Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak lze využít plotny z vadných hardisků. Hledal jsem na bodové světla v obýváku z čeho by se nechali vyrobit nové plastové plexi kroužky, staré se mi začali tavit a hnědnout. Jednou při rozebírán satrých HDD mě to napadlo, vysledek je myslim super. Jen mě kamoš kterej mi to soustružil a vrtal bude asi dlouho proklínat:D

[upravil dne 9/3/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Právě že bylo, povrch byl celkem měkký, ale ta nosná vrstva, a navíc jsme nevěděli jestli zrovna nějaká ta plotna nebude mit skleněnej základ, ale měl dobrej tvrdej nůž a vrták, tak to s častým přimazáváním nakonec dopadlo.

Odesláno

je to moc pěkný, mám tu čtyři starý hadry k ničemu :D dovolíš mi použít tvůj nápad? Že bych je jako prodal na aukru k tomuto využití :D

Odesláno
Původně zaslal: punkac

je to moc pěkný, mám tu čtyři starý hadry k ničemu :D dovolíš mi použít tvůj nápad? Že bych je jako prodal na aukru k tomuto využití :D

Klidně, ale 50% ze zisku jde ke mě:D:D:D
Odesláno

Joo magnety nosím v pěněžence, taky dobrá vychytávka nesypou se ti drobný a když je sbírám z pultu tak to je taky super efekt, nejlepší bylo když jsem je prodavačce magnetem sebral z dlaně, skoro vykřikla jak se lekla:D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Joo magnety nosím v pěněžence, taky dobrá vychytávka nesypou se ti drobný a když je sbírám z pultu tak to je taky super efekt, nejlepší bylo když jsem je prodavačce magnetem sebral z dlaně, skoro vykřikla jak se lekla:D

No len bacha na karty.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...