Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

už máte přezuto?

Recommended Posts

Odesláno

Zatím přezuto nemám, zatím není na co ... spíše je, ale nemám na gumy na diskách, musím to nechat obout, jakmile budou gumy na ráfkách, hážu to na auto, dneska bylo venku 16°C v takovém hycu se mi na zimákách jezdit nechce :D

Odesláno

tak jsem prezul dneska, v patek jsem je nechal obout na disky, ze jeste pockam, ale nakonec jsem je tam fouknul dneska.

Me to vyslo na 1350Kc - sundani starych pneu, likvidace starych pneu (150Kc) obuti a vyvazeni novych pneu a k tomu kontrola a doplneni klimatizace, kola uz jsem prehodil dneska sam v garazi za ctvrt hodky

Odesláno

Mne sla spotreba hore o liter, lebo som si ich isiel hned uzit :D:D:D ... inak siel som 170 a jeden blazon ma tak predbehol, ze som ani nezaregistroval co to bolo za auto :D (na D1 pred Trencinom :)) ... odhadom valil tak 220 :bojim

...ale tiez dufam ze o kusok padne :cool:

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

jezdim především ráno a v noci, takže nechávám zimní

Přesně tak !!! Pokud jezdíte v noci a k ránu, tak raději nechat zimní a to z důvodu, že teplota je nižší, než je směs pneu, takže přilnavost k vozovce není ,,správná\". A nebo, pokud bydlíte ve vyšších polohách, tak tam je teplota jiná než v nížinách. Jinak denní teploty, pokud budou více jak 7 st.C, tak uz lze použít letní pneu. Já ještě přezuto nemám, ale tento týden přezuji na letní a to na Pirelli P7.

Odesláno

Přezuto zatím nemám a ještě tak měsíc počkám. Uvidím, jestli se s tím budu špinit já nebo to nechám přezout v servisu. Včera jsem auto nechal projet myčkou, včetně spodku, abych spláchl sůl.

Odesláno

Není čas a prostor. Garáž je plná krámů a ruce uklízejí - lijou nivelačky :D Každopádně by to už přezutí sneslo. Při rozjezdech už to začíná hrabat :aut

[upravil dne 22.3.10 MJSytic]

Odesláno

Na letne budu asi prezouvat v lete ... Zimne co mam ted na aute si tam uz pristi zimu nenecham, maji okrajovich 4 mm, tak je ted dojezdim a pak hodim letne pneu :)

Odesláno

Sice teploměr nyní ukazuje na slunku 22°C, ale ráno po šichtě bylo -3°C a musel jsem škrábat okno, silnice jak zrcadlo, já to ještě týden vydržím :roker

Letní gumy jsou v garáži, stačí je přehodit (to s bráchou a se dvěma hevery děláme za necelých 15 minut) Musejí se nechat převážit, když v létě neházely nebo je to jedno?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...