Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Košení ? Asi ostravština ... já tedy říkám posekat trávu -> sečení, když už. No ale taky už se na to budu muset vrhnout příští víkend samozřejmě pokud počasí dovolí :myslim

Odesláno

Jo takhle na Morave se jeste kosi kosou ? Jsem nevedel no tak pardon :D:papa

Odesláno

To StibTo: na Moravě se kosí jedině kosou, kosit sekačkou jde leda v Praze:P A nebo potom na Slovensku, ale tam se to dá pochopit, bo tam nemají sekačky, ale kosačky:D

Odesláno

No já nevím co blázníte, tráva se kosí jen jednou, pak ještě otava a je to ;) A pokud se to pak má použít jako podestýlka pro koně tak se to kosí až na podzim.

No a teď vážně, u nás se to teprve začíná probouzet, ale starou trávu a mech jsem už taky vzal, ale mám na to takový speciální ruční hrábě. A startovat nic nemusím, sekačku mám elektrickou, trochu pakárna s kabelem, ale jinak bezúdržbové, tišší než benzín a nesmrdí to. Na tu moji zahrádku 800 metrů je to ideální.

Guest Scratch
Odesláno

jak mam ze sekacky dostatolej po lonsky sezone? Nenasel jsemzadnej vypustak.......

na travu zatim kaslu, moje sekacka predhroupe travu do pul metru :D

Odesláno

Já tam taky vypoušťák nemám. Můžu se podívat do manuálu, ale kdo by ho četl :D Osobně před výměnou vždycky vyjezdím benzín a pak sekačku normálně otočím vzhůru kolečkama ;)

Odesláno

Ja včera taky stříhal :-D bylo to bezva po tej dlouhé zimě ale já sekam tu naši zahradu 3hodiny což je v létě kdy se seka každý týden peknej zrout času :-)

[upravil dne 23/4/13 02:40 od NutT]

post-36935-14109630866657_thumb.jpg

[upravil dne 23/4/13 02:42 od NutT]

Odesláno

taky mam po dnešku konečně posekáno, ale vzal jsem to tak na 20mm:D zejtra ještě provzdušnim, za týden postříkam bofixem a potom to ještě musim někdy pohnojit:D

• O 10 měsíců později...
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...