jirka639 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 mam dotaz zda nekdo nevi, kde v interieru meze byt priprava s 12V/1A, nejlepe trvaleho napeti bez omezeni vypnutí klíčku? Zasuvka pro 12V totiž spíná až při 1 poloze klíčku(až se rozsvítí kontrolky). nejjednodušší ale asi bude když je natahnu přímo od baterky že?samozřejmě že přes pojistku. Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 vzhledem k economy modu to bude asi od baterky nejlepsi, nebo jeste mozna na privodu do pojistkove skrinky ( ta je tusim soucasti BSI), mel by to byt drat zacinajici pismenem B Citovat
jirka639 Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 díky by bodlo schema elektriky, nevis kde by se dalo sehnat? v drátech se vyznam, nejakou tu praxi mam. edit: už sem našel asi v sekci download, ale ten je nanic [upravil dne 4/2/10 jirka639] [upravil dne 4/2/10 jirka639] Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 nemá ta pojistka,co jistí zásuvku dvě polohy??,v jedné poloze jde proud přes klíček a ve druhé je pod proudem imrvére Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Ako môže mať poistka dve polohy??? Má jeden prívod a jeden odvod. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 no, budeš se divit,ale jde to ,prostě ji zasuneš nahoru nebo dolů a je to... Citovat
Matuzalem401 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Zadna zasuvka na 12V je pod prudom nepretrzite.!!!: Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: ozzy56 no, budeš se divit,ale jde to ,prostě ji zasuneš nahoru nebo dolů a je to... kokso to akože poistka je ako dioda? dala by sa o tom napísať dizertačka:D Citovat
Slayer Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Ale jo, je to tak jak píše ozzy56 .... mám osobně vyzkoušeno.... Citovat
Péťa Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Nevím, jestli to tak je, ale umím si představit, že by pojistka fungovala zároveň jako jednoduchý manuální přepínač. Něco, jako jumper v počítačích. Buď se zasune do kontaktů, kde bude zásuvka pod proudem neustále nebo do kontaktů, kde bude přítomnost napětí v zásuvce závislé na poloze klíčku v zapalování. EDIT: Ale v popisu pojistkové skříňky 307SW jsem takovou možnost nenašel. [upravil dne 5.2.2010 Peta] Citovat
MatrixChose Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Tak tak, jsou 3 kontakty, prostřední je vývod k zařízení (zásuvka) a horní/spodní je stálé/spínané. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: PEUGEOTIK307 Původně zaslal: ozzy56 no, budeš se divit,ale jde to ,prostě ji zasuneš nahoru nebo dolů a je to... kokso to akože poistka je ako dioda? dala by sa o tom napísať dizertačka:D chlapi,co zas tak složitě řešíte? , ta pojistka má obvykle dvě polohy (u většiny aut)--když otevřete pojistkovou skřínku v kabině,dá se ta pojistka vsadit do uložení nahoru a dolů--vedou k tomu uložení tři kablíky--jeden od trvalého plus,druhý od plus spínaného spín. skřínkou a ten třetí vede do zásuvky...,podle toho,který plus pojistkou spojíte,podle toho je zásuvka pod proudem furt (stále:aut),nebo jen při zapnutém klíčku... Citovat
visage Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 asi by to chcelo nakres tej poistkovej srinky vnutri aj s vyznačením polôh tej poistky pre lepší pochop všetkým na fore .thx Citovat
Bizzarock Odesláno 2. květen 2016 Odesláno 2. květen 2016 Nazdar , mám Peugeot 307 r.v. 2005 ....mám taký problém ....používam v aute bezpečnostnú kameru a fm transmitter ..ale mám iba jednú zásuvku 12V . Tak sa chcem opýtať či sa dá nejako dorobiť druhá zásuvka niekde do skrinky pred spolujazdcom alebo hocikde inde. Ďakujem za odpovede. Citovat
pajas502 Odesláno 3. květen 2016 Odesláno 3. květen 2016 Není transmiter v dnešní době už přežitek ??? Citovat
PajaXV Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Bohužel díky způsobu "zapojení" a ovládání pal PC je leckdy transmiter nejschůdnější a relativně nejlevnější verze. Osobně transmiter také mám, jelikož RT3 a velký displej/pal pc a "ojetá" mechanika v rádiu, pochybně funkční CD měnič je smrtící kombinace na poslouchání čehokoliv krom rádia... Škoda že je rádio provázané s palubním PC, mám doma dost dobré SONY z předchozího auta jen mi na něj sedá prach... dilema pal Pc nebo pořádné radio.. vyhrál počítač a transmiter. Jinak zásuvka se dá vyřešit jednoduchým rozbočovačem, zástrčka plus kousek kabelu a dvou zásuvka s USB portem připevněná mezi panelem a sedadlem spolujezdce. V mém případě jsem navíc natáhl kabel přímo od baterie přes pojistku, abych mohl na cestách nabít telefon v autě ikdyž je v economy mode. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 a co misto CD menice dat Xcarlingnebo pripojit AUXcena nesrovnatelne jinde nez nejaky transmiter Citovat
pajas502 Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Nejen cena,ale i kvalita poslechu. Trasmitter letěl po týdnu do koše a xcarlink jede naprosto bez chyby. Citovat
PajaXV Odesláno 9. květen 2016 Odesláno 9. květen 2016 Xcarlink neznám a co se AUX týče, tak ten je nepoužitelný. Zkoušel jsem tam připojit vícero zařízení a něco tak šíleného jsem už dlouho nepoznal. Hlasitost na maximum (jak zařízení, tak radio) a sotva to bylo slyšet, a toho rušení (testováno i více propojovacích kabelů pro vyloučení vadného propojení), to transmiter je proti tomu luxus. Nevím zda je to normální, nebo mám nějakýho šotka ve vedení AUX kabeláže v přístrojovce. Hledal jsem tu na foru něco k AUX a mám dojem že na hlasitost tu byly nějaké narážky a dotazy proč hraje tak slabě, ovšem nenašel jsem kloudnou odpověď s nějakým řešením. To s tou cenou bylo myšleno jako vtip ne? Xcarlink v řádu tisíců, transmiter 350,- ... ikdyž ano cena nesrovnatelně jinde, jen trochu jiným směrem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.