Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo je to P307 Break r.v.2006 když jsem ho koupil tak měl najeto kolem 74.000 Km teď má 89000Km.Nevím v jakém prostředí jezdil předchozí majitel:fnuk:fnuk:fnuk

Odesláno

mariosa: koukám, že zmizely fotky z příspěvků. Já jsem to řešil takhle, Mariane. Na píst se musí tlačit a současně se musí otáčet. S tímto to šlo docela dobře.

[upravil dne 30/8/10 HonzaZ]

post-0-14109612523689_thumb.jpg

Odesláno

Tak podobne vyzerali aj moje zadne kotuce po 90 000km. Myslim ze je to malym zatazenim zadnej napravy-tym padom zatazovy regulator omedzuje tlak do zadnych valcekov a kotuce si veselo hrdzaveju.

Moju 307 som kupil po zene maitelke,ona jazdila lažo plažo,kotuce hrdzave.Ja som zacal jak šumacher a po 15 000km bolo po oblozeni. Hrdza posobila ako šmirgel. :myslim

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdar. Tak som bohuzial zsitil ze patrim medzi stastnych majitelov 307, ktory maju zadny brzdovy kotuc s loziskom :bojim Este k tomu som to zistil az po tom, co som si kupil nove kotuce (samozrejme tie bez loziskove) :grr ... Takze teraz musim vratit tie kotuce a kupit tie spravne (mimochodom 3x drahsie)... Mam ale dotaz... nasiel som ze sa predavaju dva typy tych kotucov. Jedny, ktore su uz osadene loziskom a ABS senzorom (FE DDF1561) a druhe, ktore su bez loziska a ABS senzoru (FE DDF1523). Mate niekto skusenost s tym, ze by ste si kupili tie bez loziska a senzoru a to lozisko a senzor prehodili zo stareho kotucu do noveho kotucu ??? Alebo to je uplna blbost...a prehodit sa to neda...potom ale nechapem, preco sa predavaju kotuce aj bez loziska, ak by to neslo prehodit...:myslim Diky za radu.

Odesláno

kotouče kup na svoje VIN--nedá se to splést

P.S.--kotouč bez ložiska potřebuje k montáži na nápravu náboj kola, bez toho kotouč nejde namontovat

kotouč s ložiskem tvoří i náboj kola--proto se ty kotouče nedají vzájemně zaměnit

Odesláno

tomu ze kotuc bez loziska potrebuje naboj rozumiem, ale to co nechapem je ze vzhladovo a rozmerovo vypada kotuc FE DDF1561 a FE DDF1523 uplne rovnako (vyska 67,2 mm, zatial co bez nabojove kotuce maju vysku 35 mm) a dokonca aj OEM cislo maju rovnake 4246Z9. Jediny rozdiel je, ze pri jednom je poznamka \"bez loziska a ABS senzoru a pri druhom je poznamka s loziskom a ABS senzorom... Takze som si myslel, ze by som si kupil ten bez loziska (je samozrejme o par stoviek lacnejsi :) ) a prehodil by som do neho loziska co tam mam teraz...

post-9836-14109621415744_thumb.jpg

Takze som z toho cely zmateny...:myslim Kazdopadne moj VIN je VF33C9HXC84341719 , tak by som bol vdacny, ak by mi niekto napisal presny typ kotuca, ktory by som tam mal dat.

diky moc...

Odesláno

Este pridavam fotky tych kotucov bez loziska a ABS senzoru... Vypada to ze by sa to lozisko malo dat prehodit z kotucov ktore mam na aute teraz na tieto nove...

post-9836-14109621416151_thumb.jpg

• O 9 měsíců později...
Odesláno

dobry den dnes som menil zimne kolesa a ked som ich daval spat tak som nemohol dotiahnut 2sruby na zadnej naprave asi je uz zavit znicen ale neviem ci mam kupit naboj alebo staci len zadne kotuce? poradte dakujem foto nieje moje len pozicane a este som si vsimol ze piskaju predne brzdy pri jemnou slapnuti prudsom je ticho su nove dosticky

post-36843-14109627505768_thumb.jpg

Odesláno

Kotouče jistě vyměnit můžeš, ale nevyřeší to tvůj problém, protože kotouče mají jen průchozí díru. Seš si jistej, že závit je pryč? Nestačí ho protáhnout závitníkem?

Odesláno

no staci ale daval som M12 a skusil som ale pretocilo to ajtak tak skusim asi M14ale neviem ake stupanie 1.5?a srubu nejaku na 14a mohlo by to pomoct

post-36843-14109627506034_thumb.jpg

Odesláno

M14 by som neriešil, ak tak núdzovo dočasne ale najprv skús ten závitník (veľmi opatrne a dobre primazať aby si ho nezlomil) a použi aj nový originál šrub M12, ak by to nepomohlo tak vymeniť náboj...

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...