Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

osmset sedma je dost velká tak by se tam klidně vešly i dva válce

navíc,ale ňák mě to už nebaví si hrát :papa:papa:papa

jinak článek jak stehno:super:super:super

Odesláno
:D:D:D:D:D No ty krávo co to je za magora? :D:D:D:D:D Prej pátej válec :D No tak tohle sem nezažil od tý doby co se mi kámoš ptal \" a co se leje sem? To nech bejt to je tlumič:D Mu říkám\" ..... :D
Odesláno

Proč magora ? Spíš mu závidíš, že je tak šikovnej a bystrej ne ? :-B ... já taky občas držím v ruce brokovnici u motoru s tím, že jestli okamžitě nenaskočí, tak mu udělam pár ventilů navíc :B

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

:D:D:D:D:D No ty krávo co to je za magora? :D:D:D:D:D Prej pátej válec :D No tak tohle sem nezažil od tý doby co se mi kámoš ptal \" a co se leje sem? To nech bejt to je tlumič:D Mu říkám\" ..... :D

hihi, uplně to samý se mi stalo taky...... kolega mi volal že mu svítí kontrolka, nějaká kapalina.... že už se do všech nádobek kouknul a vše v pořádku, ale nevý jak otevřít ty dvě nádobky na boku auta... ty černý uplně nakraji... v tu chvíly sem dostal nehoráznej výbuch smíchu že sem musel zastavit nebo bych potkal nějakej strom...

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Původně zaslal: godzila.01

hihi, uplně to samý se mi stalo taky...... kolega mi volal že mu svítí kontrolka, nějaká kapalina.... že už se do všech nádobek kouknul a vše v pořádku, ale nevý jak otevřít ty dvě nádobky na boku auta... ty černý uplně nakraji... v tu chvíly sem dostal nehoráznej výbuch smíchu že sem musel zastavit nebo bych potkal nějakej strom...

Jo :D :D Tak lidi sou různý,občas z nich vypadne nějaká perla :D

Odesláno

to mi pripomenulo kamarata....ze mu v zime zle startuje naftak...ja ze tak premeraj zhavice...o chvilu mi vola ze vsetky maju taku istu hodnotu odporu a ked som sa ho spytal ze ako to meral, tak zacal: \"normalne som stiahol konektor a tam boli 2 piny a tie som zmeral\" tu mi bolo jasne ze to zhavice neboli(vstreky) :D

Odesláno
Původně zaslal: wooody

..... kolega mi volal že mu svítí kontrolka, nějaká kapalina.... že už se do všech nádobek kouknul a vše v pořádku, ale nevý jak otevřít ty dvě nádobky na boku auta... ty černý uplně nakraji...

Asi jsem natvrdlej - nějaká nápověda? Taky se rád zasměju .....

Odesláno

..... jsem se skoro pochcal, nejvíc mě dostalo toto:

\"no tak ja uz teraz fakt neviem... na tej stranke www.pnh.sk co pisem hore je jasne odfoteny cely personal, liecebne postupy a metody a tvrdia ze oni dorabaju piate valce ako na beziacom pase. Na fabky 1.2http dorabaju stvrty valec aby to bol konecne vyvazeny motor a tak... ked si tu stranku otvorite, je tam normalne ODBORNA ZONA (tam kliknite a citajte), maju dokonca vlastne forum... zeby sme tam polozili otazku o dorobeni piateho valca?

normalne teraz neviem komu mam verit. Nejaky cicmak ci cicmanec tu furt vykrikuje ze chce nejaku odfotenu knizku ci co, ja mozem poslat akurat tak rybarsky listok (to nestaci?), zase mechanik hovori ze to ide v pohode... tak co...\"

Odesláno

U nas vpraci sme mali vysokozdvizny vozik na naftu.Prisiel za mnou kolega ze mu dosla nafta ze potrebuje doliat.Dal som mu kanister nech ide sam ze nemam cas.Za chilku prisiel ze tam je plno ze bude pokazeny.Ked som prisiel tak som od smiechu skoro odpadol.On nalial naftu do chladica.Ete tam bola taka velka znacka.Ale stava sa

Odesláno

fu no ja sa teda tiež pochvalim raz sa my poadrilo naliat benzín do nádobky ostrekovača na firme v polici kanister z nalepkou letna zmes pre ostrekovače žlta tekutina vo vnutri tak som ju mierne zriedil vodou nšupol som to dnu už po 5 km čucham že čo sa robi naky divny benzinovi zapach a nič ostrekujem okna fajčim špaky von oknom som mohol skončiť ako ohniva guľa ale asi ešte v ten isty deň som to odhalil a zjednal napravu ale vela nechybalo :blablabla

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Čemu se divíte? Já mám ve Volvu taky pět válců a jede to parádně. Já ho chápu, že to chce taky. :D

Tak si tam nech vysoustružit šestej, určitě tam u okna na to máš taky místo a pojede to ještě líp :D:roker

Odesláno

jo jsou mezi šeférama perli u nás mistr na elektroúdržbě si nechal udělat dlouhý a hubený trychtýř na dolití oleje, druhý den z něj vylezlo jak mu trvalo dlouho dolití oleje,čuměl jak puk když jsme mu ukázali víčko na olej,: Škoda 1000

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...