Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je tentokrát zamluven v restauraci CINDA na Císařské louce na pražském Smíchově (byl tam vánoční sraz - http://www.cinda-restaurace.cz/, Loc: 50°3\'8.035\"N, 14°24\'43.12\"E).

Ke změně lokality jsem se rozhodl po konzultaci s některými členy na aprílovém srazu zejména proto, že Radnice nedisponuje zahrádkou a já předpokládám, že v květnu už bychom mohli mít náladu posedět venku (samozřejmě v případě špatného počasí máme možnost sezení i uvnitř).

Rezervace je na 15 míst, doufám, že tam nebudu sám

P.S.

Pro zájemce z větší dálky - jedná se o MINISRAZ, tedy spíš srázek za účelem 3 - 4 hodinového pokecu, jiný program nečekejte (nicméně každý je vítán).

[upravil dne 7/4/2010 Medvěd]

Guest Scratch
Odesláno

ja snad prijdu, ale zpatky bych byl radeji odvezen aspon k nejblizsimu metru, preci jen alkoholu bude dost, napadu taky a vltava bude jeste asi studena :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže nakonec přijdu, ale možná krapet později. Musíme něco převést. :papa

Původně zaslal: Scratch

ja snad prijdu, ale zpatky bych byl radeji odvezen aspon k nejblizsimu metru, preci jen alkoholu bude dost, napadu taky a vltava bude jeste asi studena :D

Metro je jednu stanici busem/tramvají ;)

Odesláno

No pravda je, že od tramvaje (busu) je to ještě minimálně 10ti minutová procházka

Tímto oživuju pražskosrazové téma, doufám, že se nás tam za týden sleze aspoň 10

[upravil dne 28/4/2010 Medvěd]

Guest Scratch
Odesláno

tech 10 minut je kritickych, zejmena tech prvnich 10 minut, pak je clovek schopen dojit domu pesky :D odkudkoli :)

Odesláno

Tak já se odhlašuji ... asi nedorazím. Pokud by to bylo od 18:00, OK, to bych to tam po škole akorát stihnul, ale později večer se mi vracet domů nechce :bojim, nejsem z Prahy. Tak se Medvěde nezlob, uvidíme se na Seči :)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

tech 10 minut je kritickych, zejmena tech prvnich 10 minut, pak je clovek schopen dojit domu pesky :D odkudkoli :)

Ale není. Naposled jsem šel pěšky z Malešic na Pavlák (cca 6km), kolik jsem měl promile netuším, ale šlo se mi krásně. Když jsem dorazil na Pavlák, tak jsem byl schopen jít ještě dalších 6km domů, ale jel bus, tak jsem se na to vykašlal. :D

Odesláno

Pokud by se tam muselo něco alkoholického, tak to bych skutečně nedorazil (ještě někoho podpírat při cestě na bus :D). U mě by byl problém, že bych musel od nádraží jet domů autem, a to s alkohol opravdu ne :bojim. Navíc asi tři roky jsem nic, co má nějaký \"volume\", nepil. :aut

Odesláno
Původně zaslal: MilanF1

Pokud by se tam muselo něco alkoholického, tak to bych skutečně nedorazil (ještě někoho podpírat při cestě na bus :D). U mě by byl problém, že bych musel od nádraží jet domů autem, a to s alkohol opravdu ne :bojim. Navíc asi tři roky jsem nic, co má nějaký \"volume\", nepil. :aut

Tak si dáš Cuba Libre Light. Tedy kola s rumem bez rumu a navrch s limetkou nebo citronem :D

Hm, mají Stela Artois :mrk

Guest Scratch
Odesláno

tak si dej sodovku, nikdo te do alkoholu nenuti, sraz neni o chlastani......

Odesláno

jasný, jasný :) Bohužel se mi to nehodí. Hezky si to užijte, ale do Seče bych dorazit měl (ač hned po Seči mě čekají čtyři zkoušky :nevim, snad je zvládnu)

Odesláno

Mám odpolední, ale pokud nenastane nějaká krizová situace, tak bych se po 19té hodině objevil. Budu také abstinovat, jelikož budu autmo. Jo a kdyžtak vezmu dia, kdyby někdo něco potřeboval zkouknout.

Odesláno

Jsem se těšil, že zase po dlouhý době uidim pár známejch xichtíků a zase mi to nevyjde. Leda byste se za mnou chtěli stavit na letišti a povzbudit mě ve službě vlasti...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...