Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, mám dotaz ohledně PPL, máte někdo zkušenost jak si objednat aby u mě vyzvedli zásilku a dovezli jí na určenou adresu?

díky za postřehy a zkušenosti.

Odesláno

K nám jezdí PPL a hromada podobných společností, můžu se ti zeptat, ale obávám se že jim to budeš musét dovézt na jejich depo, oni odváží jen od velkých firem s jakýma mají smlouvu, třeba jako jsme my.Ale nemají o tom něco napsaný na jejich webovce??

Odesláno

Jestli to počká do úterý tak se zeptám a dám vědět:)

Tak jsem našel totosnad ti to pomůže, každopádně tam píšou svoz z domu do domu, takže by to neměl být problém. Zkus si najít svoji nejbližší pobočku a zavolej si tam;):papa

[upravil dne 26/2/10 Šalda]

Odesláno

Musel by jsi s něma mít smlouvu.. Aby si k tobě pro to přijeli a odvezli ti to na danou adresu.. Informoval jsem se o tom když jsem chtěl poslat obutý litáky.. Nakonec jsem je poslal přes českou poštu za 280 Kč. Všechny čtyři. A když jsem se informoval u jiné společnosti tak ti za to stejný chtěli 900-1100 Kč.

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Musel by jsi s něma mít smlouvu.. Aby si k tobě pro to přijeli a odvezli ti to na danou adresu.. Informoval jsem se o tom když jsem chtěl poslat obutý litáky.. Nakonec jsem je poslal přes českou poštu za 280 Kč. Všechny čtyři. A když jsem se informoval u jiné společnosti tak ti za to stejný chtěli 900-1100 Kč.

No potřebuju poslat litáky:D a jak jsi to poslal za tyhle peníze?

Odesláno

PRACUJI U TOPTRANSU A MI SI PRO ZBOŽÍ JEZDÍME STAČÍ ZAVOLAT NA DEPO A ŘIDIČ PRO ZÁSILKU PŘIJEDE A ODVEZE VÁHA NENÍ PROBLÉM VÍCE NA STRÁNKÁCH TOPRANS

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

Původně zaslal: KoudaK

No potřebuju poslat litáky:D a jak jsi to poslal za tyhle peníze?

No zabalil do bublinky a zašel s tím na poštu... Pakárna byla vypisovat 4x podací lístek.. :-) Jeden kus stál 70 kč..

Odesláno

já takhle posílal kola přes DPD;)

PPL to nechtělo vzít u obyčejnýho smrtelníka a ještě na dobírku..ale už je to nějaká doba, třeba se podmínky s \"krizí\" změnily

Odesláno

Ptal jsem se týpka z PPL co k nám jezdí a říkal, že když k nim zavoláš, tak si pro to přijedou. Ale přepravu musíš platit na místě, dobírku ne.

Guest Martas.406
Odesláno

nebo to zkus u DHL tam jezdim ja a lidi normalne volaj treba ze maj rozbitou televizi tak jim to svezu ....zavolej na DHL oni ti udelaji prepravni list zaplatis akorat prepravny ridic to nalozi a uz se o to nemusis starat

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Na dobírku bych neposílal ani prd, natož něco takhle velkýho. Platba předem na účet, odeslání po připsání částky...

a ke je potom jistota že to dotyčnej pošle???takhle bych si osobně asi nic nekoupil:myslim
Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

Původně zaslal: oddie

Na dobírku bych neposílal ani prd, natož něco takhle velkýho. Platba předem na účet, odeslání po připsání částky...

a ke je potom jistota že to dotyčnej pošle???takhle bych si osobně asi nic nekoupil:myslim

A kde je jistota, že ti nepošle zabalenou cihlu? Nikde. Mně je to fuk, dělejte jak kdo chcete, já se o dobírce vůbec nebavím, a to se mi od debilů, co si to nevyzvedli vrátila jen 2x. Kdo něco chce, zaplatí předem, nebo ať si jde jinam. Tady nebo na aukru, tam obzvlášť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...