Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mne ide senzor dazda v poriadku, praveze jazdim len s nim, trocha ma stval ked som mal zle stierace a uz vydavali zvuk pri stierani mensieho mnozstva vody, senzor spusta stierace aj ked prsi len slabo , ale teraz ako som dal nove stierace, tak je to ok, a stiera vtedy kedy ma

• O 2 měsíce později...
Odesláno

No musím říct že mě senzor funguje celkem dobře.Zpravidla rychlost odpovídá intenzitě deště.Co ho asi nejvíc mate jemné mrholení a nebo drobné kapičky ve vetší hustotě to pak stírá jak v největším lijáku a přitom je to zbytečný.V ostatních případech je ale citlivost dobrá.Kombinace cyklovače a čidla by bya nejlepší.

Odesláno

To já si na senzor nemůžu stěžovat. Podle mě stíra dobře a akorát. Nebo nejsem tak náročný.:D V sobotu jak byla dešťová prutrž, tak stěrače na senzor stíraly rychleji než na dvojku a hlavně stíhaly.

Odesláno

Na funkciu senzoru má podľa mňa zásadný vplyv stav stieračov. Senzor sa nachádza až v dosahu konca stierača, kde je vlatne najmenší prítlak takže ak stierač nedostatočne stiera v tejto oblasti snímač nepracuje správne. Aj keď nie vždy umelá inteligencia dokáže správne vyhodnotiť situáciu, vo väčšine prípadov som zo senzorom spokojný.

Odesláno

Pridám sa aj ja s tým senzorom zatiaľ nemám zlé skúsenosti ale v poslednej dobe ho používam iba v meste a to pri nižších rýchlostiach. Mimo mesta a presnejšie nad 60-70 km/hod. nepoužívam stierače vôbec, všetky sklá som natrel tekutými stieračmi a tak sa kvapky zbierajú a odletujú a sklo sa vyčistí bez použitia stieračov. Vrele odporúčam každému.

[upravil dne 24/5/10 Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...