Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých! Dnes pri výmene olejy som zistil ,že mi uniká olej zo súčiastky, ale neviem čo to je. Nachádza sa to po prevej strane pod plastovým krytom, je to napojené na hadicu od turba a vyzerá to ako nejaký spínač. Čo to je? Asi to bude treba vymeniť, alebo opraviť. Koľko to stojí? Ďakujem.

[upravil dne 10/4/10 erino]

[upravil dne 10/4/10 erino]

Odesláno

Obrázok zmenši (resize) na 800x600 a veľkosť zmenši pod 150 kB.

A pre vloženie použi tlačítko Odpovědět vedľa tlačítka Nová anketa.

[upravil dne 10.4.2010 P607Olda]

Odesláno

Tan bazmek se menuje dávkovač vzduchu a odjednací číslo jestli chceš je 1628NT.Stojí u nás asi 1600,- peněz,ale můžu tě ujistit,že i když to vyměníš tak tam ten olej za nějaký čas bude zas(vlastní skušenost).

Odesláno

Příčinu ale nevidím v tom \"bazmeku\", ale spíše v tom, že už bude načaté turbo. Jinak by tam ten olej nebyl. Nechci strašit, vydržet to může ještě hodně dlouho, bere to nějaký olej?

Odesláno

Práveže olej to nežerie podľa mňa skoro vôbec (ale len podľa mňa). Na 15.000 km som dolia 2 dcl. Od výmeny do výmeny (15.000) mi klesne na palubnom o 2 tie guličky.

Odesláno
Původně zaslal: erino

Práveže olej to nežerie podľa mňa skoro vôbec (ale len podľa mňa). Na 15.000 km som dolia 2 dcl. Od výmeny do výmeny (15.000) mi klesne na palubnom o 2 tie guličky.

tolik oleja dolévám aj já

Odesláno

Treba s tým niečo robiť, alebo nechať tak? Turbo sa mi zdá OK, nemá žiadne pazvuky, výkon dobrý, olej neženie, spotreba dobrá, tak neviem, či si to mám všímať.

Odesláno

No toto mám presne aj ja na 406. Auto mám od 100000km a bolo to tam už v tedy. Teraz mám okolo 150000km je to tam v takom istom množstve, olej mi to nežere ale zdá sa mi že viac počujem turbo ako pred 50000km.

Pýtal som sa v Peugeote že keby odišlo turbo na cenu, a za repasované chcú 1200€ za nové 1600€.:o

Ako sa prejaví pokazené turbo? Môže pri poruche turba odísť aj niečo iné?

Odesláno
Původně zaslal: chup

No toto mám presne aj ja na 406. Auto mám od 100000km a bolo to tam už v tedy. Teraz mám okolo 150000km je to tam v takom istom množstve, olej mi to nežere ale zdá sa mi že viac počujem turbo ako pred 50000km.

Pýtal som sa v Peugeote že keby odišlo turbo na cenu, a za repasované chcú 1200€ za nové 1600€.:o

Ako sa prejaví pokazené turbo? Môže pri poruche turba odísť aj niečo iné?

30.000 kc za repas ???? to upadli na hlavu ne ??? nebo se spise nesmis ptat v peugeotu :D

spousta firem, ktera dela do turb, tak ti nabidne daleko lepsi cenu a mas moznost bud si nechat zrepasovat to tvoje nebo koupit od nich repasovane a dat svoje protiuctem ... pokud teda uz neni na kousky ...

30.000 ... asi to bude vesela parta :D

Odesláno

Ževraj na 406 je turbo také drahé, na novšie modeli už je to lepšie. Predtým ako mi povedali cenu, mi hovoria že posaďte sa radšej.

Odesláno

Taky mi tam teče trocha oleje a už sem to i měnil a nemá to opravdu smysl,problém je v tom že prosakuje olej u turba ale pokud to neni moc tak bych to asi zatim neřešil,leda že máš na to cpát tam prachy.

Odesláno
Původně zaslal: chup

Ževraj na 406 je turbo také drahé, na novšie modeli už je to lepšie. Predtým ako mi povedali cenu, mi hovoria že posaďte sa radšej.

to vis, to jsou veci, ktere se nemeni casto a vzhledem k tomu, ze je potrebujes :) tak si na tom nasoli hezkou marzi, respektive se ani nesnazi zjistovat jine cesty opravy ...

na nasi firemni 7 lete oktavce 1.9tdi nam chteli vymenit turbo za 30tisic :D ... nakonec nam to udelali za 15 papiru i s praci a to turbo bylo nove :D:D ... oni zkousi, to je marne :)

Odesláno

Hatlley: Ešte zistiť, koľko je to \"moc\":D. Je to tam špinavé (viď foto) a pri poslednom vstreku je asi štamperle oleje, možno niečo menej. Budem sledovať olej, ak to nebude výrazne miznuť, tak sa na to ... No nie?

Odesláno

:o:o, jak olej turba ??? turbo nema vlastni olej, je mazano motorovym olejem ...

ale jestli myslis zaliti privodnich olejovodu pro turbo po vymene tak, at nema suchy start, tak to netusim ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...