secouver Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Ahoj, nemá tady někdo nápad, nebo zkušenost, čím zalepit prasklý plast u pantu notebooku...nejde tím pádem vůbec zavřít což já dneska potřebuju :-) ...lepidlo, lepenka...?? http://www.mjmdesign.cz/other/DSC_0158.jpg[/img] http://www.mjmdesign.cz/other/DSC_0159.jpg[/img] http://www.mjmdesign.cz/other/DSC_0160.jpg[/img] [upravil dne 9.4.2010 secouver] Citovat
Kurt Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Nijak. Nebude to totiž ničím držet - je tam moc velké mechanické namáhání. Dá se to svařit, ale praskne to taky. Citovat
secouver Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: Kurt Nijak. Nebude to totiž ničím držet - je tam moc velké mechanické namáhání. Dá se to svařit, ale praskne to taky. no já se toho taky bojim, ze to nepujde...ale fakt to potřebuju dneska jednou zavrit a otevrit Citovat
raspa Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Ahoj toto je celkem častý jev hlavně u Aceru , já to s kolegou řešil tak, že jsem to rozžklebil a pilníčkem srazil obě hrany na tvar tupé V , a slepil to lepidlem Loctite. Měl jsem strach tam dávat výztuhu kterou bych přišrouboval ( abych nepoškodil displej ). Už je to cca 3 měsíce a zatím bez problémů drží. Až jsem se divil .... [upravil dne 9/4/2010 raspa] Citovat
AKCZ Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Vem si ty klesticky.. zavri a otevri a pak rychle zahod Budes vypadat dobre u toho [upravil dne 9/4/10 AKCZ] Citovat
AnotherOne Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Už som raz riešil podobný problém, vyhodiť úplne ten ulomený kus plastu a miestno neho vyformovať dvojzložkové plastické lepidlo, ktoré zapustíš čo najhlbšie do displeja okolo výstupkov čo tam sú. Záleží od toho ako to tam vnútri vyzerá. [upravil dne 9.4.2010 AnotherOne] Citovat
secouver Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: raspa Ahoj toto je celkem častý jev hlavně u Aceru , já to s kolegou řešil tak, že jsem to rozžklebil a pilníčkem srazil obě hrany na tvar tupé V , a slepil to lepidlem Loctite. Měl jsem strach tam dávat výztuhu kterou bych přišrouboval ( abych nepoškodil displej ). Už je to cca 3 měsíce a zatím bez problémů drží. Až jsem se divil .... [upravil dne 9/4/2010 raspa] to je moc dobrý nápad! díky Citovat
secouver Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 ten notebook je ještě v záruce, ale nemůžu si dovolit ho někam na 14 poslat, takže na to kašlu. Citovat
secouver Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 stejně se bojim, že to to lepidlo neudrží :-( Citovat
raspa Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 to secouver: za zkoušku nic nedáš maximálně ti to znovu praskne. Mě to ale zatím drží , už 3 měsíc. Lepil jsem to večer a nechal to pro jistotu až do rána vyrvrdnout. [upravil dne 9/4/2010 raspa] Citovat
secouver Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 Raspa: Já mám čas do dvou :-) takže jedu pro lepidlo :-) ještě jednou díky Citovat
raspa Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Secouver: To moc času není ale i tak by to mohlo stačit alespoň dočasně. Jak píše Kurt , je tam dost velké mechanické namáhání , taky jsem měl z toho strach ale zatím drží tak jsem to dál neřešil. Citovat
yaris1 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Nejspíš budeš mít prasklý pant, který je z nerezu ( je naohýbaný a bodovaný - v tom bodovém svaru to povolí, pak se kroutí v tom ohybu, až nakonec praskne úplně ). Pokud to rozebereš a zavaříš pant, bude to OK i bez lepení plastu Citovat
secouver Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 tak jsem to zalepil tim loctitem a jeste na to jsem prilepil kouskem ohybného plastu, tak uvidíme, ale už teď slyšim ten zvuk prasknutí http://www.mjmdesign.cz/other/DSC_0162.jpg[/img] [upravil dne 9.4.2010 secouver] Citovat
raspa Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 secouver : já se bál tak měsíc , pak jsem to přestal řešit a zatím ok . Pritom ho otvírám a zavírám několikrát denně Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: yaris1 Nejspíš budeš mít prasklý pant, který je z nerezu ( je naohýbaný a bodovaný - v tom bodovém svaru to povolí, pak se kroutí v tom ohybu, až nakonec praskne úplně ). Pokud to rozebereš a zavaříš pant, bude to OK i bez lepení plastu Ten pant je zlomenej na 100%, je to vidět na druhým obrázku, ten plast praskl až nasledkem zlomení pantu, takže dokud nevymění pant dlouho to držet nebude. Citovat
secouver Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 nene, nevydrželo to....musel jsem si na tu prezentaci půjčit jinej Citovat
MilanF1 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Co takový Chemoprén? Koukám přímo na jejich stránky a chemoprén extrém je na tvrzené plasty a kovy, Transparent na měkčené plasty. Těžko říct, z jakýho plastu to je ... já na tohle odborník nejsem. Ale já bych to řešil chemoprénem. Citovat
Kurt Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Přesně tak. Pošli to do Aceru, ať si s tím poradí. Když budeš mít štěstí, tak ti ten notebook neztratí a když budeš mít extra velkou porci štěstí, tak stihnou i těch 30 dnů na opravu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.