Přejít na obsah

WES

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 806
  • Rok výroby
    1995

Profilové informace

  • Město
    Stonava
  • Stát
    Česká republika

WES's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Prodám jakékoliv náhradní díly z Peugeota 806 - 1995, a Fiata Ulysse - 1994. (bouraná auta) Nebývám tu často takže dotazy pište na orves@seznam.cz [upravil dne 29/8/13 18:49 od WES]
  2. WES

    AIR BAG

    Mi se taky jednoho dne rozsvítila kontrolka air bagu, a nikdo nemohl zjistit co tomu je. Tehdy jsem to kvůli STK vyřešil odpojením kontrolky v palubce. Po dlouhé době, když jsem náhodou rozbíral volant kvůli ovládání rádia, po vyndání air bagu jsem zjistil spadnutý oranžový konektor. To byla celá závada.
  3. WES

    hadice pro odtok vody čelního skla

    Pokud tu hadici sháníš, mam dvě. když tak se ozvi.
  4. WES

    vonkajšia klučka

    můžeš zaslát foto jakou máš tu kliku ? zrovna rozebírám dva vraky, ale z tvého popisu nejsem moc chytrý
  5. Včera ráno jsem nenastartoval. Když zapnu zapalování zacvakají relátka, ale podávací čerpadlo nejede. Asi je to čerpadlem, ale nevím kde je a jak se k němu dostat. Nemáte někdo s ním nějakou zkušenost, nebo nějaké foto jeho umístění ?
  6. Včera ráno jsem nenastartoval. Když zapnu zapalování zacvakají relátka, ale podávací čerpadlo nejede. Asi je to čerpadlem, ale nevím kde je a jak se k němu dostat. Nemáte někdo s ním nějakou zkušenost, nebo nějaké foto jeho umístění ?
  7. Vážení. Dva dny mě server nechtěl pustit do diskuze - nechápu proč. Prosím, zasílejte Vaše dotazy na e-mil orves@seznam.cz Vyloučíme tak prodlevu v komunikaci z duvodů výpadku na servru peugeot-club, nebo jiných technických problémů.
  8. Palubní deska je prakticky ještě kompletní včetně budíků. Vše je funkční. Vyspecifikuj co všechno potřebuješ a zašli na orves@seznam.cz - bude to rychlejší s komunikací.
  9. Vážení. Zrcádka už jsou prodaná. Dvoubodový pas střední sedačky mám i sedačku, ale bez pásu je ta sedačka neprodejná.
  10. Už jsem se ozval ale nestíhám - Svátky...
  11. Ahoj lidi rozprodávám P806 na díly. Takže jestli něco potřebujete tak napište e-mail.
  12. Na place mi stoji 806 2,0 po havárce. Teď mám Ulysse-a a chudáka 806 postupně rozebírám a používám na součastky. Napiš co konkrétně sháníš.
  13. Měl jsem 806, teď mám Ulysse oba 2,0l. Tato závada se mi objevila u obou aut. u Peugeotu to byla totálně stupidní zpuchřelá hadička, která vede (jsou tam dvě ) od sání. Ulysse jsem vyléčil výměnou svíček.
  14. WES

    Ventilátor Topení

    Díky za pomoc. Byla to stejná závada, ale pouze na relátku. Co se týče toho vrntilatoru, tak ten se bohužel točí i v té minimální poloze. Během opravy s relátkem jsme rozebrali i ventilator, a v dílně zkoušeli plovodičový regulátor, který je ve ventilatoru. I při zapojení nakrátko se bohužel motor ventilatoru točí a nelze jej úplně vypnout. Šlo by to vyřešit jedině vypináním toho nešťastného zeleného relátka.
×
×
  • Vytvořit...