Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak pomáhat a chránit (Pražáci, pozor na TMAVĚ ZELENÉ FELICIE!)

Recommended Posts

Odesláno

Totéž se mi stalo loni v létě,ale předjel jsem je a zahaltoval to taky.Pak mě znovu předjeli (ale překročili rychlost,jel jsem 90km\\h) a já okamžitě odbočil a jel jinudy,já bych byl jasnej i bez překročení rychlosti:D:D

Odesláno

U nas sem casto videl na D1 tke ze proste hlasi v radiu policejny passat, ten jede v levem pruhu 180 tkou, jak dement, az kdyz nedobehne nekoho, kdo jde rychle, a hned si ho odstavi ...

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Felicie snad PČR už ve výbavě nemá. Nebo někde ještě ano?

Ano, má. Kamaráda taky takhle zastavili, ovšem ten se s nimi moc nepáral, měl nás v autě jako svědky, a tak pánové od Policie raději odjeli, než se s námi hádat...

Odesláno

Bohužel od kamarádů co u policie pracujou vim, že \"efektivita a produktivita\" policie se měří objemem vypsanejch bločků a co jsem slyšel tak bych se tomuhle chování ani moc nedivil, je to svinsto ale oni sami několikrát přiznali že když byli v Praze na škole tak viděli leccos... Zaplať pánbůh za to, že ostrovký dálniční švestky takový kurvy nejsou a že půlku z nich znam.... Jinak Passati co rádi \"tlačej\" při předjíždění jezděj hlavně v okolí Phy.

Odesláno

fuuha ta \"cierna skrinka\" sa mi celkom paci ale dal by som do toho tak max. 200€ - namiesto navigacie - ta by pockala. Nejazdim sice casto ale: 1, bud jazdi tolko magorov po nasich cestach alebo 2, ich proste pritahujem.

Vcera jeden magor na dodavke vyletel zpoza autobusu a isiel ho obiehat - pozeram sak to nemoze stihnut - musel som UPLNE zastavit!!! a aj tak to ledva stihol - bol som vnutorne pripraveny ze radim jednotku a skocim do jarku. Mat ho natoceneho na tej kamerke a bolo by rozoznat jeho SPZ tak idem na policiu nech to riesia.

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

...

Koukám se na mapu a buď to byly Zápy nebo Dřevčice, tak dejte pozor. Ještě jednou upozorňuju, že si tozhodně nedělám srandu, ani nepřeháním.

...

[upravil dne 24/2/10 peugeot09]

Není mi úplně jasné kudy jsi jel.

Ale popiš lépe to auto, nějaké poznávací znamení? Kombík? RZka?

Takže to byla taková volavka která pak kontaktuje normální hlídku?

Nemá někdo ježky? :D

[upravil dne 26/2/2010 Marcel505]

Odesláno

Jel jsem přes Mnichovice-Říčany-Úvaly-Jirny-Brandýs-Vinoř-Kbely.

Jednalo se o úplně obyčejnou nenápadnou, tmavě zelenou Felicii v normálním (krátkém) provedení. Na RZ jsem v té chvíli opravdu nepomyslel. Pánové stojící vedle ní měli reflexní vesty a jestli si dobře vzpomínám (a pokud mě zrak nešálil) měli nápis \"Městská policie\".

Ježky určitě nemám. Vím co jsem zažil, vím co jsem viděl a to mi bohatě stačí.

Upřímně říkám, že je mi jedno, že si tu ze mě děláte legraci. Jen počkejte, on vám spadne hřebínek, až na cestě potkáte provokatéra a po pár kilometrech i hlídku. To tady pak budete prskat a naříkat. Jsem zvědavej, kdo bude další...

[upravil dne 26/2/10 peugeot09]

Odesláno

peugeot09: procetl jsem tohle vlakno cele a nepostrehl jsem, ze by si z tebe nekdo delal srandu...

Jinak diky za varovani, pokud se takova obdoba bude konat v Brne, tak budu pripraven (doufam).

Odesláno

Napadá mě taková moje smutná příhoda :nevim. Jedu si to takhle jednou z práce ve vesnici, přede mnou nějakej chlápek ve favoritu, táhl se jak smrad :D tachometrovejch 40, tak jsem si říkala, že ho na rovince předjedu....No předjela a akorát mě změřili asi 61km/h, myslím, že to bylo za 1000,- a body ani nevím :myslim . Policajt mi říkal, že je mu to líto, že viděl, jak mě vyloženě ten chlap brzdí, ale že mě má vyfocenou a že by to neukecal, takže mi tu pokutu prostě musí dát :fnuk .

Byla jsem naštvaná na maximum., protože jsem z těch, kdo opravdu z 99% jezdí podle předpisů o to víc, mě to mrzelo :( .

[upravil dne 26/2/10 Aluška]

Odesláno

Pred par lety mi namerili 101 mimo obec, bylo to do kopce a dva pruhy nahoru a hodne prehledny misto. Taky za 1000 a dva body. Jezdil jsem tam denne a nikdy tam nebyla bouracka. Vsichni tam jezdili (a jezdi porad) pres sto, tak se tam svestky postavili s radarem, aby udelali neco pro produktivitu a efektivitu.

Odesláno

Peugeot09: měl sis vyžádat důkaz a trvat na tom a nebo sepsat oznámení, ve kterém by si se vyjádřil. Jednou za čas vyrazíš z Bechyně do velkoměsta a už taková to nemilá příhoda.

Aluška: vím, že pozdě radit, ale chování řídiče jedoucího v Favoritu bylo zjevné porušení §§ a to tím, že narušoval plynulost silničního provozu neodůvodněnou pomalou jízdou, kterou uznal i policista. Takže to bylo na oznámení, což měl vyřešit policista, který tě stavěl a neměl ti dát BP. Stačí jeden takový to ,,sváteční\" řidič a vznikají zbytečné kolony!!!

Guest Scratch
Odesláno

ted si zase postvu proti sobe vice lidi, ale delam to tak, ze ty na me kamenem, ja po tobe cihlou, takze pokud mi to felda dvakrat zahamtne, tak ji predjedu (bez problemu) a hned u cedule vesnice (mesto) jdu treba z kila vostre na 50, at si feldak uzije... ale ujizdet mu pres mesto, ee, max. bych ho asi nenechal aby me predjel.....tedy jemne si hral s plynem na treti stupen, at se klidne posere....

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ted si zase postvu proti sobe vice lidi, ale delam to tak, ze ty na me kamenem, ja po tobe cihlou, takze pokud mi to felda dvakrat zahamtne, tak ji predjedu (bez problemu) a hned u cedule vesnice (mesto) jdu treba z kila vostre na 50, at si feldak uzije... ale ujizdet mu pres mesto, ee, max. bych ho asi nenechal aby me predjel.....tedy jemne si hral s plynem na treti stupen, at se klidne posere....

videl bych to uplne stejne, 45 na tempomat a poser se, pokud by delal nejaky brikule s vybrzdovanim, tak na oplatku zaflekovat jemu

Odesláno

Přesně tak, včera mě něco podobnýho udělal debilek s transportérem, tak až jsem moh, tak jsem ho předjel, přibrzdil na 30 a táhl se za mnou cca 15km přes město, nenechal jsem ho předjet:D

Sice postupně za náma přibejvalo pár aut ale museli si holt počkat aji oni, ale bylo jich jen pár, asi 10:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...