Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Je to taaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!! Už mi napsala email a tentokrát už je to fakt ona!!!!! Ale moc pozitivní to neni.

\"...Velice si cením Vašeho zájmu, který mě potešil.

Jsem teď ale bohužel velice zaneprázněna prací a psaním bakalářky.

Vlastně ani nevím, za jakým účelem jste se mě snažil sehnat, ale už by byl jakýkoli, tak se obávám, že Vám bych Vám nemohla vyhovět....\"

nevim proč by mi nemohla vyhovět, vždyť se tam na mě pořád tak usmívala :-( Já jsem byl teda oblečenej dost extravagantně, měl jsem oblek s růžovou kravatou a kabát do půlky lejtek, tak jestli myslí tohle, nebo jestli jsem jí nezaujal???

Asi je konec přátelé.

[upravil dne 5.4.2010 secouver]

Odesláno
Původně zaslal: wooody

škoda, pošli ji odkaz....... třeba ji to obměkčí...

Nene teď už je asi jasný, že to číslo dostala i od mámy a jelikož neměla zájem, tak se neozvala. Teď mi to taktně naznačila.

(takovýhle odmítnutí jsem nedostal hoodně dlouho :D )

Kdyby se něco změnilo, tak to sem dám. Jinak asi tohle téma ukončuju komentářem, že z SPZ se dá zjistit hodně věcí. Budiž to příklad pro další.

Odesláno

Škoda, že příběh končí takto, ale na druhou stranu...mohla tě poslat do pr**** i míň galantně. ;) ale i tak bych jí poslal ten odkaz na toto vlákno, jen tak pro zajímavost :super

Odesláno

No, ještě by to chtělo jí něco napsat. Nechej si na to den nebo dva, a rytíř musí zabojovat slovem a ne mečem. Začátek je dobrý, přece Ti nemůže padnout kolem krku, když ještě ani neví o co ti jde.

Odesláno

Asi je zadaná no :-)) ...odepsal jsem jí na to, že nechci obtěžovat, když bude chtít, ví kde mě najde ;-)

dolly: pojď to na závěř něčím rozseknout :D

Odesláno

Jestli ji budeš dávat odkaz na tohle vlákno, tak by to tady měl někdo decentně promazat. A pak bych si dával bacha aby si nezjistila naše SPZky :D

Jo a včera sem káru umyl a pomalu začal navěšovat stužy. Koukám že je můžu sundat :nevim:D

[upravil dne 5.4. 10 dolly1010]

Odesláno

ty sa teraz takto vzdas ked ti aspon odpisala?to nemyslis vazne.prave teraz musis zapnut kamo.posli jej donaskovou sluzbou kvety s pozdravom,ona uz pochopi postupne o co ti ide.len to musis dobre premysliet a neuponahlat to.vsetky baby sa daju zbalit.hlavu hore

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: oddie

S těma kytkama? Blábol :P:D

no nemozem to tu vykladat ze to zabera dost slusne nakolko si to tu moze bars kto precitat;)

Na slepice. Ne každá ženská je ovšem slepicí, aby se dala lacině oblbnout nebo prostě koupit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...