vochy Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 prosím o radu jaké mám kotouče a jak se provádí případná demontáž VIN VF33HRHSB83201660.Předem dík Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 máš kotouče bez ložisek, náboj kola s ložiskem je zvlášť--sundáš desky a povolíš dva šrouby s křížovou drážkou na čele kotouče a sejmeš kotouč z náboje... Citovat
cas Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 jestli budeš potřebovat, mám jedny kotouče nové ve skříni, 775757693 Citovat
vochy Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 díky za odpověď desky jsem měl dole i celý unašeč,v kotouči jsem měl pouze jeden šroub na torx,druhá díra je prázdná a ani poklepem kladiva se kotouč nehnul Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: vochy díky za odpověď desky jsem měl dole i celý unašeč,v kotouči jsem měl pouze jeden šroub na torx,druhá díra je prázdná a ani poklepem kladiva se kotouč nehnul tak povol tu velkou středovou matku a sundej ho i s nábojem a ten pak z kotouče vylisuj Citovat
CrazyCZ Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Zdravim, chtel bych taky poprosit o identifikaci zadnich kotoucu, koukal jsem sice do serviceboxu, ale moc chytrej z toho nejsem. Da se to poznat z tohohle? PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM ABS PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM KOL ABS ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUT TYČ ZAD PRŮM 26 ŘÍZENÍ POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM PŘEDNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUT TYČ PŘED PRŮM 22 BRZDA TYP PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD KOTOUČE ODPRUŽENÍ / ZAVĚŠENÍ NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ DYNAMICKÉ ŘÍZENÍ STABILITY SE SYSTÉMEM ESP PŘIDRUŽENÁ VARIANTA BRZDOVÉHO SYSTÉMU ESP BOSCH 5 7 Kdyztak tady je moje VIN VF33CRHSB82301485 a nebo jestli se to da poznat z fotky [upravil dne 30/3/10 CrazyCZ] Citovat
Existujuci Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Původně zaslal: ozzy56 máš kotouče bez ložisek, náboj kola s ložiskem je zvlášť--sundáš desky a povolíš dva šrouby s křížovou drážkou na čele kotouče a sejmeš kotouč z náboje... Na nieco si zabudol. Treba dat dolu aj ten strmen na ktorom drzi brzdovy valec.Je pripevneny dvomi skrutkami zo zadnej casti kotuca. Treba odpojit aj lanko rucnej brzdy. Kotuc potom jednoducho zrazis kladivom dolu. A buchaj kladivom smer od seba ku kotucu. Nie spod auta smerom von! Citovat
omegascream Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 ...presne tak a odporúčal by som ti tie brzdové lanká vymeniť alebo vysušiť a pretesniť lebo tipujem, že tá voda ti vykvapkala z nich Teda ak ti nevadí, že ti v zime primrzne ručka Citovat
Existujuci Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 CrazyCZ: pozri tvoju fotku. Biela sipka ukazuje na strmen ktory zmontujes-zozadu ho drzia dve skrutky. Cervena sipka ukazuje smer akym mas buchat kladivom a ten kruzok oznacuje miesto ktore pred montazou noveho kotuca treba ocistit. [upravil dne 30/3/10 Existujuci] [upravil dne 30/3/10 Existujuci] Citovat
CrazyCZ Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Diky za info , ale ja jsem chtel spis vedet jak zjistit ktery kotouce tam mam, protoze kdyz jsem volal do obchodu ze bych chtel objednat kotouce, tak mi rekli ze jsou dva typy - u jednoho staci vymenit kotouc a u druheho se meni kotouc i loziskem. Dalsi vec je, ze kdyz jsem menil predni kotouce, tak stacilo na vnejsi strane kotouce vyndat dva srouby na kterych to drzelo, tady jsem zadny srouby, ktery by kotouc drzeli nenasel. omegascream: ta louzicka pod autem uz byla, takze tohle snad nebude potreba [upravil dne 31/3/10 CrazyCZ] Citovat
Existujuci Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Původně zaslal: CrazyCZ Diky za info , ale ja jsem chtel spis vedet jak zjistit ktery kotouce tam mam, protoze kdyz jsem volal do obchodu ze bych chtel objednat kotouce, tak mi rekli ze jsou dva typy - u jednoho staci vymenit kotouc a u druheho se meni kotouc i loziskem. Dalsi vec je, ze kdyz jsem menil predni kotouce, tak stacilo na vnejsi strane kotouce vyndat dva srouby na kterych to drzelo, tady jsem zadny srouby, ktery by kotouc drzeli nenasel. omegascream: ta louzicka pod autem uz byla, takze tohle snad nebude potreba [upravil dne 31/3/10 CrazyCZ] Podla fotky sa da menit kotuc zvlast-bez loziska. Kotuc drzi spravidla len jeden srob a najdes ho medzi dierami na kolove sroby.Sipky ukazuju miesto kde by mal byt srob ktory drzi kotuc. [upravil dne 31/3/10 Existujuci] Citovat
Existujuci Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Na fotke to velmi nevidno(to miesto s cervenym kruhom oznacene na fotke v predch.sprave) ale ak to vyzera na jeden kus tak treba zrazit tu prachovku a pod nou bude zaistena matica a v tom pripade budes mat kotuc aj s nabojom. Nastiekaj na miesto oznacene cervenym kruzkom WD 40 aby sa odstranila pripadna hrdza a zistis ci ten kotuc je zvlast alebo je to jeden kus.(ked ako tvrdis-nenasiel si tam srob ktory by to drzal.) Citovat
aaadada Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 taky potřebuju vyměnit. Ale s mojí zručností to asi necham na nějakém servisu. Pro čisté svědomí. Citovat
pubalik1 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Ahoj, mohl by jste mi prosím někdo zjistit, jaké mám přední a zadní kotouče + destičky ? VIN: VF33CRHSB83252081. Předem děkuji. Citovat
CrazyCZ Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Původně zaslal: pubalik1 Ahoj, mohl by jste mi prosím někdo zjistit, jaké mám přední a zadní kotouče + destičky ? VIN: VF33CRHSB83252081. Předem děkuji. Tak uz jsem na to snad prisel kotouce a tim padem i desticky mas stejny jako ja. Predni: Zadni: Predni kotouce na autokelly a zadni kotouce treba na autokelly staci zadat do vyhledavace to cislo na zacatku tabulky napr. 4246 W9 nebo 4246 W8 Citovat
CrazyCZ Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Zdravim, tak jsem tu s dalším problémem se zadním kotoučem. V serviceboxu jsem zjistil jaké kotouče a destičky mám koupit a koupil jsem je, jenže při výměně jsem narazil na zajímavou věc. Levý koutouč jsem bez problémů vyměnil, ale na pravé straně je kotouč i celé uchycení úplně jiné. Zdá se, že mám na každé straně jiný typ koutouče, na jedné bez ložiska a na druhé s ložiskem. Chtěl bych se zeptat jestli je vůbec možné. Než jsem auto koupil, tak bylo bourané na pravou zadní stranu, takže to nejspíš měnili a dali tam špatný typ. Chtěl bych tam dát to co tam má být, ale nevím co všechno bych musel vyměnit aby tam pasoval koutouč, který jsem koupil. Dokážete prosím někdo poradit? [upravil dne 10/6/10 CrazyCZ] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Ahoj chci se ujistit jaké mám zadní kotouče když kouknu do service boxu a zadám číslo do vyhledávaní AutoKelly tak se mi zobrazí kotouče a popis: INFORMACE O PRODUKTU montovací strana: zadní náprava typ brzdového kotouče: plný průměr [mm]: 249 tloušťka brzdového kotouče [mm]: 9 minimální tloušťka [mm]: 7 výška [mm]: 67,2 průměr kruhového otvoru [mm]: 56 Počet otvorů: 4 Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2: s loziskem Doplnkovy vyrobek/ doplnkove info 2: s ABS sensorem 1.) mám je s ložiskem??? 2.) co znamená s ABS senzorem(kde je umístněn)??? 3.) nevíte jak velký klíč potřebuji na matku náboje číslo 11? [upravil dne 20/8/10 Gabriel 307] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Rozdělával to někdo?Nevíte jak velký klíč potřebuji?:(:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.