MilanF1 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Zatím přezuto nemám, zatím není na co ... spíše je, ale nemám na gumy na diskách, musím to nechat obout, jakmile budou gumy na ráfkách, hážu to na auto, dneska bylo venku 16°C v takovém hycu se mi na zimákách jezdit nechce Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 tak jsem prezul dneska, v patek jsem je nechal obout na disky, ze jeste pockam, ale nakonec jsem je tam fouknul dneska. Me to vyslo na 1350Kc - sundani starych pneu, likvidace starych pneu (150Kc) obuti a vyvazeni novych pneu a k tomu kontrola a doplneni klimatizace, kola uz jsem prehodil dneska sam v garazi za ctvrt hodky Citovat
golias Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 taky jsem přezouval včera a dělal jsem si to sám:papa Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Zítra si to přezuji,přes víkend jsem byl v práci:papa Citovat
Haryk Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 eště počkám včera na 0° dnes jen 4° ráno a přes taky nic moc Citovat
shark734 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 ja mam letne od vcera...hned sla spotreba dole o vyse 1l(michelin ES) Citovat
Qcko Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Mne sla spotreba hore o liter, lebo som si ich isiel hned uzit :D:D ... inak siel som 170 a jeden blazon ma tak predbehol, ze som ani nezaregistroval co to bolo za auto (na D1 pred Trencinom ) ... odhadom valil tak 220 ...ale tiez dufam ze o kusok padne Citovat
Ajdamek Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Tenhle víkend byly poslední hory, tak už letňákům nic nebrání Citovat
urdemala Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 jezdim především ráno a v noci, takže nechávám zimní Citovat
OK406 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: urdemala jezdim především ráno a v noci, takže nechávám zimní Přesně tak !!! Pokud jezdíte v noci a k ránu, tak raději nechat zimní a to z důvodu, že teplota je nižší, než je směs pneu, takže přilnavost k vozovce není ,,správná\". A nebo, pokud bydlíte ve vyšších polohách, tak tam je teplota jiná než v nížinách. Jinak denní teploty, pokud budou více jak 7 st.C, tak uz lze použít letní pneu. Já ještě přezuto nemám, ale tento týden přezuji na letní a to na Pirelli P7. Citovat
Ticcino Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Přezuto zatím nemám a ještě tak měsíc počkám. Uvidím, jestli se s tím budu špinit já nebo to nechám přezout v servisu. Včera jsem auto nechal projet myčkou, včetně spodku, abych spláchl sůl. Citovat
MJSytic Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Není čas a prostor. Garáž je plná krámů a ruce uklízejí - lijou nivelačky Každopádně by to už přezutí sneslo. Při rozjezdech už to začíná hrabat [upravil dne 22.3.10 MJSytic] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Na letne budu asi prezouvat v lete ... Zimne co mam ted na aute si tam uz pristi zimu nenecham, maji okrajovich 4 mm, tak je ted dojezdim a pak hodim letne pneu Citovat
punkac Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Sice teploměr nyní ukazuje na slunku 22°C, ale ráno po šichtě bylo -3°C a musel jsem škrábat okno, silnice jak zrcadlo, já to ještě týden vydržím Letní gumy jsou v garáži, stačí je přehodit (to s bráchou a se dvěma hevery děláme za necelých 15 minut) Musejí se nechat převážit, když v létě neházely nebo je to jedno? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.