Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Jak lze využít plotny z vadných hardisků. Hledal jsem na bodové světla v obýváku z čeho by se nechali vyrobit nové plastové plexi kroužky, staré se mi začali tavit a hnědnout. Jednou při rozebírán satrých HDD mě to napadlo, vysledek je myslim super. Jen mě kamoš kterej mi to soustružil a vrtal bude asi dlouho proklínat:D [upravil dne 9/3/10 Radek Hurvajz] Citovat
Ferry Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 mno vypada to pekne, bylo to hodne tvrdy na obrabeni ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Právě že bylo, povrch byl celkem měkký, ale ta nosná vrstva, a navíc jsme nevěděli jestli zrovna nějaká ta plotna nebude mit skleněnej základ, ale měl dobrej tvrdej nůž a vrták, tak to s častým přimazáváním nakonec dopadlo. Citovat
pastorek Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Dúfam že si pred týmto použitím poctivo zmazal dáta. Inak dobrý nápad. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Jo, data jsme smazali až na soustruhu :D:D Citovat
Péťa Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 To je výborné uschování dat. Tam by to nehledal ani Velký Bratr Neměli jste ty data soustružit Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 To by tam byla jen malinká dírka a nevlezla by se mi tam žárovka, ee to by nešlo Citovat
godzila.01 Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Vkusný doplněk,pouvažuju taky že bych si něco zhotovil ze starých disků.... Ale asi zůstanu u klasických CD/DVD jako podložek pod pití Citovat
punkac Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 je to moc pěkný, mám tu čtyři starý hadry k ničemu dovolíš mi použít tvůj nápad? Že bych je jako prodal na aukru k tomuto využití Citovat
AnotherOne Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Ja platňu z HDD používam ako podšálku. Citovat
raspa Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Tak to byl dobrý nápad! Určitě budou mít delší trvanlivost než ty původní Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 Původně zaslal: punkac je to moc pěkný, mám tu čtyři starý hadry k ničemu dovolíš mi použít tvůj nápad? Že bych je jako prodal na aukru k tomuto využití Klidně, ale 50% ze zisku jde ke mě:D:D Citovat
AKCZ Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Ja si zatim hraju jen s magnetama Uz me ale nekolikrat poradne pri secvaknuti \"kously\" Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 Joo magnety nosím v pěněžence, taky dobrá vychytávka nesypou se ti drobný a když je sbírám z pultu tak to je taky super efekt, nejlepší bylo když jsem je prodavačce magnetem sebral z dlaně, skoro vykřikla jak se lekla:D Citovat
Qcko Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Mas to paradne, dobra myslienka, ja som rozmyslal nad niecim takymto --> ...a kto z vas ma odvahu, moze sa pustit do tohto --> http://www.ian.org/HD-Clock/ [upravil dne 10/3/10 Qcko] Citovat
jofo Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Původně zaslal: Radek Hurvajz Joo magnety nosím v pěněžence, taky dobrá vychytávka nesypou se ti drobný a když je sbírám z pultu tak to je taky super efekt, nejlepší bylo když jsem je prodavačce magnetem sebral z dlaně, skoro vykřikla jak se lekla:D No len bacha na karty. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 No to vim, karty nosim jinde než v peněžence Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.