Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

si píš že to zečera aj šofera.......a to neni na silničny provoz ale na dragy:D za 20 sekund na plny vykon ten motor zežere učtie viac ako 4 litre ked ne ovela viac :D tak by som chcel vidieť ako na tom by si šiel trebars 30km trasu :D alebo nebodaj 50km po dalnici plus že machruješ a každeho obehneš a ideš cez 300:D ved to by zachvilku došel benzin a začal by ti užirat nohy :D

Odesláno

Při dosažení 500km/hod. mi v autě něco pípá, nevíte co to je?

\"To je signál, který tě informuje, že jsi dosáhl vzletové rychlosti a auto se začíná odlepovat od země\"

:)

Odesláno

Jo jo :D

Mne zas minule vypisalo na mojej 1.4 ke ked som isiel na trojku 390 km/h ze ESP Defekt, a auto sa dalo do nudzoveho rezimu, a nechcelo ist viac ako 350 km/h :D:P

Odesláno

Ja som s 1.4 chodil iba 250, pretoze pri vyssich rychlostiach sa mi triasli deflektory a bal som sa ze ich stratim :( ... a tak som ani nevyuzival 5. rychlostny stupen, ten je ako novy :D

...inak to je sakra nebezpecna hracka, ja osobne by som sa bal to nastartovat, nehovoriac o jazdeni, to by som sa asi seriozne posral :D

jozefsv: si ho kup a zo Sniny do Bahona to mas za 10 minut :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...