Brizan Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 no čím míň nafty tí lépe, aby byla co největší koncetrace TECu v naftě, když sem to dělal já tak sem měl dojezd 10km dle PP níň jsem si už netroufl. Vzhledem k tomu že máš auto nechat 20min nastartované na volnoběh. Samozřejmě dělat to buť někde poblíž pumpy nebo s kanystrem nafty v ruce:D Citovat
pkr Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 to Brizan: pozoroval si po aplikaci nějaký účinek? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 používáme to v práci už dlouho a jak píše Milhaus je to doporučeno peugeotem ale lejem to i do jinych znacek a hlavně u tech pal systemu je to nejvice znat u 1,6 hdi ktere jsou echt citlive na palivo , jinak co vymena oleje to proplach tecem 2000 mimochodem v Autokelly je na tyto produkty TEC 2000 nastavena pro cleny echt cena Citovat
pkr Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Pe.Tr : díky za info, silně o tom uvažuju.O Kelly vím. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 vubec se toho neboj a pokud mohu doporucit , otevri pal filtr vysaj naftu nalij tec zadelej nakopni a nech letet na volnobeh Citovat
Brizan Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Původně zaslal: pkr to Brizan: pozoroval si po aplikaci nějaký účinek? Žádná velká změna nenastala, bylo to spíš pro ten pocit že člověk pro auto udělá to co mu pomůže:super Citovat
pajo30 Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 dá sa aj u 1.6 hdi otvoriť palivový filter, keďže sa mení celý aj s plastovým obalom ??????????????? Citovat
enikybeniky Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Ta echt cena mě zajímá. Budu zkoušet Tec-2000 Oil Booster po výměně oleje. Citovat
John_Ice Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Mě by jenom zajímalo,jak to je s tím čištění palivového systému...co to vlastně čistí a jak to čistí,vždyt to jde do motoru (čerpadlo-vstřiky-spalovaní.....ventil a ven laicky řečeno)no ale to přece motoru nemůže vůbec prospět,vždyt ti nečistoty jsou mikroskopické částečky a může poškotit jak vstřik (třeba ho přicpou)a píst poškrábat a nebo se ta usazenina změní v kapalnné skupenství?? chápu dát do paliva nějaké aditivum kvůli zamrznutí,ale todle?? Proč to tam nedávaj už rafinerie,která ten produkt prodává? Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Ted by měl obchodák ze mne radost : \"je to vysoceefektivní čistič\" vpodstatě rozpouštědlo Citovat
John_Ice Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 takže žíravina.... když se budem bavit o naftě...to je v celku jasné,tam se usazuje řepka(spartááá vole ) a to každej ví to je prevít.Ale určitě i nečistoty jiný se tam usazují,neříkej,že se to rozpustí jako v louhu,to potom klobouk dolů to opravdu ten motor musí dostat petelici od toho. ale co třeba benzín co tam se usazuje??? A o těch do oleje na výměnu bych už úplně pochyboval,protože někde jsem četl,že chlor způsobuje korozi a ikdyž prý píšou prý na tydle věci,že chlor neobsahuje,tak tam prostě je a stačí nepatrné množství a motor začne korodovat... Citovat
The_DoctoR Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Tak po aplikaci, neměl bych vyměnit raději palivovej filtr? Otevírat se mi ho nechtělo... Citovat
The_DoctoR Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Tak po aplikaci, neměl bych vyměnit raději palivovej filtr? Otevírat se mi ho nechtělo... Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Ahoj pánové co říkáte na tento přípravek? http://www.44k.cz/bg-244.htm Citovat
Haemorrhage Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Ahoj, chci aplikovat TEC 2000 na pročištění palivové soustavy. Četl jsem, že nejlepší je vytvořit si samostatnej okruh, tj vynechat palivo a napájecí a vratnou hadici dát přímo do aditiva. Může mi někdo poradit jak nejjednodušeji to udělat a kde hadičky rozpojit bez nějakých složitostí? Díky Citovat
Raiser Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 Ten návod je super.Jen špekuluji,kde seženu ty koncovky na hadičky.Dá se to koupit? Citovat
Marcel00 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 ani neni treba kupovat. hadicky s vnutornym priemerom tusim 10 a 8mm sa daju krasne nastoknut a eskapaskou zatiahnut. Citovat
DERT123 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 veru tak ako pise Marcel tiez som to tak urobil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.