Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové máte nějaký osvědčený kontakt na někoho kdo prodává použitý náhradní díly, nebo rozprodává vrak, či má přímo vrakoviště na ty naše popeluše? Sháním nějaký drobnosti a přesto že na netu je toho hafo, moc lidí mi ani neodpovědělo, nebo neví co by za to chtěli. Díkec.:super

• O 4 týdny později...
Odesláno

Na place mi stoji 806 2,0 po havárce. Teď mám Ulysse-a a chudáka 806 postupně rozebírám a používám na součastky.

Napiš co konkrétně sháníš.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Mám na predaj komplet el šíber s 806, holo motor rv. 96 (2.0 i ) cca 200 tis km. komplet zadne dvere a dalsie ak dakto dačo zhána nech napise uvidime ci mam :papa

[upravil dne 22/7/10 SonX]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Nechci zakládat nové téma kvůli prkotině, tak to zkusim takhle. Koupil jsem Ulysse a na předních sedačkách nemám loketní opěrky. Ptal jsem se na vrakovišti v Českých Budějovicích, ale tam mi je prodaj jen se sadačkama za 2000,- za kus. Neměli byste náhodou někdo jeden pár? Interiér mám šedý, ale barva je až to poslední. Díky.

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdar, jestli někdo sháníte nějaký díly, tak pisněte. Mám Fiat Ulysse 2,0i r.v. 97 na díly. Sedačky, kola, přední světla, přední nárazník, výfuk a 5. dveře už nejsou

Morava - okr. Šumperk

[upravil dne 13/6/13 15:31 od radekbambus]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vím, že je to trochu z ruky, ale v sobotu jsem byl v Belgii na jednom fajn vrakovišti.

viz http://hubert.be/

Docela jsem koukal, jak to taky lze dělat. Všechno je pod střechou, prodává i bouraná auta k opravě. Všechno pěkně srovnané, roztříděné, podlaha uklizená.

My jsme od něj kupovali ovce, tedy osobní zkušenost s nákupem aut u něj nemám.

Odesláno
Vím, že je to trochu z ruky, ale v sobotu jsem byl v Belgii na jednom fajn vrakovišti.

viz http://hubert.be/

Docela jsem koukal, jak to taky lze dělat. Všechno je pod střechou, prodává i bouraná auta k opravě. Všechno pěkně srovnané, roztříděné, podlaha uklizená.

My jsme od něj kupovali ovce, tedy osobní zkušenost s nákupem aut u něj nemám.

Moc hezký. Ale žádnou 806 jsem tam neviděl. Samý novější stroje.

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Nabízím manžetu řadící páky vlastní výroby - ušitá z koženky, barva béžová - slonovinová kost, s logem Lancia - je to pro oživení interiéru, příp. na výměnu za poškozenou originální. Viz foto, cenu nabídněte.

post-50910-14109632833487_thumb.jpg

post-50910-1410963283367_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...