Šalda Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Bláznivá ženská, ale někdy má docela dobrý hlody:D Ale dom bych ju nechtěl:D Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 reknu to asi takhle, kdyz posloucham Frekvenci 1 od 10 do 12 preladuju na jine radio Citovat
PítrR Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Super hvězda první velikosti známá z jediného seriálu Chlapci a chlapi nyní moderující ubohý pořad pro nadržený kamionáky a úchyláky všeho druhu. Nemám jí ani trochu love. P. Citovat
Medvěd Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 V podstatě to byla ONA, kdo mě dokázal přesvědčit, že krom Frekvence 1 existují i jiná celoplošná rádia - její slinty jsem vydržel poslouchat maximálně pár minut, pak jsem raději přeladil na IMPULS (mluvím o době, kdy jsem se živil volantem a rádio jsem měl puštěné v podstatě non-stop - bohužel hudební rádia drtící každou hodinu stejný soubor \"šlágrů\" mi říkají ještě míň, než Asterka).. Citovat
309GT Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Taky jí moc nemusím,né že by mi vadila,ale radši když jí nevidím a neslyším:D Navíc F1 neposlouchám vůbec... Citovat
macik.83 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Tak tak do deviti ranni show na E2 a pak CR1, hezky bez reklam a k veci. Asterka je neco na zabiti a Boucek na E2 taky Citovat
punkac Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 sere mě a ještě víc ten jejich věštec ještě že jde naladit rádio Beat, už mu na ústecku chybí Rockmax a je ze mě spokojenej řidič Citovat
Andreww Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Popravdě mě stačí ta debilní reklama na Frekvenci 1 v TV. Jen ten pohled mě děsí [upravil dne 9/2/10 Andreww] Citovat
wooody Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 ja f1 posloucham porad, asterka mi nevadi, nekdy se dozvis i zajimavy veci.... i kdyz musim uznat ze diana nebo tezkej pokondr sou lepsi... Citovat
Medvěd Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Když jsme u té Frekvence, stejně nejlepší byla v době, kdy tam vysílala Lucka Výborná, Michal Muckstein, Standa Berkovec, Aleš Háma & Jakub Vehrenberg - každá změna má své odpůrce a já patřím k těm, kteří neradi mění své zvyky (kam se ztratila Tachecí z PRIMy?) Citovat
Medvěd Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Aha - další taková PRIMA změna - u Tachecí se člověk aspoň něco dozvěděl, krimi zprávy mě nějak neoslovily. Citovat
Wolfik Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Nesnáším ten její pořad, jako 95% toho co se v radiích vysílá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.