Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem auto koupil s asistentem a je to pod lištou. Vyhrabu někde fotku a hodim ti jí sem...

Hlavně záleží, co píše výrobce v návodu.

Odesláno

Si užiješ, až budeš sundavat zadní nárazník. Já to jednou rozebíral a zjistil jsem, že kabely od senzorů vedou pravým bokem kufru někde dole asi nějakou gumovou průchodkou. Už si nepamatuju úplně přesně. Ale když sundáš tapec v kufru (na té pravé straně) tak to tam někde najdeš. Někde je tam i průchodka pro kabeláž od tažnýho zařízení. Proto jsem tenkrát sundaval ten nárazník, dával jsem tam tažný. A při té příležitosti jsem našel \"krabičku\" parkovacího asistenta - byla pod tim tapecem v kufru vpravo :)

edit: ta průchodka je schovaná pod zadním světlem (je na obou stranách auta)

[upravil dne 13/3/10 Cune]

Odesláno

Aj ja to mam tak isto ako Cune. Robil som si to sam, podla navodu treba dodrzat vysku od zeme a vzdialenost prveho cidla zlava a podledneho cidla zprava a medzi sebou, aby neboli daleko. Ale v pohode ti to vyjde, kable sa daju lahko dostat k svetlu ;)

Odesláno

Já tam displej nemám. Mám nějakýho obyčejnýho asistenta se čtyřma ledkama. Na každý čidlo jedna + akustická signalizace. Bohatě to stačí. No... a tu krabičku mám položenou na přístrojovce vlevo nad volantem.

Odesláno

Taky nemám displej jen LED, hodně dlouho jsem váhal kam to umístit a pak mě napadla nejjednodušší věc - mám to nalepené zevnitř na spodní hraně zadního skla, Je na to perfektně vidět jak ze zrcátka tak když jsem otočenej dozadu - tedy v zorném poli. Nicméně prakticky se řídím stejně podle zvukové signalizace...

Odesláno

Pred dva a pol rokom som to kupoval od Jablotronu s displejom a ledkami. To som umiestnil nad spätné zrkadlo. Nebol s tým problém a je to najviac po \"oku\". Senzory mám vo 5-tych dverách v lište.

Odesláno

podívej se na poslední fotku Davida Plundra a dojde ti, proč je ten rámeček u některých aut blbost :)

Já osobně je mám v černé liště jako David, pípání mě štvalo, řídím se jen dysplejem, který je na zrcátku (koukám do zp. zrcátka a vidím i dysplej), instalace trvala 3 hodiny se vším všudy, cena 499 Kč i s poštou na aukru před dvoumy roky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...