kobra Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Až to zpravíš , nacouve na TEbe popelář. Tak by to viděl Murphy Citovat
dandan Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 Nešlobyto prohnat přez havarijní poj.(vandalismus) Citovat
ace11 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Domnluv se s nekym kdo ma tazne zarizeni,at si pujci vozik a \"nacouva\" do tebe - jemu nevemou bonusy,ty budes vysmatej a pujcovna bude mit vydelano - a nesmi ti to udelat nikdo z rodiny!!!! :papa Citovat
kajvet Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 tak na to bych si dal pozor, likvidátoři nejsou tupci, a takovýhle škrábanec na kapotě sotva udělá nacouvaný vozík. (smrdí to trestným činem pojistného podvodu). Jinak z havarijní pojistky to určitě zlikvidovat můžeš pokud máš i vandalismus v pojistce. Akorát nevím jakou tam máš spoluúčast a určitě přijdeš o 36 měsíců z havarijního pojištění (tj. 15% na slevě za bezeškodní průběh). Citovat
Brizan Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 + ještě spoluúčast, záleží kolik máš 1, 5, 10%? jestliže máš deset tak ani od pojišťovny skoro nic nedostaneš a ještě ti seberou bonusy jak psal kajvet... Já bych se na pojišťovnu vyprdl a zkusil to rozleštit. Jesliže by ti stačilo pouze minimalizování škrábance tak leštění je určo ten nejlepší způsob... Citovat
dandan Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 jj.spoluúčast mám 10% tak na poj. s..u. No nic zkusím se poptat v autolakovně na rozleštění(ať to stojí co nejmíň). Aaž bude ,nedej buh,něco většího tak se to veme při jednomu:nevim ALE JINAK DIKY ZA RADY:super Citovat
4maa Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Na rozleštenie škrabancov je osvedčené TEMPO. (akokoľvek, pokiaľ je škrabanec hlbší, rozleštenie farbu nenahradí...) Citovat
godzilaTO Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 skus to tempo pouzit na tvoj lak a uvidis ako skvelo to bude vyzerat...TEMPO je na star:myslim:myslim:myslim:myslime laky.. Citovat
kajvet Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 TEMPO je fajn, ale spíše na starší laky... opatrně s ním...já s ním dělám lehce jen pod klikama drobné škrábanečky od nehtů... na šrám na kapotě bych to nedělal ani náhodou Citovat
LadaSKH Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 AHOJ. TEMPO bych použil, pokud bych už nechtěl kapotu lakovat už nikdy.V lakovně by jses dozvěděl,že obsahuje silikon,a na ten se nedá lakovat. Tak pozor!!! Citovat
Laďa Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Jsou dva druhy TEMPA: - na starý lak - na nový lak a metalízu Citovat
LadaSKH Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Koukal jsem na složení Tempa = první píše, že má v sobě vosky - starý lak další druhy mají v sobě už silikonový olej- nový lak a metaliza - leštěnky Nemám orig. krabičku,jen co je napsano na internetu. Pokud je na výrobku napsaný,že obsahuje silikon,opatrně,opravdu se na něj špatně lakuje i po roce a více letech. Představte si hladinu polévky,tak by mohla vypadat nalakovaná plocha. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Co to tady pišete o silikonu za nesmysl, auta se voskují teflonem a podobnymy vymoženostmi a taky se lakují, ono se to totiž obrousí a odmastí před lakováním, jinak by se lak oloupal i kdyby jsi Tempo nepoužil. Bože tyhle mýty:myslim A rozdíl v Tempu na starý lak oproti tomu na nový lak je jen ten že má v sobě abrasiva, tj, brusné složky a právě proto je vhodné mimo ty staré laky právě na ty škrábance [upravil dne 26/3/10 Radek Hurvajz] Citovat
RICHARD 1 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Tempo určitě ne pracuju v lakovně kup si od 3M pasty brusnou a leštící a v pohodě to zaleštíš Citovat
PavelP123456 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 další foto: Jejku kde máš ty fotky bud já je nevidím nebo nevím taky mám rýhu a chcu jí zadělat tak jsem zvědaví jak to vypadá děkuji Citovat
Stuchy Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 http://www.halfords.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_storeId_10001_catalogId_10151_productId_172339_langId_-1_categoryId_165527 tohle vážně funguje měl jsem stejnej problém a škrábanec je fuč Citovat
Stuchy Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 jenom se to dá blbě sehnat ale přes internetový obchod jsem to koupil Citovat
Wing Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 No já jsem zkoušel TEMPO (na nové laky a metalické laky), ale že by se mi podařilo nějak škrábance rozleštit to teda moc nee:nevim Pravdou je, že lak vypadá po rozleštění lépe a \"oživí\" to i barvu, ale že by zmizely škrábance to teda opravdu ani náhodou:roll Citovat
Stuchy Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 no a tím co jsem tam dával tak ty škrábance mizí ale chce si s tím vyhrát dělal jsem to tak 2 hodiny něž jsem opravil všechny na autě Citovat
Judes Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Dnes som mal čas na umytie auta, umyjem vyutieram a skoro ma drblo škrabance na zadných ľavých dverách a blatníku pravdepodobne od nákupného košíka spred nákupného centra. najprv som ich skúsil rozleštiť týmto prípravkom http://odstranovac-skrabancov.weebly.com/ ale nepomohlo, boli hlbšie a tak som zobral priložený brúsny papier a tak som to prebrúsil a následne preleštil. Bolo tam asi 6 škrabancov a trvalo to asi 45 min. ale všetko zmizlo nie je ani vidno kde tie ryhy boli. [upravil dne 19/6/11 19:07 Judes] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.