Haemorrhage Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Zdravím, přezul jsem na letní pneu (goodyear excellence) na kterých bylo auto obuto při koupi. Po přezutí se auto chová tak nějak divně. Přijde mi, že moc dobře nesedí a na volantu je cítít každá malá nerovnost. Jakoby mi volan při nerovnosti cuknul. Přijde mi, že předtím se to nedělo. Tlak v pneu je ok 2,4 a venkovní strany pneu sedí. Celkově je auto najednou hrozně tvrdý a je všechno cítit. Máte nějakou radu? Děkuji Citovat
AnotherOne Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Letné gumy sú tvrdšie, najmä keď sú ešte pomerne nízke teploty do 10C. Citovat
obaf Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 mozes mat po zime trocha dobuchanu napravu, stabilaky gulaky... Citis to az teraz, lebo letne gumy su tvrdsie Citovat
Haemorrhage Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 Myslíš jako stabilzační tyčky nebo co. S těma teplotama nevím, auto mám v garáži a jezdím jen přes den při cca 13 stupních. Vůbec není ta pohoda jízdy jako předtím. Citovat
Haemorrhage Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 Jo a budu jezdit jako na zimních jo? Citovat
obaf Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 ano myslim tycky. Nevadi, ze mas auto v garazi, letne gumy su vzdy tvrdsie. Maju inu zmes gumy ako zimne Citovat
Existujuci Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: Haemorrhage Jo a budu jezdit jako na zimních jo? Ja budem jazdit na zimnych cely rok.Mam to vypocitane ze ak by som teraz kupil nove letne tak by som prerobil.Mam nove zimne a rocne robim tak 12-15 tisic.Tak naco to prezuvat.(v mojom pripade) Citovat
ozzy56 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 tohle radili i v rádiu pneu odborníci pro např. důchodce,kteří nejezdí moc po dálnici,jen na krátké trasy a do 10 tisíc km ročně ,hlavně z ekonomických důvodů Citovat
marko306 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 na zimných budeš mať vyššiu spotrebu ako by si mal na letných, tak napríklad aj na to prezúvať Citovat
ozzy56 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 to ano,ale zas dvakrát ročně přezouvat,nutnost koupit letní sadu--prostě spočítali všechna pro a proti a vyšlo jim zimní furt Citovat
Dave_k Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: marko306 na zimných budeš mať vyššiu spotrebu ako by si mal na letných, tak napríklad aj na to prezúvať Znám lidi co na zimákách jezdili (nrmální jízd, žádný řezání zatáček) celou sezónu a rozdíl ve spotřebě jestli byl tak neznatelnej. Podle mne na spotřebu mají mnohem větší vliv jiný aspekty (styl jízdy, délka tras, zbytečná zátěž, nosiče apod.), ale o na toto téma tohle vlákno nebylo založeno. Tak sorry za Citovat
Haemorrhage Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 Takže co radíte, kromě ježdění na zimních celej rok. Citovat
obaf Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 ospravedlnujem sa za vcerajsi duplicitny prispevok:roll. Pisal som to z mobilu a ten neako zamrzol:grr:xvul Citovat
Haemorrhage Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 Zajímalo by mě, co vyměnit, aby to auto nebylo tak brutálně tvrdý a nebyla cítit každá nerovnost. Trochu mě to číslo 307 začíná v noci strašit Citovat
bl@cker Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 zdravim, ja vetsinou prezouval. Tentokrat ale taky zkusim pres leto litat na zimakach. Bo bych musel kupovat nove letni, na zimnich uz vzorek na pristi sezonu nemam takze je sjedu pres leto maj tak 3-4 mm. Jinak co se tyce spotreby myslim si ze to neni az tak markantni. Podle me tak +- maximalne 2dc. To jestli je to jsou zimni o tolik mekci posoudit nemuzu na leto mam profil gum 45 a do toho sportovni podvozek takze tezko rict. Citovat
shark734 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 no tak ten rozdiel v spotrebe je dost velky...na zimnych som mal 7,2 a na letnych mam 6-6,2...keby sa snazim tak to dostanem aj na 5,5 v pohodem len.... Citovat
AnotherOne Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 V tom rozdiele spotreby sú aj ďalšie faktory - motor sa dlhšie zohrieva, jazda po snehu atď. Nie za všetko môže zimné gumy. Citovat
jakub106GTI Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 vem auto na zvedák a koukni jestli nejsou vůle a celkově to zkontroluj. Pokud nic nenajdeš dej to do servisu Citovat
Ferin007 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: Haemorrhage Zdravím, přezul jsem na letní pneu (goodyear excellence) na kterých bylo auto obuto při koupi. Po přezutí se auto chová tak nějak divně. Přijde mi, že moc dobře nesedí a na volantu je cítít každá malá nerovnost. Jakoby mi volan při nerovnosti cuknul. Přijde mi, že předtím se to nedělo. Tlak v pneu je ok 2,4 a venkovní strany pneu sedí. Celkově je auto najednou hrozně tvrdý a je všechno cítit. Máte nějakou radu? Děkuji Podle mě je to normyš. Letní sou samy o sobě tvrdší, navíc já mám zimní plecháče 16 a letní 17 litý (kola), takže ty letní sou i daleko \"tenší\". Ale taky mě to dycky za začátku po přezutí vyjukalo. Sou ale zato daleko tišší. Jinak to celoroční ježdění na zimácích je pěkná blbost. Možná pro důchodce, co si dojede tak akorát do trafiky pro tabáček do dýmky, ale jinak... Kromě vyšší spotřeby to není ani moc bezpečný, v teple to daleko hůř to brzdí a drží stopu. Guma je moc měkká. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.