Y2K Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 este ze som teda vycuval z obchodu s nim...aj ked teda skor tak nezavinene ale asi sa dobre stalo Citovat
oddie Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Taky bydlím na adrese, kde nemám trvalý pobyt, to ještě nic neznamená. Vypnutý tel. už je horší, otázka ale je, jak dlouho, když jsem někde pryč, taky jej mám klidně vypnutý. Citovat
Pata Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Sobol: no tak to je mazec Edit: proč má ban? Mě se to nezdálo už jak se ho někdo ptal, co s těmi zesilovači bude dělat... a on se dušoval \"know how\"... [upravil dne 15/12/2010 22:59 Pata] Citovat
Dadadavid Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Chtěl bych se zeptat zda někdo nezná člena peugeot09 , který nabízí zesilovače, jejich úpravy apod.. Mám totiž negativní zkušenost kdy vystupuje pod jménem Vlastimil Pazourek s adresou na Praze 4, kdy tento zde nemá trvalý pobyt... nezvedá tel- již je vypnutý a na sms, sz ani cokoliv jiného nereaguje.. 7500,- za zesilovač je na jeho Vánoce se mi zdá až moc velký dárek... Neznáte ho někdo teda? Na jakem serveru jsi k nemu prisel? Citovat
punkac Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 k smíchu to moc není, ale tys mě vážně rozesmál. P09 byla jistou dobu taková ikonka tohohle fóra, která se někdy vyjadřovala řekněme nestandartně. Proslavil se hlavně vláknem \"šperk na krk\" Citovat
koblih69 Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Zkusil bych napsat na email wtest@email.cz z nějakého neutrálního mailu že máš zájem o díly na auto: http://autobazar.hyperinzerce.cz/fiat/inzerat/2960568-punto-s55-veskere-nahradni-dily-nabidka/ třeba se chytne a získáš kontakt nebo se za tou záminkou s ním někde sejdeš. [upravil dne 16/12/10 00:57 koblih69] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Sobol: no tak to je mazec Edit: proč má ban? Mě se to nezdálo už jak se ho někdo ptal, co s těmi zesilovači bude dělat... a on se dušoval \"know how\"... [upravil dne 15/12/2010 22:59 Pata] Kdykoliv chtěl někdo fotky jeho práce tak se kroutil že je dát nemuže, nebo nemá foťák atd. Jinak Banana ma za to že uraži ostaní členy, je sprostej a neumi dodržovat pravidla na foru. Citovat
koblih69 Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 No to máš pravdu, nabízel nějakej SW a já mu opakovaně ve vláknu a pak i v SZ psal o foto a nic. Možná jsem neměl dodávat, že bych si to vyzved v Táboře ( psal, že tam už moc nejezdí ) a rovnou poslat prachy Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 NJo vidiš to, z Tábora je ta liška podšitá Citovat
koblih69 Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Eště mě napadla jedna možnost - na Aukru je uživatel stejného jména: http://aukro.cz/show_user.php?search=peugeot09 naposledy tam byl 12.12.2010 podle mě tam dřív nebo poději něco vylepí, ty to můžeš \"koupit\" nebo mu poslat aspoň dotaz na zboží a tím získáš jeho mail... Citovat
marko306 Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 sem tam si poziem vlákno kto má ban a niekedy ma až zarazí keď uvidím nick člena čo tu na fóre už dlhšiu dobu žije. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Thx Radku Skus napisat fakirovy, to je on, s nim chodil aj jazdit, tak mozna ma nejakej kontakt ... Inak ano, stale psal ze je s tabora, tak nevim ... Citovat
Sobol Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 ohledně těch foto je přesně jak píšete.. nemá prý foták. Zesilovač sice v září poslal ale vůbec nefungoval jak měl za tu cenu.. tak jsem mu ho posílal na tu adresu do Prahy zpátky po domluvě.. a pak už jen sliby sliby sliby..poslední byl někdy kolem 25.11 no a od té doby měl tel. zapnutý ale nezvedá neodepisuje..a ateď už vypnutý.. Zkusím teda toho fakira, snad mi pomůže.. [upravil dne 16/12/10 09:26 Sobol] [upravil dne 16/12/10 17:56 Sobol] Citovat
oddie Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Mě se to nezdálo už jak se ho někdo ptal, co s těmi zesilovači bude dělat... a on se dušoval \"know how\"... Čipťůnink Citovat
koblih69 Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Hele dal bych mu poslední šanci ( ne z dobroty, ale pro urychlení ) - napiš mu SMS + E-mail + dopis, tam natvrdo dej termín do kterýho to má dořešit s tím, že potom podáváš trestní oznámení pro podvod. Tebe to bude stát tak hodinu na policajtech a von se chlapec umravní až u něj zazvoní. Nebo se umravní ještě před tím ... Citovat
Sobol Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Hele dal bych mu poslední šanci ( ne z dobroty, ale pro urychlení ) - napiš mu SMS + E-mail + dopis, tam natvrdo dej termín do kterýho to má dořešit s tím, že potom podáváš trestní oznámení pro podvod. Tebe to bude stát tak hodinu na policajtech a von se chlapec umravní až u něj zazvoní. Nebo se umravní ještě před tím ... tak člen fakir mi řekl že ho viděl jen jeden den a dal mi číslo co už mám co nefunguje... sms jsem psal asi 10.. email už taky má.. termínů natvrdo bylo už několik a to hlavně z jeho strany počínaje měsícem zářím.. ohledně podání trestního oznámení pro podvod jsem ho už informoval.. ohledně hodiny na policajtech tam jsem každou směnu 12 hodin takže asi pochopíš že pro mne není problém si to sepsat sám.. jen nechci grcat do svého spisu a zakládat nové číslo když se můžeme domluvit jako lidi.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Jestli jsem to spravne pochopil tak ono proslavene vlakno \"Sperk na krk\" je tady uz legenda nicmene asi si to neprectu jelikoz je to smazle ? Predpokladam, ze bylo velice vyzivne. Skoda, ze jsem tady tehdy jeste nebyl .. Jinak P9 mi taky neco nabizel, jeste ze jsem nezareagoval Citovat
Péťa Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Sobole, nebojíš se kontroly na lustrace? Ještě to napsat na internet... Citovat
Sobol Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 ne, bylo to oprávněné vzhledem k založenému číslu TČ ohledně podvodu.. Citovat
Pata Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Sobol: tím tuplem nechápu, co řešíš... Tak buď to nebylo, jak píšeš, nebo snad nemůžeš mít z něčeho strach, ne...? [upravil dne 17/12/2010 16:07 Pata] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.