Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam dotaz zda nekdo nevi, kde v interieru meze byt priprava s 12V/1A, nejlepe trvaleho napeti bez omezeni vypnutí klíčku?

Zasuvka pro 12V totiž spíná až při 1 poloze klíčku(až se rozsvítí kontrolky).

nejjednodušší ale asi bude když je natahnu přímo od baterky že?samozřejmě že přes pojistku.

Odesláno

vzhledem k economy modu to bude asi od baterky nejlepsi, nebo jeste mozna na privodu do pojistkove skrinky ( ta je tusim soucasti BSI), mel by to byt drat zacinajici pismenem B

Odesláno

díky

by bodlo schema elektriky, nevis kde by se dalo sehnat?

v drátech se vyznam, nejakou tu praxi mam.

edit: už sem našel asi v sekci download, ale ten je nanic

[upravil dne 4/2/10 jirka639]

[upravil dne 4/2/10 jirka639]

Odesláno

Nevím, jestli to tak je, ale umím si představit, že by pojistka fungovala zároveň jako jednoduchý manuální přepínač. Něco, jako jumper v počítačích. Buď se zasune do kontaktů, kde bude zásuvka pod proudem neustále nebo do kontaktů, kde bude přítomnost napětí v zásuvce závislé na poloze klíčku v zapalování.

EDIT: Ale v popisu pojistkové skříňky 307SW jsem takovou možnost nenašel.

[upravil dne 5.2.2010 Peta]

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

Původně zaslal: ozzy56

no, budeš se divit,ale jde to :),prostě ji zasuneš nahoru nebo dolů a je to...

kokso to akože poistka je ako dioda?

dala by sa o tom napísať dizertačka:D

chlapi,co zas tak složitě řešíte? :roll, ta pojistka má obvykle dvě polohy (u většiny aut)--když otevřete pojistkovou skřínku v kabině,dá se ta pojistka vsadit do uložení nahoru a dolů--vedou k tomu uložení tři kablíky--jeden od trvalého plus,druhý od plus spínaného spín. skřínkou a ten třetí vede do zásuvky...,podle toho,který plus pojistkou spojíte,podle toho je zásuvka pod proudem furt (stále:aut),nebo jen při zapnutém klíčku...:papa

• O 6 let později...
Odesláno

Nazdar , mám Peugeot 307 r.v. 2005 ....mám taký problém ....používam v aute bezpečnostnú kameru a fm transmitter ..ale mám iba jednú zásuvku 12V . Tak sa chcem opýtať či sa dá nejako dorobiť druhá zásuvka niekde do skrinky pred spolujazdcom alebo hocikde inde. Ďakujem za odpovede. 

Odesláno

Bohužel díky způsobu "zapojení" a ovládání pal PC je leckdy transmiter nejschůdnější a relativně nejlevnější verze. Osobně transmiter také mám, jelikož RT3 a velký displej/pal pc a "ojetá" mechanika v rádiu, pochybně funkční CD měnič je smrtící kombinace na poslouchání čehokoliv krom rádia...

Škoda že je rádio provázané s palubním PC, mám doma dost dobré SONY z předchozího auta jen mi na něj sedá prach...  dilema pal Pc nebo pořádné radio.. vyhrál počítač a transmiter.

Jinak zásuvka se dá vyřešit jednoduchým rozbočovačem, zástrčka plus kousek kabelu a dvou zásuvka s USB portem připevněná mezi panelem a sedadlem spolujezdce. V mém případě jsem navíc natáhl kabel přímo od baterie přes pojistku, abych mohl na cestách nabít telefon v autě ikdyž je v economy mode.

Odesláno

Xcarlink neznám a co se AUX týče, tak ten je nepoužitelný. Zkoušel jsem tam připojit vícero zařízení a něco tak šíleného jsem už dlouho nepoznal. Hlasitost na maximum (jak zařízení, tak radio) a sotva to bylo slyšet, a toho rušení (testováno i více propojovacích kabelů pro vyloučení vadného propojení), to transmiter je proti tomu luxus. Nevím zda je to normální, nebo mám nějakýho šotka ve vedení AUX kabeláže v přístrojovce. Hledal jsem tu na foru něco k AUX a mám dojem že na hlasitost tu byly nějaké narážky a dotazy proč hraje tak slabě, ovšem nenašel jsem kloudnou odpověď s nějakým řešením.

To s tou cenou bylo myšleno jako vtip ne? Xcarlink v řádu tisíců, transmiter 350,- ... ikdyž ano cena nesrovnatelně jinde, jen trochu jiným směrem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...