Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no čím míň nafty tí lépe, aby byla co největší koncetrace TECu v naftě, když sem to dělal já tak sem měl dojezd 10km dle PP níň jsem si už netroufl. Vzhledem k tomu že máš auto nechat 20min nastartované na volnoběh. Samozřejmě dělat to buť někde poblíž pumpy nebo s kanystrem nafty v ruce:D

Odesláno

používáme to v práci už dlouho a jak píše Milhaus je to doporučeno peugeotem ale lejem to i do jinych znacek a hlavně u tech pal systemu je to nejvice znat u 1,6 hdi ktere jsou echt citlive na palivo , jinak co vymena oleje to proplach tecem 2000 mimochodem v Autokelly je na tyto produkty TEC 2000 nastavena pro cleny echt cena

Odesláno
Původně zaslal: pkr

to Brizan: pozoroval si po aplikaci nějaký účinek?

Žádná velká změna nenastala, bylo to spíš pro ten pocit že člověk pro auto udělá to co mu pomůže:super

Odesláno

Mě by jenom zajímalo,jak to je s tím čištění palivového systému...co to vlastně čistí a jak to čistí,vždyt to jde do motoru (čerpadlo-vstřiky-spalovaní.....ventil a ven laicky řečeno)no ale to přece motoru nemůže vůbec prospět,vždyt ti nečistoty jsou mikroskopické částečky a může poškotit jak vstřik (třeba ho přicpou)a píst poškrábat a nebo se ta usazenina změní v kapalnné skupenství?? :myslim

chápu dát do paliva nějaké aditivum kvůli zamrznutí,ale todle?? Proč to tam nedávaj už rafinerie,která ten produkt prodává?

Odesláno

takže žíravina....:D

když se budem bavit o naftě...to je v celku jasné,tam se usazuje řepka(spartááá vole :D) a to každej ví to je prevít.Ale určitě i nečistoty jiný se tam usazují,neříkej,že se to rozpustí jako v louhu,to potom klobouk dolů to opravdu ten motor musí dostat petelici od toho.

ale co třeba benzín co tam se usazuje??? :myslim

A o těch do oleje na výměnu bych už úplně pochyboval,protože někde jsem četl,že chlor způsobuje korozi a ikdyž prý píšou prý na tydle věci,že chlor neobsahuje,tak tam prostě je a stačí nepatrné množství a motor začne korodovat...

• O 1 měsíc později...
  • O 3 měsíce později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, chci aplikovat TEC 2000 na pročištění palivové soustavy. Četl jsem, že nejlepší je vytvořit si samostatnej okruh, tj vynechat palivo a napájecí a vratnou hadici dát přímo do aditiva. Může mi někdo poradit jak nejjednodušeji to udělat a kde hadičky rozpojit bez nějakých složitostí? Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...