Haryk Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 jak je to u vás, tady na Ústeckoorlicku myčky nafachčí a ta sůl na autí už mě jaksi vadí, doma nechci kluziště Citovat
Fusion Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Já sem byl v myčce Esso, mají tam filcový hadry, ne kartáče a bylo sice sucho ale pod nulou. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 včera sem byl zbavit auta soli, autohruby mycka ve zdibech Citovat
Chepp Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 V olomouci funguje agip, omv a jeste micka u globusu... jinak shellky jsou zavreny tusim ze vsechny... teda mici boxy. Jinak zitra se teze chystam combajna protahnout penivou lazni.... PS: na omv vim ze maji kdyz je v minusu tak ta voda je tepla.. cim se perfektne auto zbavuje vseho toho prebytecneho snehu.... super vec. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Jo a taky praskaj vlivem ty teplý vody skla;) Radši když je pod nulou do myčky nejezdit. Citovat
Medvěd Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Nebo jezdit do ruční jako já tak 2x ročně (pěkně exteriér, interiér, okna, plasty, vyluxovat), ale to je řádově o pár stokorun dražší. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Inak mala info. Docital som sa ze umyvarky vecsinu vody prefiltruju a znova pouziju .... Takze po zime, tam je velky obsah soli v tej vode ... Aspom tak to niekde pisali, a teda ze to nie je efektne ... Citovat
Šalda Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Proto umývám jen doma, ještě i při -5 se dá venku pěkně umýt auto, jak je víc stupňů tak už zamrzá na střeše, protože v zimě radši nechci moc používat horkou vodu, takže jen vlažnou a ta je za chvilku studená Citovat
Medvěd Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Na to, abych si myl auto vlastnoručně mám své ruce v přílišné úctě (o zádech ani nemluvím). Citovat
Šalda Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Pro mě je to potěšení, když potom vidím jak autí pěkně vypadá Nedal bych ho někomu na umytí kterej to dělá jen jako obživu, při mytí auta se mu dává i láska a péče:D Citovat
peugeot09 Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Nápodobně. Holt pražáci to mají jinak... [upravil dne 17/2/10 peugeot09] Citovat
Šalda Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 To není tím, ale Medvědovi patří do ruky leda tak losos a nebo úl s medem:D:aut Nic ve zlým Méďo:aut Citovat
Fusion Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 Inak mala info. Docital som sa ze umyvarky vecsinu vody prefiltruju a znova pouziju .... Takze po zime, tam je velky obsah soli v tej vode ... Aspom tak to niekde pisali, a teda ze to nie je efektne ... Na černým autě nebyla ani kapka slané vody, tak si myslím, že to je pověra, nebo to někde dělají, nebo to umí vyfiltrovat aji sůl. Citovat
Medvěd Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: peugeot09 Nápodobně. Holt pražáci to mají jinak... [upravil dne 17/2/10 peugeot09] Pražáci: a) dělají věci, které je baví b) si umí spočítat hodinovou cenu své práce c) většinou nemají před barákem dvorek d) umí odpočívat podstatně zábavnější formou Pražáci = JÁ (opravdu to nemusí být všichni), ale tys to takhle položil, proto jsem jen navázal. Citovat
Qcko Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Bol som v Prahe veeeeela veeeelakrat, ale Prazaka som tam este nestretol, tak neviem povedat Inak k teme, soli na aute nikdy nie je tolko, aby som pri tychto nizkych teplotach riskoval umyvanie, pockam si na teplo, potom riadne navoskovat a je ... a ako pise Šalda, tak nie je nad to ked si clovek umyje auto pekne sam, niekedy mi to trva aj 4 hodiny ... ale tak iba u babky na dvore, v meste sa to robit neda:( Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Ne velka koncentrace soli se na laku urcite neukaze Cital som to uz viackrat, a myslim ze to ma co do seba. Voda sa urco filtruje. A pochybujem ze zachyti vsetku sol filter ... Medved, kazdy ma ine zaujmi, a treba mne nebavi, to co teba, ale bavi ma, ze si mozem umyt auto ... Doma ho umyvam malokedy, vecsinou chodim na Wapku, v Trnave, a vedla je Disco klub ktory je samozrejme cez den prazdny, takze si tam supnem na parkovisko, a lestim, voskujem, o zivot ... Ako pisal Qcko, 4 hodiny neni problem, niekedy aj 5, pri predpoklade ze vysavam, cistim palubku a vsetky plasty, a davam na auto lestenku + natieram plasty s takym ciernym maglajzom ... Jednak mam nejaky pohyb, vecsinou to robim v nedelu takze zabijem nedelne popoludni, a mozem povedat, ze potom 306 ka vypada jak z vyrobni linky Citovat
punkac Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 jsem rád, že jsou mezi náma tací jako Lubk0 a Šalda... takže pánové, až se budete zase v nedělním popoludni nudit, rád vás uvítám u sebe a můžete mi vyčistit a naleštit auto, já těch 4 až 5 hodin strávím na pivku Citovat
ozzy56 Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 je jasné,že sůl z cest se při mytí dostane do vody na myčce, jen se zeptejte obsluhy,co jim to dělá...,ale když auto jezdí celou zimu v soli,je zbytečné řešit kvalitu prosolené vody v myčkách,auta jsou už i tady konečně spotřební zboží... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.