Guest Masinka Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Kdyz uz jsme se tady ted tak dojemne vsichni loucili, tak ja se taky pridam, uz toho mam na svych bedrech najeto docela dost a uz citim, ze to neni ono, proto odchazim nekam jinam (mozna se sem jeste nekdy vratim). Jezdilo se mi na srazech s vami moc dobre, ikdyz jsem jednou havaroval. Tak se tu mejte hezky a doufam ze se nekdy jeste uvidime Vas Pepca:papa Citovat
Ferry Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 tak jsem se vratil po prazdninach a nestacim se divit, co se to tu proboha deje ? Citovat
mk405 Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 chlapy přestante blbnout, co se děje že všicni utíkáte, kam jinam? to jako do jiného klubu nebo co? sám jsi napslal: \"Vas Pepca\" a protože náš tak NÁŠ a ne cizí, peugeot-club bez mašinky nebude peugeot-clubem a doufám že ani mašinka bez peugeot-clubu nebude mašinkou , zkrátka je tu dost lidí co vás mají rádi a proto stojí zato tu zůstat. mk405:papa Citovat
white Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Tak to je nás víc, kteří nechápou. Já tomu také nerozumím. Vždy? stačí nebýt tolik aktivní nebo \"na čas zcela bez aktivity\" a ne hned utect úplně. Kluci co to s vámi je? Také nenacházím slov a je mi to upřímně líto. Fakt škoda To Mašinka: Snad si to také rozmyslíš. Známe se jen z příspěvků ale budeš mi tu také chybět. Ahoj Citovat
Medvěd Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Zdarec Mašinko. Neznám důvody Tvého rozhodnutí a nehodlám ho nijak rozpitvávat. Jen Ti chci říct, že mě ( A URČITĚ NEJEN MĚ) překvapilo a současně i mrzí. Vím, že jsi klubu musel dost obětovat (čas, nervy, asi i nějaké peníze), za to Ti může být odměnou těch cca 1500 členů, kteří sem rádi lezou tu pro radu, tu pro pobavení, ale hlavně za spřízněnými cvoky naladěnými na stejnou notu. Doufám, že Tvůj odchod nebude trvalý a že, až se zase vrátíš na tyto stránky, zjistíš, že je tu zase super parta pažou?áků. Jasně, někdo odejde, někdo novej přibude, ale jádro bude určitě tutově ctít Tvou myšlenku, kterou jsi mi řekl cestou do Brna:\" Lidi by si přece měli pomáhat a já jsem zakládal P - club proto, aby si pažou?áci mohli pomáhat vzájemně\" Není to přímo citace a tak doufám, že jsem tu myšlenku vystihl. Takže abych to ukončil - pokud toto fórum bude nadále fungovat jako doposud, věřím, že Ti to nedá a časem se mezi nás vrátíš. Pokud ne, aspoň sde na nás občas přijď podívat, budeme se těšit Citovat
Radek V. Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 Řekl bych, že se loučí Pepča a ne Mašinka. Jak se bude jmenovat ten další uvidíme. Teda alespoň já jsem si to tak vyložil.... Citovat
Rebik Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 Napsán autorem Radek V. Řekl bych, že se loučí Pepča a ne Mašinka. Jak se bude jmenovat ten další uvidíme. Teda alespoň já jsem si to tak vyložil.... No jasně, Mašinka pořizuje Biturbo...-)) Citovat
Mateso Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 bingo.....teda nevim esli to muzu prasknout, ale Masinka si polepsil a loucil se jen Pepca, takze nezoufejte, Masinka nam zustava.....no a to biturbo Masinko....casem...co? Citovat
mk405 Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 A hele, takže omyl, no bylo mi trochu divný proč pepča a ne tom, to mi mašinka nějak neřekl že Mi je pepča?! teda pokud je Mi pepča? Ale ten hrozný dojem a večer jsem málem nespal:D takže co bude \"pepča2\" ??? :o406:o407:o mk:papa Citovat
Bohumil Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 Vítám tě z5. Tak už nejsem sám, kdo má tu podmanivě krásnou barvičku \"Sherwood\":o A? ti věrně slouží a hodně s?astných km!!! Citovat
vector Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 Týjo, budeš teď s náma vůbec ještě mluvit ? ))) Citovat
John Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 Si to neodpustim napsat... Nadherná 406 jeslti je alespon tak pekna jako na fotkach tak je to nadherny auto. Hlavne ty folie jsou prakticky alespon tam nikdo nebude koukat.:D Citovat
Guest Masinka Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 Diky za gratulace, pokusim se objevit na dzbanu, abyste se taky mohli pokochat tou spotrebou Citovat
merkurek Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 Mašinko ty lumpe už jsem se leknul !! dlouho jsem tu nebyl a co to tu čtu než mě došlo že je to tvůj pepča ostrojezdec no aspon že to nejsi ty jako osoba .. Citovat
David 106s16 Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 Aaaa, taky sem si rikal, ze po Mi16 asi nemuzes do nejakeho HDi nebo 2,0 16v. 3,0 V6 je hodne dobra volba, nad zvuk sestivalce nic neni (myslim u peugeota, V8 v modene zni o malinko lip). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.