Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi dneska prasknul zvedák (originál 406). Na nikoho auto nespadlo, ani se s nim nic nestalo. Nasadim zvedák pod auto a točim, kolo se začalo zvedat ze země a najednou rup a auto je o kus níž. Rozbil se ten plastovej díl uprostřed zvedáku, zvenku neni poškozený, ale už asi nemá závit. Dá se sehnat novej a opravit to, nebo je lepší zvedák vyhodit? Naštěstí mam doma ještě jeden, má nosnost 800kg, tak mě to moc netrápí.

[upravil dne 21/2/10 Benžík]

Odesláno

prostě se dnes tak vyrábí...,asi ti na auto sedla moucha a to už bylo moc...:), ale stejnak ho při práci na autě nepoužívám--jen kdyby byl defekt na cestě atd.:(

[upravil dne 21/2/10 ozzy56]

Odesláno

já musel tuhle dávat auto v horách na hever na šikmým ledovým plácku, něco hroznýho, jako hever vydržel, ten u 306 mi nepřijde až tak hrachovej (zatim), ale nejhorší bylo auto na něj dostat teda, to jsem si ještě řetězem ohnul držák brzdových hadic kretej mi dřel pak o kolo, to byl teda důvod sundavání kola, nikomu nepřeju

[upravil dne 21/2/10 Radek 306]

Odesláno

s origo heverem mám podobnou zkušenost a už ho nechci ani vidět.. měl jsem auto zvedlý tak, že už kolo bylo v luftu a najednou v něm ruplo.. autu se naštěstí nic nestalo, takže celkem pohoda.. pak jsem koupil neoriginál, takovej ten na kolečkách s tyčkou, kterou se pumpuje a auto se zvedá a nemůžu si stěžovat.. jen se nevešel do rezervy, ale vyřešil jsem to tak, že jsem teď koupil v Lidlu :D brašnu do kufru za kilo a paráda...

Odesláno

Já myslím že dá, stačilo by tu kostku udělat kovovou místo plastu, pokud máš někoho známého v kovovýrobě tak by do toho šel, ale pokud by jsi musel vyrobu ty kostky s tím závitem zadat někde a zaplatit tak se ti vyplatí koupit jinej nužkovej hever za cca 300,- nebo připadně ten zminěnej na kolečkách, ten je hydraulickej a dá se sehnat za nějakých 500,-

Odesláno

No jasný, ale v kovovýrobě by s tim problem nebyl, myslim že by to zvladli. Jinak hlavně nekupuzj hydraulickou panenku, je sice malá a skladná ale stabilitu má hroznou, tak na to mysli, nejlepší asi ten nůžkovej zase, je nízkej a dostaneš se s ním pod auto i když píchneš, což s tou panenkou už nejde

Odesláno

Mam jeden podobnej jako byl ve dvěstěpětce u motoru přišroubovanej na podběhu. Ale neni z 205.

Na zvedání před barákem mam takovej velkej starej nůžkovej podivně přepákovanej, zespoda má navařenej velkej kus plechu (navařim tam ještě větší) takže docela i stojí.

[upravil dne 21/2/10 Benžík]

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Mam jeden podobnej jako byl ve dvěstěpětce u motoru přišroubovanej na podběhu. Ale neni z 205.

tak ho nejdříve zkus...,zjistit až na cestě,že je na ho...uby,není dobré :)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

Původně zaslal: Benžík

tak ho nejdříve zkus...,zjistit až na cestě,že je na ho...uby,není dobré :)

Uz jsem to zkousel a je to dobry. Jeste lepsi nez ten puvodni, ma výš od zeme tu klicku, tak se s tim lip točí.

Odesláno

By mě zajímalo jak tam ten na kolečkách dostanete? :myslim

Mě teda ten originál zvedák ještě přijde dobrej když ho porovnám s tím co má mamka v Octavii, takovým tím otevíracím bazmekem na jedný noze. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...