Benžík Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Tak mi dneska prasknul zvedák (originál 406). Na nikoho auto nespadlo, ani se s nim nic nestalo. Nasadim zvedák pod auto a točim, kolo se začalo zvedat ze země a najednou rup a auto je o kus níž. Rozbil se ten plastovej díl uprostřed zvedáku, zvenku neni poškozený, ale už asi nemá závit. Dá se sehnat novej a opravit to, nebo je lepší zvedák vyhodit? Naštěstí mam doma ještě jeden, má nosnost 800kg, tak mě to moc netrápí. [upravil dne 21/2/10 Benžík] Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 prostě se dnes tak vyrábí...,asi ti na auto sedla moucha a to už bylo moc..., ale stejnak ho při práci na autě nepoužívám--jen kdyby byl defekt na cestě atd. [upravil dne 21/2/10 ozzy56] Citovat
Péťa Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 No já nevím - nosnost 800kg mi přijde hodně málo... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Proč málo? kolik asi tak zvedáš tím heverem, tipuju tak 400 - 600kg, zbytek je na třech kolech Citovat
Radek 306 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 já musel tuhle dávat auto v horách na hever na šikmým ledovým plácku, něco hroznýho, jako hever vydržel, ten u 306 mi nepřijde až tak hrachovej (zatim), ale nejhorší bylo auto na něj dostat teda, to jsem si ještě řetězem ohnul držák brzdových hadic kretej mi dřel pak o kolo, to byl teda důvod sundavání kola, nikomu nepřeju [upravil dne 21/2/10 Radek 306] Citovat
LORD_mapiv Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 s origo heverem mám podobnou zkušenost a už ho nechci ani vidět.. měl jsem auto zvedlý tak, že už kolo bylo v luftu a najednou v něm ruplo.. autu se naštěstí nic nestalo, takže celkem pohoda.. pak jsem koupil neoriginál, takovej ten na kolečkách s tyčkou, kterou se pumpuje a auto se zvedá a nemůžu si stěžovat.. jen se nevešel do rezervy, ale vyřešil jsem to tak, že jsem teď koupil v Lidlu brašnu do kufru za kilo a paráda... Citovat
Benžík Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 No a dá se to opravit, nebo to za to nestojí? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Já myslím že dá, stačilo by tu kostku udělat kovovou místo plastu, pokud máš někoho známého v kovovýrobě tak by do toho šel, ale pokud by jsi musel vyrobu ty kostky s tím závitem zadat někde a zaplatit tak se ti vyplatí koupit jinej nužkovej hever za cca 300,- nebo připadně ten zminěnej na kolečkách, ten je hydraulickej a dá se sehnat za nějakých 500,- Citovat
Benžík Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Źávit nemá normální stoupání a je nejspíš trapezovej, takže asi ne. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 No jasný, ale v kovovýrobě by s tim problem nebyl, myslim že by to zvladli. Jinak hlavně nekupuzj hydraulickou panenku, je sice malá a skladná ale stabilitu má hroznou, tak na to mysli, nejlepší asi ten nůžkovej zase, je nízkej a dostaneš se s ním pod auto i když píchneš, což s tou panenkou už nejde Citovat
Benžík Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Mam jeden podobnej jako byl ve dvěstěpětce u motoru přišroubovanej na podběhu. Ale neni z 205. Na zvedání před barákem mam takovej velkej starej nůžkovej podivně přepákovanej, zespoda má navařenej velkej kus plechu (navařim tam ještě větší) takže docela i stojí. [upravil dne 21/2/10 Benžík] Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Původně zaslal: Benžík Mam jeden podobnej jako byl ve dvěstěpětce u motoru přišroubovanej na podběhu. Ale neni z 205. tak ho nejdříve zkus...,zjistit až na cestě,že je na ho...uby,není dobré Citovat
Ferry Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 jj taky se mi to stalo, koupil jsem na vrakaci za 200Kc jinej ze 405 kterej ma ten prostredek kovovej. Citovat
Benžík Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: ozzy56 Původně zaslal: Benžík Mam jeden podobnej jako byl ve dvěstěpětce u motoru přišroubovanej na podběhu. Ale neni z 205. tak ho nejdříve zkus...,zjistit až na cestě,že je na ho...uby,není dobré Uz jsem to zkousel a je to dobry. Jeste lepsi nez ten puvodni, ma výš od zeme tu klicku, tak se s tim lip točí. Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 By mě zajímalo jak tam ten na kolečkách dostanete? Mě teda ten originál zvedák ještě přijde dobrej když ho porovnám s tím co má mamka v Octavii, takovým tím otevíracím bazmekem na jedný noze. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 ten štosovací zvedák tam vleze,ale nesmíš mít snížené auto... Citovat
Péťa Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 V Baumaxu mají za 500,-- Strana 8 katalogu: http://www.baumax.cz//flyer/CZ_0301/blaetterkatalog/index.html Citovat
abio Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 ja mám malou panenku a stačí bohate.... jen jsem si bruskou udelal na ten vrch vetsí drážku aby to dobře sedlo na místo umístění zvedáku např:.. http://www.autobyznys.cz/katalog/zbozi/popis_zbozi.asp?klic_ma=6521 [upravil dne 22/2/10 abio] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.