Haryk Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 osmset sedma je dost velká tak by se tam klidně vešly i dva válce navíc,ale ňák mě to už nebaví si hrát :papa:papa jinak článek jak stehno:super:super:super Citovat
godzila.01 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 :D:D:D:D No ty krávo co to je za magora? :D:D:D:D Prej pátej válec No tak tohle sem nezažil od tý doby co se mi kámoš ptal \" a co se leje sem? To nech bejt to je tlumič Mu říkám\" ..... Citovat
dj.kure Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Proč magora ? Spíš mu závidíš, že je tak šikovnej a bystrej ne ? :-B ... já taky občas držím v ruce brokovnici u motoru s tím, že jestli okamžitě nenaskočí, tak mu udělam pár ventilů navíc :B Citovat
Fusion Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Občas i tady se najdou podobný otázky Citovat
wooody Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: godzila.01 :D:D:D:D No ty krávo co to je za magora? :D:D:D:D Prej pátej válec No tak tohle sem nezažil od tý doby co se mi kámoš ptal \" a co se leje sem? To nech bejt to je tlumič Mu říkám\" ..... hihi, uplně to samý se mi stalo taky...... kolega mi volal že mu svítí kontrolka, nějaká kapalina.... že už se do všech nádobek kouknul a vše v pořádku, ale nevý jak otevřít ty dvě nádobky na boku auta... ty černý uplně nakraji... v tu chvíly sem dostal nehoráznej výbuch smíchu že sem musel zastavit nebo bych potkal nějakej strom... Citovat
godzila.01 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: godzila.01 :D:D:D:D No ty krávo co to je za magora? :D:D:D:D Prej pátej válec No tak tohle sem nezažil od tý doby co se mi kámoš ptal \" a co se leje sem? To nech bejt to je tlumič Mu říkám\" ..... hihi, uplně to samý se mi stalo taky...... kolega mi volal že mu svítí kontrolka, nějaká kapalina.... že už se do všech nádobek kouknul a vše v pořádku, ale nevý jak otevřít ty dvě nádobky na boku auta... ty černý uplně nakraji... v tu chvíly sem dostal nehoráznej výbuch smíchu že sem musel zastavit nebo bych potkal nějakej strom... Jo :D Tak lidi sou různý,občas z nich vypadne nějaká perla Citovat
shark734 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 to mi pripomenulo kamarata....ze mu v zime zle startuje naftak...ja ze tak premeraj zhavice...o chvilu mi vola ze vsetky maju taku istu hodnotu odporu a ked som sa ho spytal ze ako to meral, tak zacal: \"normalne som stiahol konektor a tam boli 2 piny a tie som zmeral\" tu mi bolo jasne ze to zhavice neboli(vstreky) Citovat
Medvěd Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: wooody ..... kolega mi volal že mu svítí kontrolka, nějaká kapalina.... že už se do všech nádobek kouknul a vše v pořádku, ale nevý jak otevřít ty dvě nádobky na boku auta... ty černý uplně nakraji... Asi jsem natvrdlej - nějaká nápověda? Taky se rád zasměju ..... Citovat
yaris1 Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 ..... jsem se skoro pochcal, nejvíc mě dostalo toto: \"no tak ja uz teraz fakt neviem... na tej stranke www.pnh.sk co pisem hore je jasne odfoteny cely personal, liecebne postupy a metody a tvrdia ze oni dorabaju piate valce ako na beziacom pase. Na fabky 1.2http dorabaju stvrty valec aby to bol konecne vyvazeny motor a tak... ked si tu stranku otvorite, je tam normalne ODBORNA ZONA (tam kliknite a citajte), maju dokonca vlastne forum... zeby sme tam polozili otazku o dorobeni piateho valca? normalne teraz neviem komu mam verit. Nejaky cicmak ci cicmanec tu furt vykrikuje ze chce nejaku odfotenu knizku ci co, ja mozem poslat akurat tak rybarsky listok (to nestaci?), zase mechanik hovori ze to ide v pohode... tak co...\" Citovat
silver849 Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 U nas vpraci sme mali vysokozdvizny vozik na naftu.Prisiel za mnou kolega ze mu dosla nafta ze potrebuje doliat.Dal som mu kanister nech ide sam ze nemam cas.Za chilku prisiel ze tam je plno ze bude pokazeny.Ked som prisiel tak som od smiechu skoro odpadol.On nalial naftu do chladica.Ete tam bola taka velka znacka.Ale stava sa Citovat
jkmtrnava Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 A čo ked je to vývojár od nisanu a chce zabodovať pred šéfom a dorobiť piaty valec, dať si spraviť licenciu a zhrábnuť many:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
kalio306 Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 fu no ja sa teda tiež pochvalim raz sa my poadrilo naliat benzín do nádobky ostrekovača na firme v polici kanister z nalepkou letna zmes pre ostrekovače žlta tekutina vo vnutri tak som ju mierne zriedil vodou nšupol som to dnu už po 5 km čucham že čo sa robi naky divny benzinovi zapach a nič ostrekujem okna fajčim špaky von oknom som mohol skončiť ako ohniva guľa ale asi ešte v ten isty deň som to odhalil a zjednal napravu ale vela nechybalo Citovat
Fakir Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Čemu se divíte? Já mám ve Volvu taky pět válců a jede to parádně. Já ho chápu, že to chce taky. Citovat
Jenda 309 Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Původně zaslal: Fakir Čemu se divíte? Já mám ve Volvu taky pět válců a jede to parádně. Já ho chápu, že to chce taky. Tak si tam nech vysoustružit šestej, určitě tam u okna na to máš taky místo a pojede to ještě líp Citovat
Béďa Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Hezky sem se pri patku pobavil, ja bych bral 5ti valec z focus RS. Citovat
Voighta Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Krásný počteníčko,dlouho jsem se takhle nepobavil :potlesk Citovat
hloze-ja Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Původně zaslal: Medvěd Asi jsem natvrdlej - nějaká nápověda? Taky se rád zasměju ..... Horní uložení tlumičů? Citovat
Haryk Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 jo jsou mezi šeférama perli u nás mistr na elektroúdržbě si nechal udělat dlouhý a hubený trychtýř na dolití oleje, druhý den z něj vylezlo jak mu trvalo dlouho dolití oleje,čuměl jak puk když jsme mu ukázali víčko na olej,: Škoda 1000 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.