Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Secouver , určo chodila do školy , si ji najdi na spoluzaci.cz , jak najdeš třídu kam chodila znám fígl jak se do třídy dostat :D , ale pššššššt....

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Secouver , určo chodila do školy , si ji najdi na spoluzaci.cz , jak najdeš třídu kam chodila znám fígl jak se do třídy dostat :D , ale pššššššt....

Čoveče vidiš, to mě ani teď nenapadlo a že na ty spolužáky vždycky jdu, když někoho hledám. Díky.

Já se nechci zase moc vtírat, už jsem rozhodil sítě dost, tak nechci být zase dotěrnej.

Odesláno
Původně zaslal: nikol

Stím že se zatajila a řekla verzi o nevlastní sestře,to mi je nějaké divné.Každopadně pozorně koukám.:potlesk

Tak keby to bola ona a tajila sa tak snad neda kontakt na brata :) Nema to logiku, takze cakam :D

Odesláno
Původně zaslal: secouver

Tak už mám její icq, ale už nějak přestávám být nadšenej...vypadá to na pěknou \"party girl\" :-(

To by jeden nečekal :D

Odesláno
Původně zaslal: secouver

Tak už mám její icq, ale už nějak přestávám být nadšenej...vypadá to na pěknou \"party girl\" :-(

[upravil dne 5.4.2010 secouver]

to je riziko peknych holek... :nevim

Odesláno

Chtělo by se mi z plna hrdla křičet: \"Hoďte na něj síť !!!\", ale na druhou stranu i přiznávám, že mě zajímá další vývoj příběhu

Odesláno

tak jí zkus zavolat z jinýho čísla, že jsi od peugeotu a že jí nabízíš něco, třeba tu jrní prohlídku a těch 290, tak zjistíš rychle jestli to její číslo, nebo číslo její matky.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...