peugeot09 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Předně říkám, že jsem totálně znechucený, zklamaný, naštvaný...nevím co ještě dodat, ani slova nedokážou vyjádřit moje současné pocity, ale rozhodl jsem se, že se s vámi podělím o svůj dnešní zážítek a zároveň se vás pokusím varovat před neférovými praktikami policie. Měl jsem v plánu navštívit jednoho fajnového člověka v Praze a když mi dneska volal, že si vzal dovolenou a můžu přijet, neváhal jsem. Naplánoval jsem si cestu a vyjel. Po dálnici se mi nechtělo jet (nemám dálniční známku a pokutu se mi riskovat nechtělo), tak jsem zvolil cestu přes Mnichovice, Úvaly atd. Když už jsem byl kousek od Prahy, předjela mě tmavě zelená Felicie. Nikam jsem nepospíchal, tak jsem ji říkal ať si jede, jenže po chvilce jízdy za ní prudce zabrzdila, že jsem se jí skoro podíval do kufru, tak jsem si na ní dával pozor. Po chvíli zpomalila natolik, že jsem ji prostě předjel (padesátkou na krásně přehledném úseku mimo obec mě opravdu nebaví jezdit). Chvíli se držela za mnou a pak mě zase předjela, následovalo zase zpomalení a prudké brždění, tentokrát nás dělilo jen několik centimetrů. Podotýkám, že ta s**ně brzdila bez příčiny. Žádná srnka, zajíc, led, příliš sněhu...nic z toho, silnice byla suchá, po mlze ani stopy, vidět bylo hodně daleko dopředu. To už jsem to nevydržel, oprášil svoje závodnické sklony a té mrše ujel (i když jsem měl hodně co dělat) silnice nesilnice, obec neobec. Už jsem byl ve Vinoři, když jsem za zády uslyšel houkačku. Uhnul jsem na stranu a předjelo mě policejní auto. Tak jsem se rozjel a pokračoval jsem dál. Ve Kbelech na mě mával policajt stojící vedle Oktávky plácačkou. Neudělal jsem nic protizákonného (alespoň jsem si to myslel) tak jsem v klidu a s úsměvem zastavil, načež mi pan policista sdělil že jeho kolegové natočili celou moji (údajně) riskantní jízdu a v obci jsem tak prokazatelně jel 80km/hod. (ano, ale těsně před cedulí o konci obce!!!) a přicházím tak o čtyři trestné body a částku, po jejímž vyřčení jsem měl sto chutí \"kolegy\" u vedle stojící tmavě zelené Felicie nakopat do pr****. Varuju vás všechny. Jakmile vás bude takhle provokovat tmavě zelená Felicie, tak radši honem rychle někam odbočte, zastavte...prostě se dostaňte z jejího dohledu, jinak vás čeká to, co jsem popsal výše. Nemít vybitý mobil, pravděpodobně byste měli pod tímhle textem ještě nahrávku prokazující moje slova. Tenhle příběh jsem dokonce už někde na internetu četl, ale nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že se to stane zrovna mě. Upozorňuju, že se nejedná o vtip, ani v nejmenším nepřeháním a nedělám si srandu. Po tomhle zážitku jsem o pár litrů lehčí, o pár bodů těžší a na jazyku cítím hořkou chuť rádoby spravedlnosti. Citovat
Fusion Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Tento text měl být vyloženej u správního řízení a ne na foru. Varování chápu ale kdybych (v okolí prahy) měl hlídat zelený felicie tak nikam nedojedu. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 no,chtělo by to vyjádření i druhé strany... možná sis měl koupit tu známku... [upravil dne 24/2/10 ozzy56] Citovat
godzila.01 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Si to měl udělat jako já minule když mi chtěli dát pokutu za odbočení bez blinkru,řekl jsem jim že pokutu jim nepodepíšu a nic si od nich nepřevezmu.... Tak asi deset minut tam do mně hustili a pak je to přestalo bavit a kašlali na to Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Felicie snad PČR už ve výbavě nemá. Nebo někde ještě ano? Citovat
Fusion Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Nejde o to nějak se hádat, ale pokud je to pravda, tak bych to dotáhl až do řízení a podal stížnost na ty, co to řídili. Dýt ohrožovali ostatní účastníky(a), to bych nenechal jen tak. Já když s pokutou nesouhlasím a vím z 90%, že mám pravdu, tak prostě nepodepíšu a jdu si to obhájit. Citovat
Eon Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: Peta Felicie snad PČR už ve výbavě nemá. Nebo někde ještě ano? Má, kolem Valmezu se pohybuje taková ta červenorůžová, radar za otevřenými dveřmi.. Citovat
shwaara Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Pokud něco \"prokazatelně\" tvrdí - musí k tomu mít důkaz. Buď byli někde zašití a změřili Tě, nebo měla felda bradavici... Každopádně pro tyhle případy mám on-board kameru, která by zaznamenala chování feldy a antiradar, který by zaznamenal, že se mě někdo \'prokazatelně\' snaží změřit Jinak je to fakt hnus, škoda, že nemáš žádné důkazy. Citovat
punkac Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: Peta Felicie snad PČR už ve výbavě nemá. Nebo někde ještě ano? Z vlastní zkušenosti Ti mohu říci, že je bohužel má, i když tady v UL je to jiná složka než dopraváci Citovat
Šalda Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Poslal bych je do prde..., rozhodně bych chtěl vidět video jízdy, pokud by ho neukázali tak bych to nechal jít ke správnímu řízení, myslím že pokud ta felicie jela stejně rychle jako Ty tak musí použít maják aby mohla jet více než dovoluje rychlost:myslim, vždycky když jedu za nějakým policejním autem který jede víc než se smí, tak za ním klidně jedu, protože pokud by dali pokutu mě za velkou rychlost tak by si ju museli dát aji oni:nevim A když by tohle ta felda udělala mě tak ju okamžitě vyblokuju a přinutím zastavit, a šel bych jim to ručně vysvětlit( to bych pochopitelně nevěděl že jsou to policajti:D) Ale podle toho co tu pořád píšeš tak jim asi nedalo moc velkou práci Tě vyprovokovat ke \"zběsilé jízdě\", pokud vím tak rád předjíždíš právě ty mrdky jako jsou feldy a jejich sestry:D:aut Citovat
peugeot09 Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 To si nemysli, že bych jim jen tak dal prachy, aniž bych cokoliv viděl, ale je pravda, že jsem si mohl říct, aby mi tu nahrávku dali... Koukám se na mapu a buď to byly Zápy nebo Dřevčice, tak dejte pozor. Ještě jednou upozorňuju, že si tozhodně nedělám srandu, ani nepřeháním. Skoro bych řekl, že jsem cestou potkal shwaaru...možná švejka a coupé MirasCC, ale to je spíš jenom moje zbožné přání. Od jisté doby, kdy jsem s mazlíkem skoro nezvládnul jeden hodně nepříjemnej smyk a autí skoro skončilo v příkopu (a možná i na střeše) si dávám pořádnýho majzla. Už nejsem ten kretén, který musí každýho předjíždět, aby si zvýšil sebevědomí, už to nemám zapotřebí. Kdyby ta mrcha neprovokovala, tak bych se ji ani nesnažil předjet. Jinak litovat mě nemusíte. Delší dobu jsem magnet na veškerou smůlu a tenhle zážitek mi to jenom připomněl. [upravil dne 24/2/10 peugeot09] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Nechapem preco si to podpisal a prevzal ... Pokial sa vyhrazali videom, bolo by na nom aj jasne vidiet, ako ta predbehli, spomalili, predbehli a znova spomalily ... Citovat
peugeot09 Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 Ono Tě v té chvíli moc věcí nenapadne. Je jedna věc si to tady pěkně v teple číst na fóru a v klídku nad tím přemýšlet, než tamhle řešit, že za to vlastně nemůžeš. A úplně nejlepší je, když nečekáš, že by Tě za něco takového vůbec mohli zastavit, to pak na to celý koukáš, jak kdybys spadnul z višně. Citovat
oddie Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: shwaara Pokud něco \"prokazatelně\" tvrdí - musí k tomu mít důkaz. Buď byli někde zašití a změřili Tě, nebo měla felda bradavici... Každopádně pro tyhle případy mám on-board kameru, která by zaznamenala chování feldy a antiradar, který by zaznamenal, že se mě někdo \'prokazatelně\' snaží změřit Jinak je to fakt hnus, škoda, že nemáš žádné důkazy. Co máš za kameru? Uvažuju o ní již dlouho, ale zatím mi žádná moc nepadla do oka. Citovat
shwaara Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Punkac: Nene, v podpisu jsou antiradary Oddie: T-Eye ADR 3000 Peugeot09: jj, pak člověka napadne plno věcí, ale na místě kvůli adrenalinu pomalu nemlže mluvit - ale trénink pomáhá (nechrání) Myslím, žes mě nepotkal, jel jsem dnes jen ráno Vrané n.Vlt-Zbraslav-Podolí a večer stejně zpět Citovat
Šalda Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Je jasný že po boji je každej generál, napsal jsem jen to jak bych se zachoval protože se takhle chovám pořád:aut Prostě když mě někdo nasere tak ho předjedu, zastavím a jdu mu vysvětlit jak se věci mají. A s policajtama jsem už taky řešil že mě viděli projet stopku, chtěl jsem vidět fotku a oni že nemají, tak jsme se chvilku hádali a nakonec mě nechali jet, proto jsem napsal že bych chtěl rozhodně vidět to video:papa Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: shwaara T-Eye ADR 3000 Poměrně hodně peněz http://www.antiradar-shop.cz/t-eye-adr-3000 Tady je o něco levnější. Ale já si zase nahrávám všechny telefonní hovory, hodní se to, při dohadování se stylem: \"Ale já jsem Ti říkal, ať...\" [upravil dne 24.2.2010 Peta] Citovat
oddie Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Jo, T-eye jsou drahé, chtělo by to levnější alternativu, ono jich je pár na výběr, ale bohužel jen v 320x240. V 640x480 jsem nic použitelného levnějšího nenašel (v opravdovém 640x480, ne převzorkovaném z 320x240) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Tak ja vim, ze po boji je kazdy general ... Ale proste pokial by ma niekto takto vytocil, a hovorili by zrovna o videu, tak by som ho urcite chcel vidiet ... Nasledne by som sa isiel urcite hadat do spravneho ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.