Medvěd Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 je tentokrát zamluven v restauraci CINDA na Císařské louce na pražském Smíchově (byl tam vánoční sraz - http://www.cinda-restaurace.cz/, Loc: 50°3\'8.035\"N, 14°24\'43.12\"E). Ke změně lokality jsem se rozhodl po konzultaci s některými členy na aprílovém srazu zejména proto, že Radnice nedisponuje zahrádkou a já předpokládám, že v květnu už bychom mohli mít náladu posedět venku (samozřejmě v případě špatného počasí máme možnost sezení i uvnitř). Rezervace je na 15 míst, doufám, že tam nebudu sám P.S. Pro zájemce z větší dálky - jedná se o MINISRAZ, tedy spíš srázek za účelem 3 - 4 hodinového pokecu, jiný program nečekejte (nicméně každý je vítán). [upravil dne 7/4/2010 Medvěd] Citovat
John Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Děkuju za napsání vlákna.. a doufám,že se sejdeme v hojném počtu Citovat
Šalda Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Tak to bych mohl přijet i já, když už vím kde to je :aut Citovat
wooody Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 ale jo, asi se zastavim..... a už vim kde to jr, takže i včas Citovat
MilanF1 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Popřemýšlím o tom, kdyžtak bych taky přijel, samozřejmě bych to musel najít Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 ja snad prijdu, ale zpatky bych byl radeji odvezen aspon k nejblizsimu metru, preci jen alkoholu bude dost, napadu taky a vltava bude jeste asi studena Citovat
Fuller Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 No to je paráda, jestli to bude od 18:00, tak to bych se i stavil, pracuju přes ulici na smíchově Citovat
Wolfik Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Takže nakonec přijdu, ale možná krapet později. Musíme něco převést. Původně zaslal: Scratch ja snad prijdu, ale zpatky bych byl radeji odvezen aspon k nejblizsimu metru, preci jen alkoholu bude dost, napadu taky a vltava bude jeste asi studena Metro je jednu stanici busem/tramvají Citovat
Medvěd Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 No pravda je, že od tramvaje (busu) je to ještě minimálně 10ti minutová procházka Tímto oživuju pražskosrazové téma, doufám, že se nás tam za týden sleze aspoň 10 [upravil dne 28/4/2010 Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 tech 10 minut je kritickych, zejmena tech prvnich 10 minut, pak je clovek schopen dojit domu pesky odkudkoli Citovat
CelticGirl Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Hmmm, Hoegaarden tak to asi příjdu Citovat
MilanF1 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Tak já se odhlašuji ... asi nedorazím. Pokud by to bylo od 18:00, OK, to bych to tam po škole akorát stihnul, ale později večer se mi vracet domů nechce , nejsem z Prahy. Tak se Medvěde nezlob, uvidíme se na Seči Citovat
Wolfik Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: Scratch tech 10 minut je kritickych, zejmena tech prvnich 10 minut, pak je clovek schopen dojit domu pesky odkudkoli Ale není. Naposled jsem šel pěšky z Malešic na Pavlák (cca 6km), kolik jsem měl promile netuším, ale šlo se mi krásně. Když jsem dorazil na Pavlák, tak jsem byl schopen jít ještě dalších 6km domů, ale jel bus, tak jsem se na to vykašlal. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Pokud by se tam muselo něco alkoholického, tak to bych skutečně nedorazil (ještě někoho podpírat při cestě na bus ). U mě by byl problém, že bych musel od nádraží jet domů autem, a to s alkohol opravdu ne . Navíc asi tři roky jsem nic, co má nějaký \"volume\", nepil. Citovat
Wolfik Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: MilanF1 Pokud by se tam muselo něco alkoholického, tak to bych skutečně nedorazil (ještě někoho podpírat při cestě na bus ). U mě by byl problém, že bych musel od nádraží jet domů autem, a to s alkohol opravdu ne . Navíc asi tři roky jsem nic, co má nějaký \"volume\", nepil. Tak si dáš Cuba Libre Light. Tedy kola s rumem bez rumu a navrch s limetkou nebo citronem Hm, mají Stela Artois Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 tak si dej sodovku, nikdo te do alkoholu nenuti, sraz neni o chlastani...... Citovat
MilanF1 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 jasný, jasný Bohužel se mi to nehodí. Hezky si to užijte, ale do Seče bych dorazit měl (ač hned po Seči mě čekají čtyři zkoušky , snad je zvládnu) Citovat
HonzaZ Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Mám odpolední, ale pokud nenastane nějaká krizová situace, tak bych se po 19té hodině objevil. Budu také abstinovat, jelikož budu autmo. Jo a kdyžtak vezmu dia, kdyby někdo něco potřeboval zkouknout. Citovat
Dundee Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Jsem se těšil, že zase po dlouhý době uidim pár známejch xichtíků a zase mi to nevyjde. Leda byste se za mnou chtěli stavit na letišti a povzbudit mě ve službě vlasti... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.