Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nijak. Nebude to totiž ničím držet - je tam moc velké mechanické namáhání. Dá se to svařit, ale praskne to taky.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Nijak. Nebude to totiž ničím držet - je tam moc velké mechanické namáhání. Dá se to svařit, ale praskne to taky.

no já se toho taky bojim, ze to nepujde...ale fakt to potřebuju dneska jednou zavrit a otevrit :)

Odesláno

Ahoj toto je celkem častý jev hlavně u Aceru , já to s kolegou řešil tak, že jsem to rozžklebil a pilníčkem srazil obě hrany na tvar tupé V , a slepil to lepidlem Loctite. Měl jsem strach tam dávat výztuhu kterou bych přišrouboval ( abych nepoškodil displej ). Už je to cca 3 měsíce a zatím bez problémů drží. Až jsem se divil ....

[upravil dne 9/4/2010 raspa]

Odesláno

Už som raz riešil podobný problém, vyhodiť úplne ten ulomený kus plastu a miestno neho vyformovať dvojzložkové plastické lepidlo, ktoré zapustíš čo najhlbšie do displeja okolo výstupkov čo tam sú. Záleží od toho ako to tam vnútri vyzerá.

[upravil dne 9.4.2010 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: raspa

Ahoj toto je celkem častý jev hlavně u Aceru , já to s kolegou řešil tak, že jsem to rozžklebil a pilníčkem srazil obě hrany na tvar tupé V , a slepil to lepidlem Loctite. Měl jsem strach tam dávat výztuhu kterou bych přišrouboval ( abych nepoškodil displej ). Už je to cca 3 měsíce a zatím bez problémů drží. Až jsem se divil ....

to je moc dobrý nápad! díky

Odesláno

to secouver: za zkoušku nic nedáš maximálně ti to znovu praskne. :( Mě to ale zatím drží , už 3 měsíc. Lepil jsem to večer a nechal to pro jistotu až do rána vyrvrdnout.

Odesláno

Secouver: To moc času není ale i tak by to mohlo stačit alespoň dočasně. Jak píše Kurt , je tam dost velké mechanické namáhání , taky jsem měl z toho strach ale zatím drží tak jsem to dál neřešil.

Odesláno

Nejspíš budeš mít prasklý pant, který je z nerezu ( je naohýbaný a bodovaný - v tom bodovém svaru to povolí, pak se kroutí v tom ohybu, až nakonec praskne úplně ). Pokud to rozebereš a zavaříš pant, bude to OK i bez lepení plastu

Odesláno
Původně zaslal: yaris1

Nejspíš budeš mít prasklý pant, který je z nerezu ( je naohýbaný a bodovaný - v tom bodovém svaru to povolí, pak se kroutí v tom ohybu, až nakonec praskne úplně ). Pokud to rozebereš a zavaříš pant, bude to OK i bez lepení plastu

Ten pant je zlomenej na 100%, je to vidět na druhým obrázku, ten plast praskl až nasledkem zlomení pantu, takže dokud nevymění pant dlouho to držet nebude.
Odesláno

Co takový Chemoprén? Koukám přímo na jejich stránky a chemoprén extrém je na tvrzené plasty a kovy, Transparent na měkčené plasty. Těžko říct, z jakýho plastu to je ... já na tohle odborník nejsem. Ale já bych to řešil chemoprénem.

Odesláno

Přesně tak. Pošli to do Aceru, ať si s tím poradí. Když budeš mít štěstí, tak ti ten notebook neztratí a když budeš mít extra velkou porci štěstí, tak stihnou i těch 30 dnů na opravu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...