si to vyzved v Táboře ( psal, že tam už moc nejezdí ) a rovnou poslat prachy :D

Odesláno

Thx Radku :) Skus napisat fakirovy, to je on, s nim chodil aj jazdit, tak mozna ma nejakej kontakt ... Inak ano, stale psal ze je s tabora, tak nevim ...

Odesláno

ohledně těch foto je přesně jak píšete.. nemá prý foták. Zesilovač sice v září poslal ale vůbec nefungoval jak měl za tu cenu.. tak jsem mu ho posílal na tu adresu do Prahy zpátky po domluvě.. a pak už jen sliby sliby sliby..poslední byl někdy kolem 25.11 no a od té doby měl tel. zapnutý ale nezvedá neodepisuje..a ateď už vypnutý.. Zkusím teda toho fakira, snad mi pomůže..

[upravil dne 16/12/10 09:26 Sobol]

[upravil dne 16/12/10 17:56 Sobol]

Odesláno

Hele dal bych mu poslední šanci ( ne z dobroty, ale pro urychlení ) - napiš mu SMS + E-mail + dopis, tam natvrdo dej termín do kterýho to má dořešit s tím, že potom podáváš trestní oznámení pro podvod. Tebe to bude stát tak hodinu na policajtech a von se chlapec umravní až u něj zazvoní. Nebo se umravní ještě před tím ...

Odesláno
Hele dal bych mu poslední šanci ( ne z dobroty, ale pro urychlení ) - napiš mu SMS + E-mail + dopis, tam natvrdo dej termín do kterýho to má dořešit s tím, že potom podáváš trestní oznámení pro podvod. Tebe to bude stát tak hodinu na policajtech a von se chlapec umravní až u něj zazvoní. Nebo se umravní ještě před tím ...

tak člen fakir mi řekl že ho viděl jen jeden den a dal mi číslo co už mám co nefunguje... sms jsem psal asi 10.. email už taky má.. termínů natvrdo bylo už několik a to hlavně z jeho strany počínaje měsícem zářím.. ohledně podání trestního oznámení pro podvod jsem ho už informoval.. ohledně hodiny na policajtech :D tam jsem každou směnu 12 hodin takže asi pochopíš že pro mne není problém si to sepsat sám..:super jen nechci grcat do svého spisu a zakládat nové číslo když se můžeme domluvit jako lidi..

Odesláno

Jestli jsem to spravne pochopil tak ono proslavene vlakno \"Sperk na krk\" je tady uz legenda nicmene asi si to neprectu jelikoz je to smazle ? Predpokladam, ze bylo velice vyzivne. Skoda, ze jsem tady tehdy jeste nebyl .. Jinak P9 mi taky neco nabizel, jeste ze jsem nezareagoval :)

Odesláno

Sobol: tím tuplem nechápu, co řešíš... Tak buď to nebylo, jak píšeš, nebo snad nemůžeš mít z něčeho strach, ne...?

[upravil dne 17/12/2010 16:07 Pata]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...