BOSSCZ Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Ahoj všem, mám dotaz ohledně PPL, máte někdo zkušenost jak si objednat aby u mě vyzvedli zásilku a dovezli jí na určenou adresu? díky za postřehy a zkušenosti. Citovat
Šalda Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 K nám jezdí PPL a hromada podobných společností, můžu se ti zeptat, ale obávám se že jim to budeš musét dovézt na jejich depo, oni odváží jen od velkých firem s jakýma mají smlouvu, třeba jako jsme my.Ale nemají o tom něco napsaný na jejich webovce?? Citovat
Šalda Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Jestli to počká do úterý tak se zeptám a dám vědět:) Tak jsem našel totosnad ti to pomůže, každopádně tam píšou svoz z domu do domu, takže by to neměl být problém. Zkus si najít svoji nejbližší pobočku a zavolej si tam;) [upravil dne 26/2/10 Šalda] Citovat
Fusion Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Já si myslím, že PPL bere pouze smluvním firmám/osobám. Citovat
wojtěch Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Pokud s PPL nemáš smlouvu tak ti to nepošlou na dobírku. ale jestli pro to přijedou domu to nevím já to vezl do depa mám to kousek... Citovat
KoudaK Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Musel by jsi s něma mít smlouvu.. Aby si k tobě pro to přijeli a odvezli ti to na danou adresu.. Informoval jsem se o tom když jsem chtěl poslat obutý litáky.. Nakonec jsem je poslal přes českou poštu za 280 Kč. Všechny čtyři. A když jsem se informoval u jiné společnosti tak ti za to stejný chtěli 900-1100 Kč. Citovat
BOSSCZ Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Původně zaslal: KoudaK Musel by jsi s něma mít smlouvu.. Aby si k tobě pro to přijeli a odvezli ti to na danou adresu.. Informoval jsem se o tom když jsem chtěl poslat obutý litáky.. Nakonec jsem je poslal přes českou poštu za 280 Kč. Všechny čtyři. A když jsem se informoval u jiné společnosti tak ti za to stejný chtěli 900-1100 Kč. No potřebuju poslat litáky:D a jak jsi to poslal za tyhle peníze? Citovat
Andreww Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Zkus se zeptat známých v okolí, jestli k nim do firmy nejezdí PPL. Já posílám od nás z firmy běžně. Balík do 50 kg mě stojí cca 70,- Kč Citovat
franta01 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 PRACUJI U TOPTRANSU A MI SI PRO ZBOŽÍ JEZDÍME STAČÍ ZAVOLAT NA DEPO A ŘIDIČ PRO ZÁSILKU PŘIJEDE A ODVEZE VÁHA NENÍ PROBLÉM VÍCE NA STRÁNKÁCH TOPRANS Citovat
KoudaK Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: KoudaK Musel by jsi s něma mít smlouvu.. Aby si k tobě pro to přijeli a odvezli ti to na danou adresu.. Informoval jsem se o tom když jsem chtěl poslat obutý litáky.. Nakonec jsem je poslal přes českou poštu za 280 Kč. Všechny čtyři. A když jsem se informoval u jiné společnosti tak ti za to stejný chtěli 900-1100 Kč. No potřebuju poslat litáky:D a jak jsi to poslal za tyhle peníze? No zabalil do bublinky a zašel s tím na poštu... Pakárna byla vypisovat 4x podací lístek.. :-) Jeden kus stál 70 kč.. Citovat
Tommy306 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 já takhle posílal kola přes DPD;) PPL to nechtělo vzít u obyčejnýho smrtelníka a ještě na dobírku..ale už je to nějaká doba, třeba se podmínky s \"krizí\" změnily Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 na dobírku přepraví česká pošta, přiveze až k domu... Citovat
Andreww Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Ptal jsem se týpka z PPL co k nám jezdí a říkal, že když k nim zavoláš, tak si pro to přijedou. Ale přepravu musíš platit na místě, dobírku ne. Citovat
sekaj Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Jo taky jsem kola odesílal přez DPD a v poho . Citovat
Guest Martas.406 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 nebo to zkus u DHL tam jezdim ja a lidi normalne volaj treba ze maj rozbitou televizi tak jim to svezu ....zavolej na DHL oni ti udelaji prepravni list zaplatis akorat prepravny ridic to nalozi a uz se o to nemusis starat Citovat
oddie Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Na dobírku bych neposílal ani prd, natož něco takhle velkýho. Platba předem na účet, odeslání po připsání částky... Citovat
Fr3sh Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Na dobirku je problem...ceska posta stim dela nekdy ceraty..blbe se dobiras pak penez mam zkusenosti z aukra... Citovat
zzipCZ Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: oddie Na dobírku bych neposílal ani prd, natož něco takhle velkýho. Platba předem na účet, odeslání po připsání částky... a ke je potom jistota že to dotyčnej pošle???takhle bych si osobně asi nic nekoupil:myslim Citovat
oddie Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: zzipCZ Původně zaslal: oddie Na dobírku bych neposílal ani prd, natož něco takhle velkýho. Platba předem na účet, odeslání po připsání částky... a ke je potom jistota že to dotyčnej pošle???takhle bych si osobně asi nic nekoupil:myslim A kde je jistota, že ti nepošle zabalenou cihlu? Nikde. Mně je to fuk, dělejte jak kdo chcete, já se o dobírce vůbec nebavím, a to se mi od debilů, co si to nevyzvedli vrátila jen 2x. Kdo něco chce, zaplatí předem, nebo ať si jde jinam. Tady nebo na aukru, tam obzvlášť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.